Connect with us

COMUNITATE

Se fac angajări la stat în Gorj!

Postat acum

on

Biroul informare-recrutare din cadrul Centrului militar judeţean Gorj „Constantin Brâncuși” se află în plină campanie de recrutare a candidaților pentru formarea soldaţilor şi gradaţilor profesionişti în structurile Ministerului Apărării Naţionale,

La nivel național sunt disponibile un total de 2.531 de locuri, dintre care 2 locuri în județul Gorj.

Elementul de noutate pentru această serie îl constituie înscrierea candidaților pentru anumite locuri direct la unităţile militare beneficiare. Data limită de înscriere este 29 septembie 2023.

Pentru celelalte locuri disponibile scoase la concurs la nivel național, cei interesați se pot înscrie la sediul biroului informare-recrutare. Data limită de înscriere este 22 septembie 2023.

Condiţiile şi criteriile de recrutare pot fi consultate de pe platforma de recrutare a Ministerului Apărării Naţionale: https://www.recrutaremapn.ro/sgp.php

Recrutarea și selecția candidaților se desfășoară conform următorului calendar:

– 29.09.2023 – termenul limită pentru înscrierea candidaților, susținerea probelor de selecție și pentru efectuarea examinării medicale;

– 02.10.2023 – termenul final de întocmire a dosarelor de candidat;

– 06.10.2023 – repartizarea pe unități, arme/servicii/specialități militare a candidaților;

Sediul biroului informare-recrutare din cadrul Centrului militar judeţean Gorj “Constantin Brâncuși” este situat în Târgu Jiu, strada Republicii, nr. 13 și are program zilnic, între orele 08.00-16.00 iar marţi între orele 08.00-18.00.

La înscriere, candidatul are nevoie de documentele care atestă identitatea.

Relații suplimentare se pot obține de la numărul de telefon 0253.215.563.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

COMUNITATE

Un sindicat din minerit îi apără în instanță și pe pensionarii polițiști și militari

Postat acum

on

Una din organizațiile sindicale din minerit a decis să îi apere în instanță și pe pensionarii din poliție și armată. Federația Națională a Muncii, condusă de Constantin Crețan, face aceste demersuri, ca urmare a afilierii Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate. Federația Națională a Muncii are membri din minerit, energie, prestatori, pensionari, polițiști, cadre militare, expropriați.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Câți câini din Târgu Jiu au fost adoptați

Postat acum

on

Viceprimarul municipiului Târgu Jiu, Bogdan Bejinaru, susține că o mare parte a câinilor fără stăpân ridicați de pe străzile din oraș au ajuns la diferite familii. Bogdan Bejinaru a precizat că, în urma delegării serviciului, 284 de câini au fost capturați de pe străzile municipiului Târgu Jiu, 94 dintre aceștia se află în padoc, iar 190 au fost adoptați.

„Delegarea serviciului de gestionare a câinilor fără stăpân a fost intens criticată de cei care văd și gândesc doar răul acestui oraș. Am acționat cum am crezut că e mai bine pentru siguranța cetățenilor și a copiilor, pentru creșterea calității vieții în Târgu Jiu, conștienți fiind de faptul că problema câinilor fără stăpân nu era bine gestionată. Avem și primele rezultate: 284 de câini au fost capturați de pe străzile municipiului Târgu Jiu, 94 dintre aceștia se află în padoc, iar 190 au fost adoptați. Îmbucurător este că, având în vedere numărul mare de adopții,  în această perioadă, nu a avut loc NICI O EUTANASIERE! Suntem datori să vă oferim un climat de viață sigur și sănătos, așa că detractorii de serviciu, ascunși sub masca așa zișilor iubitori de animale, pot să ne critice în continuare. Problema câinilor fără stăpân nu este nici pe departe rezolvată, dar primele rezultate arată că poate fi soluționată.”, conform viceprimarului din Târgu Jiu, Bogdan Bejinaru.

 

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Marcel Romanescu se poate întoarce la UCB

Postat acum

on

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, se poate întoarce la Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu. Edilul, care a activat anterior ca profesor la UCB, primise o serie de interdicții, ca urmare a unui conflict cu fosta conducere. Consiliul de Etică și Management Universitar a desființat hotărârile Senatului Universității „Constantin Brâncuși”.

„Consiliul de Etică și Management Universitar mi-a dat dreptate și desființează hotărârile Senatului Universității „Constantin Brâncuși”, dictate, practic, de fosta conducere.

Am fost supus unui linșaj public, pe perioada ultimilor 3 ani, de către fosta conducere a UCB. După ce, într-o primă etapă, Comisia de Etică a emis o soluție ce mi-a fost favorabilă, aceasta a fost schimbată de către Senatul Universității, urmând o serie de decizii ilegale.

Am sesizat aceste aspecte Consiliului de Etică și Management Universitar din cadrul Ministerului Educației care a hotărât desființarea hotărârilor emise cu încălcarea legii.

Le-am vorbit colegilor mei de la UCB despre nevoia de a rămâne uniți pentru dezvoltarea universității de la Târgu Jiu. Instituțiile de învățământ superior sunt într-o concurență acerbă careia nu-i putem face față dacă suntem dezbinați. Trebuie sa lăsăm deoparte disensiunile dintre noi și să lucram împreună pentru ca Universitatea „Constantin Brâncuși” să devină una dintre cele mai puternice din țară.”, conform lui Marcel Romanescu, primarul din Târgu Jiu și profesor la UCB.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

PAGINĂ FACEBOOK