Connect with us

COMUNITATE

Se redeschide Coleusul

Postat acum

pe

Se redeschide târgul de haine vechi, de la Târgu Jiu. Primarul Marcel Romanescu a declarat azi, că noua locație este pe amplasamentul fostului târg de animale, în apropierea târgului en-gross. „În ultimii ani, nu am mai avut posibilitatea să autorizăm târgurile de animale. Am considerat că o parte din fostul târg poate fi folosit pentru comercializarea produselor second-hand, care erau vândute în fostul Coleus. Am avut solicitări în acest sens și am considerat că putem amenaja un astfel de târg, cu o parcare suficient de mare”, a spus Marcel Romanescu.

Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

COMUNITATE

„Haiducul” de Runcu, cu trei capete de acuzare, prins când vroia să părăsească țara

Postat acum

pe

Barbatul bănuit de ultraj si conducere cu permisul anulat a fost identificat, în judetul Bihor, în timp ce se deplasa cu un microbuz de persoane, înspre granita, încercând sa părăsească țara, către Ungaria.

Respectivul va fi adus pentru cercetări în aceasta seara la IPJ Gorj, în jurul orelor 21‐22. Respectivul este responsabilul acelor filmulețe în care acesta înjură polițiști și își distruge mașină cu care face off-road.

Continuă să citești

COMUNITATE

Lidl își scoate la vânzare un teren în Târgu Jiu

Postat acum

pe

Au cumpărat mai mult teren decât au avut nevoie pentru magazin și parcare și și-au revizuit politica de expansiune, iar acum vor să valorifice investiția. Retailerul german Lidl, parte a grupului Lidl&Schwarz, are la vânzare sau spre închiriere peste 8,7 hecare de teren, în loturi între 1.400 de mp și aproximativ 10.200 de mp și o clădire de birouri. Unul dintre terenurile scoase la mezat se află în Târgu Jiu, pe strada Ecaterina Teodoroiu. Suprafața de teren are 4900 de mp. Terenul se afla in vecinătatea magazinului cu același nume.

În momentul de față, potrivit ultimelor informații, Lidl are spre vânzare sau închiriere 15 terenuri între 1.400 de mp și 10.200 de mp, dar și o clădire de birouri, în Alba Iulia.

Continuă să citești

COMUNITATE

Consecințele majoratului de pandemiei: Patronul cortului din Berlești și o parte dintre invitați, amendați

Postat acum

pe

Din verificările efectuate de polițiști, IPJ Gorj sutosesizandu-se după relatările din mass-media în legătură cu majoratul de la Berlești, s-au stabilit următoarele:
O unitate autorizată de Oficiul Național al Registrului Comerțului Gorj, pentru a desfășura activități de alimentație (catering) pentru evenimente, a achiziționat un cort cu o capacitate de 200 de persoane, care a fost amplasat pe raza comunei Berlești.
La data de 27.02.2021, administratorul unității(n.r. liberalul Titu Romanescu) a organizat o petrecere (majorat) în cortul respectiv, pentru o tânără care a împlinit vârsta de 18 ani.
Din verificări a mai rezultat că petrecerea de majorat s-a desfășurat între orele 19:00 – 22:30, eveniment la care au fost identificate ca fiind participante 15 persoane, care nu au purtat măști de protecție facială și nu au păstrat distanțarea socială, nefiind invitați lăutari, iar muzica a fost redată de pe laptop în boxele existente în cortul de eveniment.
Având în vedere cele constatate, administratorul unității, în calitate de organizator, a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 3.000 lei, pentru nerespectarea prevederilor art. 65 lit. „j” din Legea 55/2020.
Persoanele participante care au fost identificate, au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare de 1.000 lei fiecare, pentru nerespectarea prevederilor art. 65 lit. „j” și „k” din Legea 55/2020.

Continuă să citești

Târgu Jiu
Senin
06:5318:22 EET
Se simt: 3°C
Vânt : 6km/h SW
Umiditate : 51%
Presiunea aerului: 1022.01mbar
Indexul UV: 0
LuniMarțiMiercuri
12/-3°C
8/0°C
6/-1°C
Advertisement

Abonează-te

CURS VALUTAR

CELE MAI CITITE ȘTIRI