Connect with us

ULTIMA ORĂ

Salvamontiștii gorjeni, la datorie

Postat acum

on

Rânca va fi ocupată aproape în totalitate de către turiști în acest weekend. În zona montană s-a așternut un strat consistent de zăpadă, iar pârtiile de schi din centrul stațiunii vor fi deschise. Pentru că se anunță un val de turiști, în zona montană Rânca, vor fi prezenți și salvamontiștii gorjeni. Aceștia recomandă iubitorilor sporturilor de iarnă o atenție sporită. Mulți turiști uită parcă de reguli, odată ce ajung pe pârtii. Fie că se aventurează în locuri periculoase sau nu se echipează corespunzător, aceștia se aleg cu pâinile sau picioarele rupte. A fost suplimentat și numărul echipelor în această perioadă tocmai pentru a veni în sprijinul turiștilor. De asemenea, un cabinet medical va sta deschis non stop în Rânca, iar o ambulanță fi la dispoziția celor care au nevoie de ajutor.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MONDEN

Ce au în plus polițiștii din Sibiu față de cei ai IPJ Gorj

Postat acum

on

De către

Polițiștii din Sibiu se mândresc cu o colegă super sexy.

Nu doar in uniformă dar mai ales în viața de zi cu zi, tânăra polițistă poate concura cu orice manechin.

Polițista IPJ Sibiu are un corp demențial și asta deoarece își petrece destule ore la sală.

Și IPJ Gorj se mândrește cu polițiste frumoase dar imaginea sexy este însă destul de ascunsă sub uniformă.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

S-a pornit afumătoarea de la Motru

Postat acum

on

De către

După opt zile în care Uzina de Agent Termic și de Alimentare cu Apă din Motru nu a furnizat apă caldă consumatorilor, urmare a unei defecțiuni, astăzi s-au făcut încercări de repornire a uzinei. Dinspre UATAA nu s-a văzut decât fum și mai puțin apa așteptată însă de către motrenii care au făcut haz de necaz pe rețelele de socializare.

Continuă să citeşti

SOCIAL

Conac din Andreești, scos la vânzare la preț de apartament!

Postat acum

on

De către

Conacul Poenaru din satul Andreeşti, comuna Vladimir, ridicat la 1920 pe locurile natale ale lui Tudor Vladimirescu, este construit în stil neoclasic şi se vinde la 80.000 de euro, potrivit Romania Sotheby’s International Realty.

Conacul se vinde și cu doua hectare de teren și mai multe anexe. Localnicii spun că acest conac este afectat de degradare și învinuiesc autoritățile că nu au făcut nimic pentru clădire. Nu s-au făcut eforturi pentru achiziționarea de la moștenitori și astfel pentru salvarea unei bucăți de istorie a comunei.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR