BUCĂTĂRIE
Salată de ouă cu avocado

Ingrediente salata de oua cu avocado
2 avocado
2 oua fierte tari
1 ceapa rosie mica
100 ml iaurt grecesc
1 lingura zeama lamaie
1 lingura mustar
sare dupa gust
Mod de preparare salata de oua cu avocado
Alegem avocado bine coapte. Le taiem in doua pe lungime, indepartam samburele si, cu ajutorul unei linguri scobim miezul apoi il taiem cubulete mici si il stropim cu zeama de lamaie. Fierbem ouale, le lasam sa se raceasca apoi le taiem cubulete. Tocam marunt ceapa rosie.
Amestecam si daca este cazul putem sa mai adaugam sare sau zeama de lamaie. Adaugam patrunjel verde, tocat marunt. Merge foarte bine cu paine prajita.
BUCĂTĂRIE
Meniu a la carte: Pensiunea „La Moară” din Peștișani organizează cu fast petrecere de 1 Martie

Petrecerea Mărțișor va fi organizată la Peștișani pe data de 1 Martie. Aceasta va fi găzduită de Pensiunea „La Moară” care este renumită pentru preparatele deosebite cu care își delectează clienții.
„Sâmbăta aceasta, de 1 martie, vă invităm să sărbătorim împreună începutul primăverii la Petrecerea Mărțișor. După cum v-am obișnuit, atmosfera va fi una plină de voie bună, muzică și distracție, si nu vor lipsi nici preparatele noastre delicioase din meniul a la carte Vă așteptăm să întâmpinăm noul anotimp cu veselie”, transmit organizatorii care așteaptă că cei interesați să facă rezervări.
BUCĂTĂRIE
Cristian Partenie a adus gustul adevărat de shaorma, la Târgu Jiu! S-a stat la coadă pentru un produs de top, la Shaormeria Amman

Cu un vibe de zile mari și într-o atmosferă de sărbătoare, Cristian Partenie, cunoscutul shaormar din Slatina, a spart piața fast-food-urilor din Târgu Jiu, deschizând, astăzi, o unitate comercială pentru adevărații cunoscători ai gusturilor, și în municipiul nostru.
Shaormeria Amman, a treia din grupul unităților fast-food realizate de Cristian Partenie, a fost inaugurată la Târgu Jiu cu muzică bună, artificii, șampanie Moet și cu bomboane de ciocolată, servite chiar de shaormarul care a făcut, cu zâmbete largi, oficiile de gazdă.
Câteva minute mai târziu, Cristian s-a pus la dispoziția clienților pofticioși care au așteptat, la un rând de câțiva metri, pentru a gusta rapid preparatele aflate în meniu.Și sunt zeci de astfel produse, din carne de pui, curcan, vită sau porc, servite cu sosuri speciale și cu ingrediente pentru care nu se face rabat la calitate.
Shaormeria Amman aduce la Târgu Jiu gustul iordanian al shaormei, mai exact produse delicioase care nu au mai fost pe piața de profil din Gorj.
Interesat este că numărul mare de clienți, atrași de publicitatea masivă de pe rețelele de socializare, au plecat mulțumiți de gustul produselor, de amabilitate și rapiditatea personalului dar și de atmosfera de zile mari din unitatea care funcționează în Piața Mică, la fostul Restaurant La Rotaru.
BUCĂTĂRIE
AJOFM Gorj: Se caută bucătari, salariul pornește de la 4000 de lei

165 de locuri de munca sunt vacante la AJOFM Gorj, iar în topul profesiilor căutate sunt cele de bucătar și ajutor bucătar. Salariul pentru cei care vor sa lucreze în bucătăriile unor restaurante, pensiuni, hoteluri pornește de la 4000 de lei ori este confidențial.
Angajatorii caută lucrători atât cu studii medii, cât și cu studii superioare.
You must be logged in to post a comment Login