Connect with us

EVENIMENTE

Scandal uriaș într-o comună din Gorj. Un bărbat băut bine și-a amenințat soția

Postat acum

on

A băut bine, apoi și-a amenințat soția. Femeia, de 36 de ani, din comuna Drăguțești nu a stat insă pe gânduri si a alertat oamenii legii. Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, un bărbat, de 45 de ani, din comuna Drăguțești, în timp ce se afla la domiciliu, pe fondul unor neînțelegeri și a consumului de alcool, ar fi amenințat și exercitat acte de violență asupra soției sale. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violență în familie și amenințare. Totodată, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile, față de bărbat.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

Bolid implicat într-un accident la Drăguțești

Postat acum

on

De către

O tamponare a fost înregistrată în urmă cu puțin timp pe raza localității Drăguțești. Un bolid a fost implicat, evenimentul finalizandu-se doar cu pagube materiale, spun participanții la trafic.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Accident la Bârsești. Pieton rănit

Postat acum

on

De către

Un accident rutier a avut loc, în urmă cu puțin timp, în cartierul Bârsești, din Târgu Jiu. Din primele date, un pieton a fost acroșat de un autovehicul. Politistii sunt la fața locului și efectuează cercetari. Revenim cu detalii.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Accident în fața Primăriei Târgu Jiu

Postat acum

on

De către

Un accident s-a petrecut în urmă cu puțin timp, în fața Primăriei Târgu Jiu. Poliția se află la locul impactului, pentru a stabili cum s-a petrecut incidentul. Revenim cu detalii.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR