Connect with us

EVENIMENTE

Șef nou la Poliția Municipală Motru!

Postat acum

on

Începând de astăzi, Poliția Municipală Motru este condusă de ofițerul Vasile Roibu, în vârstă de 37 de ani. Roibu a condus postul de poliție al orașului Tismana, iar, anterior, postul de poliție din Țicleni. Acesta face echipă împreună cu Andu Prejbeanu, adjunctul său, care a fost până ieri interimar la conducerea Poliției Motru.

Fostul comandat a fost promovat adjunct la Poliția Municipală Târgu Jiu, în urmă cu două luni de zile.

Noua conducere a Poliției Municipale Motru are drept obiectiv prevenirea și combaterea infracționalității dar și acordarea de sprijin tuturor cetățenilor care solicită asta.

Municipiul Motru are o rata scăzută a infracționalității în ultima perioadă urmare a implicării active a angajaților MAI.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

Atenție șoferi! Trafic îngreunat, în vecinătatea Gorjului

Postat acum

on

De către

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că astăzi, 17 august, în funcție de condițiile meteorologice, se execută lucrări de reparații pe DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, astfel:

Pe sectorul de drum DN 7 km 165+000 – km 166+000 în extravilanul localității Blidari se lucrează la taiere arbori periculoși pentru siguranța circulatiei între orele 08:00 – 16:00 . Circulația rutieră se închide/deschide în reprize  de 10- 15 minute  dirijată de piloți de circulație.

– Pe sectorul de drum DN 7 km 199+132 – km 208+000, pe raza localitățiilor Calimanesti- Brezoi se lucrează la premarcaj  și aplicare marcaje longitudinale între orele 08:00 – 21:00. Circulația rutieră se desfășoară îngreunat pe ambele sensuri.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Au băut de Sf Maria și au plecat cu mașina

Postat acum

on

De către

Doi bărbați, unul din Albeni și celălalt din Țicleni, au fost prinși băuți la volan. Șoferul din Albeni, în vârstă de 62 de ani, a fost oprit pe DN 67 Bălănești, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul din Țicleni, în vârstă de 51 de ani, a fost opritp e DJ 675, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pentru ambii conducători auto, polițiștii au întocmit dosare penale, pentru conducere pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Tir cu cărbune, răsturnat pe centura Slatinei

Postat acum

on

De către

Un tir încărcat cu cărbune s-a răsturnat pe centura ocolitoare a municipiului Slatina. Reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri anunță că drumul este blocat pe ambele sensuri. Poliția se află la fața locului, pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR