Connect with us

ACTUALITATE

Salarii de 12.000 de lei neatractive pentru medicii de specialitate din Gorj

Postat acum

on

Două posturi de medici specialiști rămân în continuare neocupate la Direcția de Sănătate Publică Gorj, conducerea instituției încercând de anul trecut să înacadreze un medic igienist și un medic de laborator.

Cu toate că salariile sunt foarte mari, raportat la alte categorii de personal din economie, nu s-a reușit până acum încadrarea de medici pe aceste două posturi. Potrivit directorul Direcției de Sănătate Publică Gorj, Narcis Stoian, un medic igienist angajat la instituție poate ajunge și la peste 12.000 de lei net salariul lunar. Unul dintre motivele pentru care nu s-au prezentat cadidați la concurs ar putea avea legătură și cu faptul că sunt în continuare puțini medici specialiști care rămân în țară și care vor să vină către localitățile mai mici.

„Am organizat acest concurs pentru a atrage specialiști, să mai completăm posturile unde este deficit de personal medical. Nu a venit nimeni. Salariul este unul foarte bun. Adică vorbim de 12.000 de lei. Sunt totuși bani mulți. Nu știu de ce nu vin la concurs. O să le tot organizăm, până se vor ocupa. Avem nevoie de specialiști pentru că activăm în domeniul Sănătății. Să sperăm că vom reuși să facem angajările de care avem nevoie.”, a declarat Narcis Stoian, șeful Direcției de Sănătate Publică Gorj.

Conducerea Direcției de Sănătate Publică Gorj vrea să repete concursul în curând.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Autobuze electrice, la Rânca. Când intră în circuit

Postat acum

on

De către

Patru autobuze electrice urmează să ajungă la Novaci, pentru a fi introduse în circulație, pe traseul spre Rânca. Investiția în valoare de aproximativ 5 milioane de euro, de modernizare a transportului public în comun în orașul Novaci, a ajuns la un procent de realizare de 30%. Proiectul prevede amenajarea a două autogări și o autobază. Primarul Dumitru Leuștean spune că autobuzele electrice trebuie să ajungă în Novaci, la finalul acestui an, iar cursele vor începe de anul viitor, atunci fiind și termenul de finalizare a proiectului de cinci milioane de euro.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Penitenciarul Târgu Jiu: 120 de angajați refuză munca suplimentară

Postat acum

on

De către

Se strâng semnături la Penitenciarul Târgu Jiu împotriva muncii suplimentare. Deja 120 de angajați au semnat pentru acțiunile de protest care vor urma, salariații fiind pregătiți pe 31 mai sa nu mai intre la muncă.

De altfel, prima acțiune a SNPP va fi pe 31 mai – încetarea activității (refuzul muncii suplimentare în toată Politia Penitenciară).

Acțiunea va fi declanșată de SNPP – organizația sindicală majoritară din Poliția Penitenciară (filiale în 45 de unități) și celelalte sindicate afiliate la Federația PUBLISIND (Penitenciarele Iași, Pelendava, Satu-Mare, Brăila, Mărgineni). Federațiile sindicale FSSP și FPP intră alături de SNPP în acțiune. Efectivele de membri de sindicat implicați: peste 8000 de polițiști de penitenciare dintr-un total de 12500. „Toate organizațiile sindicale precum și salariații nesindicalizați se pot asocia în scopul unei acțiuni comune – SNPP pune la dispoziție în mod transparent documentația necesară”, transmit sindicaliștii din Penitenciarul Târgu Jiu.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Foto: Canalizarea din fața Mall-ului nu a făcut față unui ropot de ploaie

Postat acum

on

De către

Trecerea de pietoni din zona mall-ului din Târgu Jiu dar și sensul giratoriu au fost inundate după un ropot de ploaie care s-a manifestat în zonă, în urmă cu scurt timp.

Cetățenii care au trecut prin zonă au remarcat că nu mai pot trece prin zonă dar și că s-a înfundat canalizarea.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR