Connect with us

EDUCAȚIE

Școala Gimnazială Motru, pe podium la Olimpiada Națională de Științe Socio-Umane!

Postat acum

on

Școala Gimnazială Nr. 1 Motru are elevii deosebiți și foarte buni la învățătură. O dovedesc rezultatele la olimpiadele școlare, ultimele fiind deosebite pentru două eleve ale unității de învățământ.

„Obținem rezultate deosebite la competițiile la care participăm. Laudele merg de data aceasta la elevele școlii care au reprezentat cu cinste județul la etapa națională a Olimpiadei de Științe Socio-Umane, la disciplina Educație socială, desfășurată la Slobozia, în perioada 7-11 aprilie 2023. Formate din eleve de clasa a 7-a și a 8-a, echipajele noastre s-au mobilizat exemplar și au reușit să aducă două premii importante. Locul 1, cu nota 9,80, a fost ocupat de echipajul format din elevele Miruna Duralia și Emma Cojocaru, iar locul II, cu nota 9,70, a fost atribuit elevelor Adela Curelea și Măreșescu Ștefania. Reușita lor este cu atât mai spectaculoasă, cu cât anul acesta subiectele au avut o structură nouă, care a necesitat o abordare diferită, căreia, se pare, fetele noastre iubitoare de cărți, i-au făcut față cu succes. Grija pentru aproapele aflat în suferință, preocuparea pentru identificarea celor mai potrivite soluții, exersarea voluntariatului încă din clasele primare, au condus la acest rezultat extraordinar”, au transmis reprezentanții unității de învățământ.

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EDUCAȚIE

Șiacu: 1 Iunie, festivitate cu 300 de copii! Primarii din Bolboși, Negomir, Drăgotești, Slivilești, alături de părintele Negomireanu

Postat acum

on

De către

Copiii din zona Jilțurilor au fost reuniți astăzi, de 1 Iunie, la Șiacu, la un eveniment cultural deosebit, organizat de părintele paroh Daniel Negomireanu.

Au oferit sprijin și primarii comunelor Bolboși, Negomir, Drăgotești și Slivilești care au venit la manifestări însoțiți de elevi de la școlile din localitățile pe care ei le conduc.

Primarul de Bolboși, Viorel Rotaru, a declarat că momentele care s-au desfășurat la Șiacu astăzi au fost memorabile, copiii participanți fiind deosebiți ca și organizarea pregătită de părintele Negomireanu.

Continuă să citeşti

EDUCAȚIE

Video: Profesorii de la școlile din Motru au protestat în stradă!

Postat acum

on

De către

250 de profesori din Motru au ieșit in stradă, astăzi,  între orele 11.00-12.00.

Dascălii au organizat un marș de protest, trecând prin fața tuturor instituțiilor de învățământ din municipiu.

 

Profesorii au purtat pancarte și au încercat să atragă atenția vizavi de problemele din Educație. Mitingul a avut loc, la o zi după cel de la București, și la două zile după marele protest de la Târgu Jiu cu 1700 de participanți.

Continuă să citeşti

EDUCAȚIE

Fiul unui director din Gorj a obținut media 10 la Bacalaureatul olimpicilor!

Postat acum

on

Fiul unui șef din județul Gorj a obținut media 10 la Bacalaureatul olimpicilor. Este vorba de Mihai Bratu, multiplu medaliat la concursuri internaționale și elev în clasa a XII-a, la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu”, din Târgu Jiu, unde este șef de promoție. Mihai Bratu este fiul lui Alexandru Bratu, șeful Școlii Populare de Artă Gorj.

„Media 10 la Bacalaureatul olimpicilor, 𝗠𝗶𝗵𝗮𝗶-𝗔𝗹𝗲𝘅𝗮𝗻𝗱𝗿𝘂 𝗕𝗿𝗮𝘁𝘂! Pentru noi vei rămâne elevul de 10: olimpic medaliat la competiții internaționale de Lingvistică și Geografie, cel mai bun olimpic al României din toate timpurile la disciplina Lingvistică, șef de promoție cu 10 pe linie, dedicat cu adevărat școlii tale, iubit și admirat în egală măsură de colegi și de profesori, cetățean de onoare al Municipiului Târgu Jiu, elevul nostru de aur!”, conform unei postări a Colegiului Național „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR