Connect with us

ACTUALITATE

Scandalagiu reținut de polițiști

Postat acum

on

Polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari au fost sesizaţi de un bărbat de 50 de ani, din localitate, cu privire la faptul că, o persoană de sex masculin a spart geamurile de pe casa scării unui bloc, de pe strada Prieteniei, din oraș.

„Din primele cercetări efectuate, polițiștii au identificat un tânăr, de 22 de ani, din orașul Rovinari, care se afla în stare avansată de ebrietate, fiind bănuit de săvârșirea faptei.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, fiind luată măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore, față de tânăr, care a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj”, a transmis IPJ Gorj.

Astăzi, cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu cu propuneri legale.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

Medic al spitalului Rovinari, promovat manager la o unitate din Craiova

Postat acum

on

De către

Un medic de la spitalul din Rovinari este noul manager al Spitalului Clinic de Neuropsihiatrie din Craiova. Mădălina Lăpădat a fost angajată, în ultimii trei ani, ca epidemiolog la unitatea din Rovinari. „Începând de luni, doamna doctor epidemiolog Mădălina Lăpădat, colega noastră, alături de care am petrecut timp de aproape trei ani, omul cu care am reușit să învingem lupta cu pandemia, este managerul Spitalului Clinic de Neuropsihiatrie Craiova. Îi dorim să rămână același om corect și drept pe care l-am cunoscut. Suntem siguri că Spitalul „Sfântul Ştefan” Rovinari a pierdut un bun profesionist, iar Spitalul de Neuropsihiatrie Craiova a câștigat unul. Mult succes, Mădălina!”, a transmis conducerea Spitalului „Sfântul Ștefan” din Rovinari.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Sol poluat in Gorj, amendă de 50.000 de lei

Postat acum

on

De către

Un nou control al Gărzii de Mediu, la operatorii care exploatează resursele de hidrocarburi din subsolul terenului din județul Gorj, a adus în prim plan alte neconformități în desfășurarea activității. Pentru poluarea solului, comisarii Gărzii de Mediu Gorj au aplicat o altă sancțiune contravențională în valoare de 50 000 lei și au stabilit măsuri imediate de ecologizare a terenului.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Campioana la canotaj, Denisa Tâlvescu, semnează pictura ce i-a fost dedicată, pe un autobuz

Postat acum

on

De către

Campioana la canotaj, Denisa Tâlvescu, este prezentă în centrul municipiului Târgu Jiu, unde semnează o pictură cu propriul nume, realizată pe unul dintre autobuzele de transport în comun din oraș. Pictura a fost realizată în cadrul festivalului StradArt, de Sergiu Georgian Mazerschi.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR