Connect with us

COMUNITATE

Șefii Obștii Peștișani, acuzați că sifonează sume colosale. „Banii obștii dispar în neant”

Postat acum

on

0 Shares

Șefii Obștii Peștișani sunt acuzați de primarul localității, că sifonează sume de câteva ori mai mari decât bugetul primăriei. Cosmin Pigui recunoaște că vrea schimbarea președintelui și a consiliului de administrație. Acest lucru se poate întâmpla la alegerile ce vor avea loc duminică, la obște. Aceasta deține 12.000 de hectare de fond forestier și pășune alpină, pe raza județelor Gorj și Hunedoara. La Obștea Peștișani, scandalurile s-au ținut lanț. În urmă cu doi ani, membrii s-au dus la sediul obștii, acuzând că le sunt reținute drepturile financiare ce li se cuvin.
De data aceasta, într-un mesaj transmis pe pagina de socializare, primarul comunei Peștișani, Cosmin Pigui, le cere membrilor să participe la alegeri și să schimbe actuala conducere. „Sute de miliarde se sifonează, iar noi nu avem niciun control, nu cunoaștem nimic și conducerea obștii nu ne informează cum sifonează sute de miliarde de lei. Înseamnă că obștea are un buget de două, trei ori mai mare decât bugetul primăriei. Noi facem asfaltări, reparăm școli, licee, facem dispensare, iar la obște nu se face nimic și bani nu sunt. Deci banii obștii dispar în neant, iar când vine vorba de dividende, avem cele mai mici dividende, din toate obștile la un loc”, a spus primarul Cosmin Pigui.

0 Shares
Publicitate
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

COMUNITATE

Magistrala spartă în mijlocul municipiului Motru! UATAA anunță avaria

Postat acum

on

De către

Datorită unor decuplări de la rețeaua de energie electrică, instalația de transport a apei calde menajere a suferit o avarie, magistrala s-a spart în zona de mijloc a orașului, conducerea UATAA fiind nevoită să întrerupă furnizarea apei calde.

‘Menționăm că magistrala este pe canal vizitabil și nu se poate intervenii până la răcirea acestuia,aceasta are o vechime de peste 50 de ani. Echipele de reparații au fost mobilizate și vor intervenii operativ pentru remedierea avariei și reluarea furnizării apei calde în cel mai scurt timp posibil.Totodată facem apel la Asociațiile de Proprietari să conștientizeze responsabilitatea pe care o au în recuperarea datoriilor și achitarea facturilor restante”, a transmis conducte uzinei.

 

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Proiect Antidrog, lansat astăzi la Liceul de Arte din Târgu Jiu

Postat acum

on

De către

Polițiști din cadrul Biroului Siguranță Școlară, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean și Centrul de Prevenire, Consiliere și Evaluare Antidrog Gorj au pus bazele unui proiect antidrog, a cărui lansare va avea loc, astăzi, la ora 11, la Liceul de Arte Constantin Brăiloiu din Târgu Jiu.

Acesta reprezintă o creație colectivă/teatru social, cu tema prevenirii consumului de droguri în rândul tinerilor, realizată de elevi ai acestei unități de învățământ.

 

 

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Săulești: Hărțuit și amenințat de fosta soție

Postat acum

on

De către

La data de 17 iunie a.c., polițiști din cadrul Secției 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbunești au fost sesizaţi prin apelul 112 de un bărbat de 47 de ani, din comuna Săulești, cu privire la faptul că se simte amenințat de fosta sa soție, de 39 de ani, din aceeași localitate.

La faţa locului s-au deplasat polițiștii, care, din cercetările efectuate, au stabilit faptul că, în urmă cu o zi, în timp ce apelantul se afla la un magazin din comună, s-a întâlnit cu fosta soție, care l-a amenințat că o să dea cu mașina peste el, iar ieri, ar fi fost urmărit cu mașina de femeie, care a circulat frecvent cu autoturismul personal, pe DJ 661, creându-i o stare de temere.

A fost completat formular de evaluare a riscului ocazie cu care a reieșit faptul că există un risc iminent, fiind emis un ordin de protecție provizoriu față de fosta soție a apelantului.

În cauză s-a întocmit dosarul penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de amenințare și hărțuire.

 

 

 

Continuă să citeşti