Connect with us

ACTUALITATE

Școala gri! Un miliard zugrăvirea a zece săli de clasă și a trei culoare, la unitatea de învățământ din Albeni!

Postat acum

on

În timpul campaniei electorale, primarul PNL de Albeni s-a apucat să zugrăvească școala gimnazială din localitate. Ionuț Stan, împreună cu directoarea unității, a decis însă că școala trebuie să fie vopsită în gri în interior, plătind lucrări de 97.000 de lei. Mai precis, cu acești bani, printr-o firmă de casă care a pietruit toate ulițele comunei, s-au zugrăvit zece săli de clasă și trei culoare.

Toată comuna Albeni este în șantier pentru că liberalul Ionuț Stan candidează pentru al doilea mandat de primar. Una dintre investiții privește zugrăvirea interioară a școlii gimnaziale din localitate, lucrare executată cu o firmă de casă abonată la lucrările cu bani publici pe încredințare directă. Firma este din Novaci dar prestează cu zilieri aduși în Albeni din Bălceștii de Vîlcea, spun localnicii.
Lucrările interioare sunt de proastă calitate, folosindu-se vopsea gri ce contravine tuturor normelor. Ușile la sălile de clasă au fost vopsite în aceiași culoare, unitatea arătând ca o închisoare, nu ca o școală în adevatul sens al cuvântului.

Săli de clasă depresive! 

Elevii vor învăța, în acest an școlar, în aceste săli mohorâte, pentru că așa a decis edilul local și directoarea unității.
Mai mult, după ce, timp de patru ani de zile nu s-a făcut nimic în această școală, acum în septembrie cu două săptămâni înainte de începerea școlii au început aceste investiții, școala fiind goală din 11 martie.
Părinții din Consiliul de Administrație al școlii și cadrele didactice din acest organism au cerut, în scris, să nu se folosească această culoare la zugrăvirea interoară a școlii. Respectivii nu au fost luați în considerare, directoarea școlii și primarul transmițându-le solicitanților că sunt cadre didactice ,,slab pregătite,, și ,,cantități neglijabile”.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Târgu Jiu: I s-a făcut rău în stradă

Postat acum

on

De către

O persoană a fost ridicată, în urmă cu scurt timp, de un echipaj SMURD din spatele Casei de Cultură a Sindicatelor din Târgu Jiu. Bărbatului i s-a făcut rău, iar un tânăr a văzut și a apelat la 112. Persoana a primit îngrijiri de specialitate.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

A fost inaugurat parcul „Tudor Vladimirescu”

Postat acum

on

De către

Parcul „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu a fost inaugurat, de 1 Decembrie, după ce a fost modernizat, în ultimele luni. Panglica inaugurală a fost tăiată de liceeni olimpici și profesorul lor.
„Parcul „Tudor Vladimirescu” a fost inaugurat de elevi merituoși ai Colegiului Național „Tudor Vladimirescu”, alături de domnul profesor Mărăcine Claudiu Constantin. Este vorba despre Jianu Irina Maria, Boca Mihail și Toma Cosmin”, a anunțat primarul Marcel Romanescu.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Trenurile au primit nume istorice, de 1 Decembrie

Postat acum

on

De către

Trenurile de călători au primit nume istorice, de 1 Decembrie. Reprezentanții CFR au anunțat că, pe fiecare rută, va circula câte un tren, cu numele unei personalități marcante. Prin Târgu Jiu, de exemplu, circulă trenul „Regele Ferdinand I Întregitorul”. Alte nume alese pentru trenurile de călători sunt „Samoilă Mârza”, „Iuliu Maniu” sau „Vasile Goldiș”. ”La aniversarea Zilei Naționale, să ne amintim că fiecare dintre noi contribuie la povestea acestei țări. Fie ca respectul, bunul simț și unitatea să ne călăuzească pe drumul spre progres! La mulți ani, România”, este mesajul reprezentanților Căilor Ferate.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!