Connect with us

POLITICĂ

Șeful Aparegio, trimis în judecată. Acuzații de delapidare

Postat acum

on

Directorul Aparegio Gorj, Traian Pătrășcoiu, a fost trimis în judecată, în urmă cu o săptămână. Acesta este acuzat de delapidare, după ce a transformat casieria unității, într-un apartament de locuit pentru consilierul personal. Apartamentul, ce fusese închiriat de Aparegio, a fost folosit ca locuinţă se serviciu, de Ion Iliescu, în perioada 2016-2019. „În cursul lunii februarie 2016, prin intermediul inculpatei G.A.C., a determinat-o pe inculpata P.R. să ateste împrejurări necorespunzătoare adevărului în ceea ce priveşte produsele livrate prin factura în valoare de 6.700 de lei, mai exact în locul produselor «pat, saltea, noptieră şi comodă» au fost menţionate «dulapuri şi casetiere», cunoscând faptul că factura emisă iniţial, cu acelaşi număr şi dată, nu putea fi achitată, deoarece conţinutul acesteia era în contradicţie cu obiectul contractului încheiat între Edilitara Public S.A. şi S.C. Aparegio S.A. Factura în valoare de 6.700 de lei, ce a fost emisă în mod fraudulos în cursul lunii februarie 2016, a fost întocmită nota de intrare şi constatare diferenţe şi a fost achitată prin ordin de plată”, arată materialul procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu.

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Europarlamentarul Corina Crețu, mâine în Gorj

Postat acum

on

De către

Europarlamentarul Pro România, Corina Crețu, va participa mâine la o întâlnire cu autorităţile județene la Prefectura Gorj. Întâlnirea este programata după ora 11.00, în Sala Maură a instituției publice.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Organizația Pro România Gorj solicită demisia managerul de la SJA Gorj

Postat acum

on

De către

Prin intermediul unui comunicat de presă, Pro Romania Gorj solicită public demisia lui Constantin Mitroi, managerul Serviciului Județean de Ambulanță, căruia i s-ar fi prelungit mandatul cu încă șase luni.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Liberalul Crăc, noul director al APIA Gorj

Postat acum

on

De către

„APIA Gorj are un nou director executiv. Îl felicit pe Traian Crăc pentru obținerea acestei poziții deosebit de importante! Traian a mai condus APIA, are o bogată experiență și vine din mediul privat. Îi urez, pe aceasta cale, mult succes în activitate!”,a anunțat șeful PNL Târgu Jiu, Marcel Romanescu. Traian Crăc este vicepreședinte al PNL Târgu Jiu.

 

Continuă să citeşti

Târgu Jiu
Înorat
06:3820:14 EEST
Se simt: 3°C
Vânt : 3km/h SW
Umiditate : 71%
Presiunea aerului: 1019.98mbar
Indexul UV: 1
SunLuniMarți
9/5°C
13/5°C
16/4°C
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR