Connect with us

SĂNĂTATE

Scandal pe apa caldă din saloane, la Spitalul Județean

Postat acum

on

Este scandal pentru apa caldă din saloane, la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu. Managerul Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu, Dumitru Vienescu, se contrează pe această temă cu șeful Secției Chirurgie II, doctorul Claudiu Soare. Primul susține că este apă caldă în secție, al doilea îl contrazice.

„DEOARECE NU ÎMI PLACE SĂ FIU FĂCUT MINCINOS

Am văzut astăzi o dezmințire a Managerului SJU cum că a verificat personal și este apă caldă în Secția Chirurgie II. Înainte de a face ieri postarea a rugat personalul secției să verifice ( au lăsat apa să curgă f f f mult). Rezultatul: apă caldă în saloanele 3;4;8;14;15;16;18. După postarea mea s-a lucrat intens ( declarațiile pacienților internați pe care îi puteți întreba oricare dintre dumneavoastră), în cursul după amiezii de ieri și seara, cu scopul de a face această declarație astăzi. M-am simțit obligat să verific și eu situația la fața locului încă o dată, așa că am mers la spital. Rezultatul: din 20 de saloane, în salonul 1 nu curge deloc apă pe conducta de apă caldă, în salonul 6 nu este apă caldă – nici în salon nici în baie, salonul 7 nu este apă caldă – nici în salon nici în baie; salonul 11 nu curge apa caldă în baie; salonul 13 apa caldă abia curge, fără presiune; salonul 14 abia țârâie apa rece; salonul 16 nu curge apa caldă la baie; salon 20 fără apă caldă în salon. De asemenea: ploscar fără apă caldă fără apă rece; sala de mese fără apă caldă fără apă rece, toaleta vestiar personal fără apă caldă; sala raport de gardp fără app rece și fără app caldp, toaleta personal bloc operator fără apă caldă, magazie fără apă rece și caldă. Toate acestea pot fi susținute de declarațiile pacienților care au spitalizare ceva mai lungă, care certifică faptul că până aseară nu au avut apă caldă. Nu am crezut că se va ajunge la o sarabandă a declarațiilor fără sens.”, conform medicului Claudiu Soare, șeful Secției Chirurgie II, din SJU Târgu Jiu.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SĂNĂTATE

Masaj tunisian în premieră la Târgu Jiu

Postat acum

on

Masaj terapeutic în premieră la Târgu Jiu. Societatea locală Veritamed oferă, începând cu data de 15 septembrie, în Targu Jiu, masaj tunisian terapeutic sau de relaxare, cu terapeuta Fathia, din Tunisia. Prețul unui masaj este de 150 lei / 45 minute. Se acordă o reducere de 50 lei pentru primii 100 de clienți înscriși. Masajul terapeutic tunisian este adus în premieră la Târgu Jiu și este realizat chiar de o specialistă din Tunisia.

Continuă să citeşti

SĂNĂTATE

Ecografii gratuite în Vladimir!

Postat acum

on

De către

30 de persoane au beneficiat de ecografii gratuite la Vladimir, prin proiectul Împreună pentru Sănătate-proiect cofinanțat din bugetul județului Gorj, pe 2023.

Ecografiile au fost efectuate de către Dr. Radu Cîrstoiu, medic specialist radiologie și imagistică.

Continuă să citeşti

SĂNĂTATE

Medic specialist în boli venoase, consultații la Târgu Jiu

Postat acum

on

Roicov Nicola Aleksandar, medic specialist chirurgie vasculară și flebologie la MedLife Târgu Jiu este alături de pacienții care se confruntă cu boli venoase. Una din procedurile minim invazive pe care domnul doctor le realizează pentru tratamentul venelor vizibile de la nivelul membrelor este scleroterapia.

Scleroterapia este o procedură medicală folosită pentru tratarea anumitor vene varicoase și a vaselor superficiale vizibile (venectazii, vene reticulare). Aceasta constă în injectarea unei substanțe direct în venele dilatate, care vor dispărea după câteva săptămâni. Scleroterapia este indicată pentru venele de tip pânză de păianjen și pentru venectaziile cu diametrul de până la 3 mm. Programări pentru o consultație la Dr. Roicov, apelând 0253 960.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR