Connect with us

COMUNITATE

Sărăcie lucie! Se cere ajutor pentru o gravidă din Fărcășești care locuiește cu soțul în condiții greu de imaginat

Postat acum

on

Doi tineri soți din Fărcășești trăiesc la limita existenței într-o locuință din USB care nici măcar nu este racordată la curent electric.

Tânăra soție este însărcinată și are nevoie să își crească bebelușul măcar într-o cameră decentă.

De altfel, două persoane cu suflet mare au sărit deja în ajutorul celor doi soți, al căror necaz a fost descoperit de către Roxana Cojocărescu.

De aici, cazul social a fost preluat de către Geanina Lungu, tânăra mămică din Târgu Jiu, cunoscută pentru acțiunile sale umanitare și de voluntariat, și de către Marian Sorin Orășanu, sufletul „Grădinii cu flori” de la Țicleni.

Ambii s-au deplasat, în această seară, la locuința săracă din Fărcășești iar după ce au văzut în ce condiții stă tânăra familie au decis că trebuie să se implice, urgent, pentru ajutorarea viitorilor părinții.

Mesajul Geaninei este următorul: „dragilor apelez din nou la ajutorul vostru. Așa cum v-am promis am reușit în seara aceasta să ajung la această familie din Fărcășești. Sunt două suflete nevinovate care urmează să devină părinți. Aceștia au mare nevoie de ajutor. Așa că vă rog din suflet să ne mobilizăm să poată să își aducă bebelușul pe lume într-o locuință decentă. Îmi doresc să le putem construi o cameră lângă, să le izolam camera aceasta din USB și să le facem o baie pentru ca le trebuie la copil. În scurt timp voi atașa o listă cu ce trebuie să achiziționam pentru a putea duce si ei o viață normală. Mi se rupe sufletul de ei si nu putem să îi lăsăm în condițiile acestea. Băiatul lucrează cu ziua prin sat și mămica urmează să nască. Abia au reușit sa își ridice camera aceasta. Cei care vor sa ajute sa mă apeleze la acest număr de telefon 0764 964 268. Mulțumesc tare mult Roxana că ai văzut situația lor și ai făcut-o publică. Ești un suflet minunat, draga mea. Fără tine noi nu știam de existența lor. Mulțumesc Marian Sorin Otărășanu că mereu sari în ajutor. E dureros ca în secolul acesta sa mai vezi atâta suferință”. 

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

COMUNITATE

Doi elevi din Gorj au luat aurul la Concursul Național de Matematică

Postat acum

on

De către

Festivitatea de premiere a Concursului Național de Matematică ,,Adolf Haimovici”, de la Iași, ediția XXIV, a avut loc astazi. Delegația județului Gorj a fost alcătuită din elevul Prudescu Sergiu Constantin, de la Colegiul Economic Virgil Madgearu-clasa a X-a și eleva Rușeț Alina, de la Liceul Tehnologic Motru, clasa a XI-a, însoțiți de profesorul Rușeț Nicolae. Premiile obținute sunt: Prudescu Sergiu Constantin-Locul 1, medalie de aur și Rușeț Alina-Locul 1, medalie de aur.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Târgu Jiu: Accident pe Calea Severinului

Postat acum

on

De către

Tamponare pe Calea Severinului în Târgu Jiu. Un autoturism Opel a fost avariat după ce ar fi întors pe linia continuă. Două mașini au suferit pagube.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Procesiune religioasă cu 200 de preoți

Postat acum

on

De către

200 de preoți vor participa astăzi la procesiunea dedicată patronilor spirituali ai municipiului Târgu Jiu, Sfinții Împărați Constantin și Elena. Unii dintre aceștia vor veni însoțiți de credincioși din parohiile dumnealor.
„Evenimentul are loc în această seară, debutând la ora 19:00, cu slujba religioasă. De la ora 21:00, procesiunea va porni pe traseul obișnuit, de la Biserica Sfinții Împărați Constantin și Elena, către Parcul Municipal, Primăria Târgu Jiu și Piața Prefecturii.
Vă așteptăm să ne fiți alături la acest eveniment spiritual, apreciat de mii de credincioși târgujieni”, au anunțat reprezentanții Primăriei Târgu Jiu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR