Connect with us

ACTUALITATE

Școala gri! Un miliard zugrăvirea a zece săli de clasă și a trei culoare, la unitatea de învățământ din Albeni!

Postat acum

pe

În timpul campaniei electorale, primarul PNL de Albeni s-a apucat să zugrăvească școala gimnazială din localitate. Ionuț Stan, împreună cu directoarea unității, a decis însă că școala trebuie să fie vopsită în gri în interior, plătind lucrări de 97.000 de lei. Mai precis, cu acești bani, printr-o firmă de casă care a pietruit toate ulițele comunei, s-au zugrăvit zece săli de clasă și trei culoare.

Toată comuna Albeni este în șantier pentru că liberalul Ionuț Stan candidează pentru al doilea mandat de primar. Una dintre investiții privește zugrăvirea interioară a școlii gimnaziale din localitate, lucrare executată cu o firmă de casă abonată la lucrările cu bani publici pe încredințare directă. Firma este din Novaci dar prestează cu zilieri aduși în Albeni din Bălceștii de Vîlcea, spun localnicii.
Lucrările interioare sunt de proastă calitate, folosindu-se vopsea gri ce contravine tuturor normelor. Ușile la sălile de clasă au fost vopsite în aceiași culoare, unitatea arătând ca o închisoare, nu ca o școală în adevatul sens al cuvântului.

Săli de clasă depresive! 

Elevii vor învăța, în acest an școlar, în aceste săli mohorâte, pentru că așa a decis edilul local și directoarea unității.
Mai mult, după ce, timp de patru ani de zile nu s-a făcut nimic în această școală, acum în septembrie cu două săptămâni înainte de începerea școlii au început aceste investiții, școala fiind goală din 11 martie.
Părinții din Consiliul de Administrație al școlii și cadrele didactice din acest organism au cerut, în scris, să nu se folosească această culoare la zugrăvirea interoară a școlii. Respectivii nu au fost luați în considerare, directoarea școlii și primarul transmițându-le solicitanților că sunt cadre didactice ,,slab pregătite,, și ,,cantități neglijabile”.

Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Foc la Logrești, adăpost de animale în flăcari în satul Frunza

Postat acum

pe

Un adăpost de animale din satul Frunza, comună Logrești, a fost incendiat ieri. Flăcările pornite s-au extins cu repeziciune. Adăpostul a fost mistuit de flăcări. Localnicii au asistat la incendiu neputincioși.

Continuă să citești

ACTUALITATE

Amenzi pentru participanții la înmormântarea tânărului din Drăgoieni!

Postat acum

pe

Având în vedere aspectele apărute în spațiul public, privind înmormântarea unui bărbat de 35 de ani din municipiul Târgu Jiu, polițiștii au demarat verificări pentru identificarea persoanelor care nu au respectat prevederile legale și recomandările polițiștilor, cât și pentru luarea măsurilor legale.

„Polițiști din cadrul IPJ Gorj au monitorizat situația încă din seara de 2 martie a.c., când bărbatul a decedat la spital, întrucât mai mulți membri ai familiei erau prezenți la unitatea medicală. Inclusiv ieri, cu ocazia înmormântării, polițiștii au fost prezenți la locuința persoanei decedate și pe traseul cortegiului funerar, către cimitir și au desfășurat activități pentru ca persoanele participante să respecte măsurile de protecție și distanțare, prevăzute pentru prevenirea răspândirii Covid-19”, anunță IPJ Gorj.

Cu toate acestea, au existat persoane care nu au respectat prevederile legale, iar până în prezent, polițiștii au aplicat 27 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 6.000 lei, pentru nerespectarea restricțiilor impuse pe perioada stării de alertă.

Peste o sută de persoane s-au adunat ieri la Cimitirul Municipal Târgu Jiu pentru a- conduce pe decedat pe ultimul drum. Tânărul din Dragoieni a murit de Covid, un Secția ATI a SJU Târgu Jiu. Înhumarea s-a făcut cu lăutari.

Verificările continuă pentru luarea măsurilor legale, mai precizează IPJ Gorj.

 

 

Continuă să citești

ACTUALITATE

ANM: Avertizare de ninsori și ploi

Postat acum

pe

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare de ninsori și ploi, pentru sfârșitul de săptămână, pentru o parte din țară și în special pentru zonele de munte. Meteorologii anunță temperaturi apropiate de cele normale, pentru azi, dar avertizează că cerul va deveni mai mult noros în vest, centru şi nord, unde vor fi precipitaţii mixte la munte şi predominant ploi, în rest. În nordul Carpaţilor Orientali vor predomina ninsorile şi se va depune strat nou de zăpadă. Vântul se va intensifica în cea mai mare parte a ţării, cu viteze în general de 45 – 55 km/h, iar la munte va sufla cu rafale de peste 80 – 100 km/h, viscolind ninsoarea. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 și 6 grade în nordul Moldovei şi 18, 19 grade în Muntenia şi Oltenia.

Continuă să citești

Târgu Jiu
Însorit
06:5318:22 EET
Se simt: 6°C
Vânt : 6km/h SW
Umiditate : 41%
Presiunea aerului: 1022.69mbar
Indexul UV: 0
LuniMarțiMiercuri
12/-3°C
9/0°C
7/-1°C
Advertisement

Abonează-te

CURS VALUTAR

CELE MAI CITITE ȘTIRI