Connect with us

EVENIMENTE

Scandal între vecini, terminat la poliție

Postat acum

on

Un conflict între două familii din Târgu Jiu s-a finalizat la sediul poliției. Protagoniștii din cartierul Romanești au fost vizitați de oamenii legii, care au venit cu mai multe mașini, la domiciliile acestora. În cele din urmă, persoanele implicate în scandal au fost duse la sediul poliției, pentru a da declarații.
„La data de 18 aprilie a.c., Poliția Municipiului Târgu Jiu a fost sesizată direct, de un bărbat de 70 de ani, din municipiul Târgu Jiu, cu privire la faptul că are niște neînțelegeri cu o vecină, privind delimitarea proprietăților. Pe fondul acestor discuții contradictorii, femeia de 48 de ani, din municipiul Târgu Jiu, l-ar fi agresat fizic pe bărbat. Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, au comunicat reprezentanții IPJ Gorj.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

Un avion utilitar a survolat de la prima oră municipiul Târgu Jiu

Postat acum

on

Un avion utilitar a survolat de la prima oră municipiul Târgu Jiu. A fost prima etapă a campaniei de dezinsecție realizată de municipalitate. În același timp a fost declanșată dezinsecția la sol. Astfel de acțiuni vor continua pe perioada verii. Obiectivul este stârpirea țânțarilor și a căpușelor.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Amenzi pentru pescari pe final de prohibiție

Postat acum

on

Comisarii Gărzii de Mediu Gorj, împreună cu reprezentanți din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean au verificat mai multe fonduri cinegetice în această perioadă, fiind identificate persoane fizice ce procedau la pescuirea în habitat piscicol natural.
Au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de 4000 lei cât și avertismente, atât pentru pescuirea speciilor de viețuitoare acvatice în perioada de prohibiție, cât și pentru lipsa permiselor de pescuit. Prohibiția se încheie pe 8 iunie.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Arde o mașină la Scoarța

Postat acum

on

De către

Un autoturism arde pe marginea drumului, pe raza localității Copăcioasa. Participanții la trafic au trecut pe lângă autoturismul care ardea că o torță, fără să își explice ce s-a întâmplat. Mașina se afla la mică distanță de o societate comercială care se ocupă de dezmembrări auto. Proprietarul nu era în apropiere și nici cineva care sa fi încercat să stingă incendiul.

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR