Connect with us

ACTUALITATE

Șeful Poliției Târgu Cărbunești, în anchetă la Spitalul Covid

Postat acum

on

În urma mai multor declarații ale pacienților din Spitalul COVID de la Târgu-Cărbunești, apărute în mass media, cele mai multe venind de la un salariat CEO internat în unitatea medicală, șeful Politiei Târgu Cărbunești, Buculea Ion, s-a prezentat personal la unitatea medicală pentru o anchetă. Mai exact, poliția s-a autosesizat, ieri, în urmă acuzelelor că testele făcute pacienților în acest spitala ar fi fost aruncate la coșul de gunoi iar pacienții sănătoși ar fi ținuți pur și simplu în unitatea medicală, pentru a se acoperi astfel cheltuielile din instituție.

În cauză s-a autosesizat și DSP Gorj, nu doar poliția.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

VIDEO. Cod roșu de vânt, la Rânca

Postat acum

on

De către

Meteorologii au emis un cod roșu de vânt puternic, pentru șapte județe. Avertizarea ANM se simte deja la Rânca, unde zăpada este viscolită.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Consilierul Lădaru, numit în conducerea UM Sadu

Postat acum

on

De către

Consilierul PSD, Eduard Lădaru, a fost numit în Consiliul de Administrație (CA) al Uzinei Mecanice Sadu. Politicianul va primi o indemnizație de 3.100 de lei, aceasta fiind suma stabilită pentru membrii consiliului. Mandatul lui Lădaru este de patru luni, cu posibilitate de prelungire.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Afaceristul Păsătoiu, înmormântat miercuri la Sârbești

Postat acum

on

De către

Trupul neînsuflețit a lui Florin Pasătoiu, omul de afaceri din Mușetești totodată cadru universitar la Universitatea din Craiova, a fost adus astăzi acasă, la Sârbești. Cei care vor să își ia adio de la acesta o pot face vizitând la domiciliu familia îndoliată, anunță soția universitarului. Înmormântarea va avea loc miercuri iar trupul neînsuflețit al bărbatului de 47 de ani, decedat în urma unui bizar accident cu o bicicletă, va fi înhumat in cimitirul satului Sârbești.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR