Connect with us

ACTUALITATE

Școala gri! Un miliard zugrăvirea a zece săli de clasă și a trei culoare, la unitatea de învățământ din Albeni!

Postat acum

on

În timpul campaniei electorale, primarul PNL de Albeni s-a apucat să zugrăvească școala gimnazială din localitate. Ionuț Stan, împreună cu directoarea unității, a decis însă că școala trebuie să fie vopsită în gri în interior, plătind lucrări de 97.000 de lei. Mai precis, cu acești bani, printr-o firmă de casă care a pietruit toate ulițele comunei, s-au zugrăvit zece săli de clasă și trei culoare.

Toată comuna Albeni este în șantier pentru că liberalul Ionuț Stan candidează pentru al doilea mandat de primar. Una dintre investiții privește zugrăvirea interioară a școlii gimnaziale din localitate, lucrare executată cu o firmă de casă abonată la lucrările cu bani publici pe încredințare directă. Firma este din Novaci dar prestează cu zilieri aduși în Albeni din Bălceștii de Vîlcea, spun localnicii.
Lucrările interioare sunt de proastă calitate, folosindu-se vopsea gri ce contravine tuturor normelor. Ușile la sălile de clasă au fost vopsite în aceiași culoare, unitatea arătând ca o închisoare, nu ca o școală în adevatul sens al cuvântului.

Săli de clasă depresive! 

Elevii vor învăța, în acest an școlar, în aceste săli mohorâte, pentru că așa a decis edilul local și directoarea unității.
Mai mult, după ce, timp de patru ani de zile nu s-a făcut nimic în această școală, acum în septembrie cu două săptămâni înainte de începerea școlii au început aceste investiții, școala fiind goală din 11 martie.
Părinții din Consiliul de Administrație al școlii și cadrele didactice din acest organism au cerut, în scris, să nu se folosească această culoare la zugrăvirea interoară a școlii. Respectivii nu au fost luați în considerare, directoarea școlii și primarul transmițându-le solicitanților că sunt cadre didactice ,,slab pregătite,, și ,,cantități neglijabile”.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Accident la Iezureni, pe fondul vremii nefavorabile

Postat acum

on

De către

Un eveniment rutier a avut loc în urmă cu scurt timp în zona Iezureni din municipiul Târgu Jiu. Totul, pe fondul vremii nefavorabile. Sunt doar pagube materiale în urma acestui accident rutier.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

O haită de câini și-a făcut culcuș vizavi de Tribunalul Gorj

Postat acum

on

De către

Tot mai mulți cetățeni reclamă prezența câinilor fără stăpân, adunați în haite, pe străzile municipiului Târgu Jiu, inclusiv în zona centrală a orașului. O astfel de situație este semnalată în parcul de lângă Muzeul Județean, vizavi de Tribunalul Gorj.

Oamenii susțin că patrupedele adunate în haite sunt de necontrolat, că ar fi periculoase și se tem să nu fie mușcați. De altfel, potrivit unei statistici a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, în fiecare zi din acest an, o persoană a fost mușcată de un câine, victima primind îngrijiri medicale la SJU.

Autoritatea locală pare că nu găsește însă soluții la această problemă.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Plecat la medic, căutat de poliție

Postat acum

on

De către

Un bărbat de 72 de ani, din Motru, este dat dispărut, după ce a plecat la medic, la Cluj și nu s-a mai întors acasă. „La data de 26 ianuarie, Poliția Municipiului Motru a fost sesizată cu privire la faptul că Gheorghe Nicolae de 72 de ani, a plecat voluntar de la domiciliul său la data de 25 ianuarie a.c., ora 05:00, cu un autocar înspre municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj, unde avea o programare la un cabinet medical.
După ce s-a prezentat la cabinetul medical, bărbatul nu a mai răspuns la telefon”, arată un comunicat emis de IPJ Gorj.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR