Connect with us

COMUNITATE

Sărăcie lucie! Se cere ajutor pentru o gravidă din Fărcășești care locuiește cu soțul în condiții greu de imaginat

Postat acum

on

Doi tineri soți din Fărcășești trăiesc la limita existenței într-o locuință din USB care nici măcar nu este racordată la curent electric.

Tânăra soție este însărcinată și are nevoie să își crească bebelușul măcar într-o cameră decentă.

De altfel, două persoane cu suflet mare au sărit deja în ajutorul celor doi soți, al căror necaz a fost descoperit de către Roxana Cojocărescu.

De aici, cazul social a fost preluat de către Geanina Lungu, tânăra mămică din Târgu Jiu, cunoscută pentru acțiunile sale umanitare și de voluntariat, și de către Marian Sorin Orășanu, sufletul „Grădinii cu flori” de la Țicleni.

Ambii s-au deplasat, în această seară, la locuința săracă din Fărcășești iar după ce au văzut în ce condiții stă tânăra familie au decis că trebuie să se implice, urgent, pentru ajutorarea viitorilor părinții.

Mesajul Geaninei este următorul: „dragilor apelez din nou la ajutorul vostru. Așa cum v-am promis am reușit în seara aceasta să ajung la această familie din Fărcășești. Sunt două suflete nevinovate care urmează să devină părinți. Aceștia au mare nevoie de ajutor. Așa că vă rog din suflet să ne mobilizăm să poată să își aducă bebelușul pe lume într-o locuință decentă. Îmi doresc să le putem construi o cameră lângă, să le izolam camera aceasta din USB și să le facem o baie pentru ca le trebuie la copil. În scurt timp voi atașa o listă cu ce trebuie să achiziționam pentru a putea duce si ei o viață normală. Mi se rupe sufletul de ei si nu putem să îi lăsăm în condițiile acestea. Băiatul lucrează cu ziua prin sat și mămica urmează să nască. Abia au reușit sa își ridice camera aceasta. Cei care vor sa ajute sa mă apeleze la acest număr de telefon 0764 964 268. Mulțumesc tare mult Roxana că ai văzut situația lor și ai făcut-o publică. Ești un suflet minunat, draga mea. Fără tine noi nu știam de existența lor. Mulțumesc Marian Sorin Otărășanu că mereu sari în ajutor. E dureros ca în secolul acesta sa mai vezi atâta suferință”. 

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

COMUNITATE

Încă un angajat CEO a murit

Postat acum

on

De către

Lista neagră a deceselor de la Complexul Energetic Oltenia continuă să crească. Încă un angajat al companiei, care abia reușise să se pensioneze, a pierit înainte de a se bucura de o pensie, la care visa. Constantin Nebunu avea 55 de ani și a murit la Spitalul Motru, în urma unui accident vascular. Bărbatul a fost angajat la Cariera Lupoaia.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Marfă retrasă de la vânzare de OPC

Postat acum

on

De către

Comisarii de la Protecția Consumatorilor Gorj au scos de la vânzare manfă în valoare de 6.000 de lei. În luna august reprezentanții CJPC Gorj  au efectuat un număr de 91 acțiuni de control, în urma cărora au aplicat 39 de amenzi contravenționale, în valoare totală de 218.000 lei și 58 de avertismente. De asemeni, au oprit temporar activitatea a trei unități.

Printre neregulile constatate, se comercializarea unor produse cu data expirată, legume și fructe depreciate calitativ, cu mucegai, modificate organoleptic, practici comerciale înșelătoare sau utilizarea unor vitrine frigorifice insalubre, cu insecte, resturi alimentare și praf.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Dolarul a depășit euro la casele de schimb din Gorj! Cine are economii în această valută e pe val

Postat acum

on

De către

Dolarul a explodat în ultimele zile încheind săptămâna în creștere, după ce pe 22 septembrie, a depășit pragul psihologic de 5 lei, înregistrând un maxim istoric. La casele de schimb din Gorj, dolarul se cumpără cu 5,10 lei și se vinde cu 5.00 lei. 

Pe 23 septembrie, Banca Națională a României a afișat un curs de 5,067 lei pentru 1 dolar, cu 1,15% mai mult decât în ziua precedentă.Euro a scăzut sub nivelul de paritate de un dolar american, aproape de cea mai mică valoare din ultimii 20 de ani, atinsă în urmă cu două săptămâni, ca urmare a “mobilizării parțiale” anunțate de Vladimir Putin.

Reuters scrie că moneda europeană a scazut până la 0,9885 dolari. Monedele europene au fost cele mai afectate de vânzările de pe piețele valutare. Comentariile lui Vladimir Putin au exacerbat îngrijorarea cu privire la perspectivele economice din Europa, o regiune deja puternic afectată de presiunea Rusiei asupra livrărilor de gaze către continet.

Gorjenii nu prea au economii în moneda americană și spun că nu și-au imaginat că bancnota verde o să sufere o astfel de creștere, apropiindu-se de liră sterlină.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR