Connect with us

DEZVĂLUIRI LOCALE

Se cere demisia primarului de Drăguțești, pe modelul Negoiță! Prefectul, obligat să dea ordin

Postat acum

on

Prefectul de Gorj este obligat să ia în considerare o cerere venită la instituția pe care o conduce în care i se cere să respecte legea și să îl destituie din funcție pe primarul de Drăguțești, trecut de la ALDE la PSD. Pe modelul primarului destituit Negoiță, prefectul de Gorj este obligat să emită ordinul de încetare al mandatului primarului care și-a depus candidatura la PSD pentru un nou mandat. Edilul de Drăguțești nu este singurul primar în această situație din județul Gorj, astfel că prefectul poate lăsa fără scaune cel puțin 10 primari din județ, aflați în aceiași situație. 

Luni, 31 august, prefectul Capitalei Gheorghe Cojanu a semnat ordinul prin care s-a constatat încetarea de drept a mandatului de primar al Sectorului 3 al lui Robert Negoiță. Decizia vine după ce edilul a ales să candideze la alegerile locale ce vor avea loc la sfârșitul lunii septembrie din partea altui partid, numit București 2020, decât cel pe listele căruia a candidat în 2016, respectiv PSD. Prefectul Capitalei îl putea demite pe Robert Negoiță de pe data de 19 august, atunci când edilul și-a depus candidatura din partea noii formațiuni politice.

Cazul Negoiță l-a determinat pe Vasile Moșoiu, fost primar de Drăguțești, candidat Pro România la funcția de edil local al acestei comune, să-i ceară Prefectului de Gorj să respecte și el legea și să-l destituie pe primarul Ion Popescu.

,,Dacă prefectul respectă legea, mâine trebuie să emită ordinul de încetare a mandatului pentru primarul de Drăguțești! În București s-a respectat legea!”, a declarat Moșoiu.

 

 

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DEZVĂLUIRI LOCALE

Fiul lui Traian Pătrășcoiu, la un pas să preia locul Doinei Isar la SGA Gorj

Postat acum

on

De către

Conducerea SGA Gorj a transmis referatul de numire în funcția, lăsată vacantă de către Doina Isar de inginer șef la Serviciul de Gospodărire a Apelor, pentru Șerban Pătrășcoiu. Acesta este fiul șefului de la Aparegio și lucrează de șapte ani la Inspecție în cadrul SGA Gorj, după ce anterior a prestat, pentru scurt timp, la Biroul Tehnic.

În prezent, Șerban Pătrășcoiu este inspector în cadrul Biroului Inspecția Apelor. Nu se laudă cu amenzi date singur ci, doar in echipa cu colegii de la Craiova, acesta fiind inginer cu specializare instalații fitosanitare. Promovarea lui Șerban Pătrășcoiu este vehiculată însă de mai mult timp, încă de când postul avea ocupant pe Doina Isar care însă abia recent a intrat la pensie. Postul va fi ocupat în interimat până la organizarea unui concurs.

 

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

S-a aprobat protestul șoferilor de la Brănești! Au venit jandarmii

Postat acum

on

De către

Protestul cetățenilor din Brănești, care va avea loc duminică de la orele 12.00 pe drumul dintre Capu Dealului și Bibești, drum județean plin de gropi, a fost aprobat astăzi de către jandarmerie. De altfel, la Brănești au venit astăzi reprezentanții IJJ Gorj care au avizat acest protest cerut de cetățeni ai comunei dar neaprobat de autoritatea locală.

Cetățenii nemulțumiți, conducători auto, vor mărșălui duminică pe acest drum pentru a atrage atenția autorităților că drumul le aduce doar prejudicii în privința autoturismelor și că s-au săturat de promisiuni.

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Bombă: INFP cere bani pentru a oferi informații despre cutremure! FOTO

Postat acum

on

Institutul Național pentru Fizica Pământului solicită plata unor taxe, în cazul în care se doresc informații detaliate despre cutremurele înregistrate în România. INFP este o instituție finanțată de stat și folosește stații seismice cumpărate cu bani de la buget. Informațiile provenite de la stațiile seismice sunt de interes public major și nu ar trebui să fie supuse taxării.

„Urșii de la Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului cer bani dacă vrei detalii despre cutremurele înregistrate cu aparatura cumpărată din bugetul de stat, mai mult cer bani și pentru „manopera” de citire a datelor, citire făcută de un angajat plătit din, ați ghicit, bugetul de stat.
De ce fac asta?
Simplu, să nu ii streseze nimeni.
PS: Stațiile amplasate în Gorj, acum o lună, nu apar în listă!”, conform unei postări de pe contul lui Cristi Tudor, gorjean din Lelești, care a dorit informații suplimentare despre seismele din Gorj.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR