Connect with us

SPORT

Sediul Clubului Minerul Motru, inaugurat în municipiu!

Postat acum

on

0 Shares

Clubul Minerul Motru are sediu, pentru prima dată în istorie, adică după 60 de ani de existență. Sediul se afla in zona centrala a municipiului Motru, pe Bulevardul Trandafirilor, unde înainte cu multi ani și-a desfășurat activitatea CEC-ul dar și mai multe partide politice.

Primăria Municipiului, la începutul acestui an, a hotărât ca acest spațiu să revină CS Minerul Motru, urmare a reînceperii activității sportive în 2020, clubul având o întreagă colecție de trofee, diplome, medalii, pentru diferite discipline, din păcate, abandonate și prăfuite în unele magazii de la stadionul municipal.

Locația a fost igienizată, dotată cu mobilierul corespunzător cu o firma luminoasă unde, la loc de cinste în vitrină, au fost așezate toate trofeele. Spațiul are aproximativ 25 mp, beneficiază de un grup sanitar și de o magazie.

Sediul va avea un program bine stabilit pentru a fi deschis periodic, pentru ca iubitorii de sport să atingă trofeele, sa discute despre club și despre viitorul sportului în localitate.

Este o realitate că, în ultimii trei ani, Motru excelează la tenis, fotbal, judo, box și lupte, rezultatele sportivilor fiind excelente.

0 Shares
Publicitate
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

ACTUALITATE

Clubul Gilortul organizează o acțiune caritabilă

Postat acum

on

De către

Clubul Gilortul  a anunțat că organizează o acțiune caritabilă, de strângere de fonduri, pentru familia lui Tiberiu Grămadă.

,,CS Gilortul organizează o acțiune caritabilă de strângere de fonduri pentru sprijinirea tatălui lui Tiberiu Grămadă, care trece printr-o dramă. Acesta suferă de o boală cruntă și este înternat la un spital din Cluj-Napoca. Tiberiu este portar la echipa secundă a clubului nostru și este foarte afectat de ceea ce i se întâmplă tatălui său.
Toate persoanele care doresc și își permit, pot face un gest de omenie prin donarea oricărei sume de bani în urnele ce vor fi amplasate la Stadionul Cristinel Răducan cu ocazia partidei dintre Gilortul 2 și Minerul Mătăsari, care contează pentru etapa 19, Liga 4 Gorj, meci ce se va disputa duminică, 14 aprilie 2024, începând cu ora 16:00. Vă mulțumim!”, au comunicat reprezentanții Clubului.

Continuă să citeşti

SPORT

Echipa de fotbal fete a Școlii Gimnaziale „Constantin Săvoiu” calificată la Națională!

Postat acum

on

De către

Echipa de fotbal fete a Școlii Gimnaziale „Constantin Săvoiu” a câștigat Etapa Zonală(Vâlcea, Dolj, Olt, Argeș și Dâmbovița), desfășurată la Pitești. Sub atenta coordonare a domnului profesor Mălăescu Adrian-Valentin, fetele au reușit să câștige competiția și să se califice la Etapa Națională. Datorită acestui progres, orașul nostru are privilegiul de a fi gazda competiției naționale.
Încă o dată, s-a demonstrat că prin muncă și perseverență, totul poate fi posibil!

Continuă să citeşti

SPORT

Școala „Constantin Săvoiu”, performanță și la echipa de fotbal fete!

Postat acum

on

De către

Echipa de fotbal a fetelor de la Școala Gimnazială „Constantin Săvoiu” a avut o nouă performanță, reușind să obțină primul loc la Etapa Județeană, sub coordonarea domnului profesor Mălăescu Adrian-Valentin. Prin muncă și devotament, elevele susținute mereu de domnul profesor au demonstrat că își pot atinge scopul propus.

Continuă să citeşti
Publicitate

Promovate

Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!