Connect with us

EDUCAȚIE

Schimbare de gardă la Inspectoratul Școlar Gorj!

Postat acum

on

Noul ministru al Educației ar urma, săptămâna viitoare, să schimbe conducerea Inspectoratului Școlar Județean Gorj, instituție condusă încă de echipa numită de PSD. În locul Marcelei Mrejeru va promova liberală Maria Ciochină, profesor de istorie la CNTV, iar în locul lui Ion Ișfan va promova Iustin Paralescu, profesor de matematică la Colegiul Ecaterina Teodoroiu, fost inspector general în 2009 prin susținerea PDL. Marius Badea, profesor la Colegiul Virgil Madgearu, luat în calcul la un moment dat pentru postul de inspector general, va ocupa postul de adjunct, se vehiculează în IȘJ Gorj, instituție unde se așteaptă săptămâna viitoare noile ordine de numire.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EDUCAȚIE

Acordul de mediu, suspendat pentru cariera de calcar din Gureni

Postat acum

on

De către

Fundația Valea Bistriței a obținut o victorie în instanță pentru comunitatea din Gureni, oprind cariera de granit care se dorea înființată la câteva sute de metri de casele din satul situat în comuna Peștișani.

„Vă anunțăm ca am reușit să suspendam acordul de mediu pentru cariera de calcar. Am câștigat o lupta, dar nu și ,,războiul,, asa ca fiți în continuare alături de noi în toate demersurile pe care le vom face pentru stoparea definitiva a carierei de calcar. Mulțumim pe aceasta cale tuturor oamenilor de bine care au fost alături de noi și le garantam ca nu vom da niciun pas înapoi din acțiunile întreprinse pentru stoparea carierei de calcar.Mulțumim Agent Green pentru ca v-ați alăturat cauzei noastre”, a transmis fundația.

 

 

 

 

Continuă să citeşti

EDUCAȚIE

Profesorul de matematica Paralescu, numit inspector școlar general adjunct

Postat acum

on

De către

Iustin Paralescu de la PNL este noul inspector școlar general adjunct. Postul era vacant de la plecarea din funcție a fostului ocupant, susținut de USR. Acesta face echipă cu profesoara de istorie Marcela Mrejeru de la PSD. IȘJ este condus de Mrejeru din luna iulie a acestui an.

Continuă să citeşti

EDUCAȚIE

Gorj: Cea mai mare notă la titularizare este 9,90! La disciplina Religie

Postat acum

on

De către

În cadrul concursului național de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din învățământul preuniversitar, la nivelul județului Gorj, înaintea contestațiilor, s-a înregistrat următoarea situație statistică: au fost evaluate 316 lucrări, 77 de candidați obținând note sub 5, 104 candidați având note între 5 și 6,99, 135 de candidați obținând note peste 7.00.

Înainte de depunerea contestațiilor, cea mai mare notă obținută (9.90) este la disciplina Religie.

Eventualele contestații se depun astăzi, până la ora 21.00, și mâine, până la ora 12.00, la sediul Inspectoratului Școlar Județean Gorj.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR