Connect with us

EVENIMENTE

Se deschid restaurantele, cinematografele și sălile de jocuri de noroc

Postat acum

on

Comitetul pentru Situații de Urgență, constituit la nivelul județului, aaprobat redeschiderea restaurantelor, a cinematografelor, sălilor de spectacole și a sălilor de jocuri de noroc, din județul Gorj. Excepție fac localitățile Bâlteni, Godinești și Samarinești, unde numărul de cazuri pozitive de Covid a fost mai mare. Măsura a fost luată în baza unei analize a situației cazurilor înregistrate în perioada 18 – 31 august. Membrii comitetului județean au votat în unanimitate reluarea activității: „Operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor;
– Cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte;
– Operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc, cu excepția celor care își desfășoară activitatea în interiorul centrelor comerciale în care își desfășoară activitatea mai mulți operatori economici;
– Restaurantelor și a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unități de cazare”, se arată într-un comunicat de presă.

Cu toate acestea, nu este permisă activitatea în baruri, cluburi și discoteci.

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

Foto: Accident cu victime la Albeni!

Postat acum

on

De către

Avem sesizat un eveniment rutier cu victime și doua autovehicule implicate, la Albeni. Operațiunea de salvare este in desfășurare.

 

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Bolid implicat într-un accident la Drăguțești

Postat acum

on

De către

O tamponare a fost înregistrată în urmă cu puțin timp pe raza localității Drăguțești. Un bolid a fost implicat, evenimentul finalizandu-se doar cu pagube materiale, spun participanții la trafic.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Accident la Bârsești. Pieton rănit

Postat acum

on

De către

Un accident rutier a avut loc, în urmă cu puțin timp, în cartierul Bârsești, din Târgu Jiu. Din primele date, un pieton a fost acroșat de un autovehicul. Politistii sunt la fața locului și efectuează cercetari. Revenim cu detalii.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR