Connect with us

ACTUALITATE

Salarii de 12.000 de lei neatractive pentru medicii de specialitate din Gorj

Postat acum

on

Două posturi de medici specialiști rămân în continuare neocupate la Direcția de Sănătate Publică Gorj, conducerea instituției încercând de anul trecut să înacadreze un medic igienist și un medic de laborator.

Cu toate că salariile sunt foarte mari, raportat la alte categorii de personal din economie, nu s-a reușit până acum încadrarea de medici pe aceste două posturi. Potrivit directorul Direcției de Sănătate Publică Gorj, Narcis Stoian, un medic igienist angajat la instituție poate ajunge și la peste 12.000 de lei net salariul lunar. Unul dintre motivele pentru care nu s-au prezentat cadidați la concurs ar putea avea legătură și cu faptul că sunt în continuare puțini medici specialiști care rămân în țară și care vor să vină către localitățile mai mici.

„Am organizat acest concurs pentru a atrage specialiști, să mai completăm posturile unde este deficit de personal medical. Nu a venit nimeni. Salariul este unul foarte bun. Adică vorbim de 12.000 de lei. Sunt totuși bani mulți. Nu știu de ce nu vin la concurs. O să le tot organizăm, până se vor ocupa. Avem nevoie de specialiști pentru că activăm în domeniul Sănătății. Să sperăm că vom reuși să facem angajările de care avem nevoie.”, a declarat Narcis Stoian, șeful Direcției de Sănătate Publică Gorj.

Conducerea Direcției de Sănătate Publică Gorj vrea să repete concursul în curând.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

Și-a distrus singur mașina, la Țicleni

Postat acum

on

De către

Un incident rutier în care a fost implicat un singur autoturism a avut loc, astăzi, pe raza localității Țicleni. Accidentul a fost fără victime, anunță IPJ Gorj, și doar cu pagube materiale pentru șoferul care se face vinovat de producerea acestuia. Evenimentul este considerat tamponare.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

A furat de la biserică

Postat acum

on

De către

Un craiovean a fost reținut, fiind acuzat că a furat dintr-o biserică. Tânărul a ajuns în arestul poliției, pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii au fost sesizați că, în noaptea de 16/17 mai, persoane necunoscute au sustras componente ale sistemului de supraveghere video din incinta unui lăcaș de cult din cartierul Romanești, din municipiul Craiova, fiind creat un prejudiciu de 1.500 de lei.

În urma percheziţiilor efectuate au fost identificate bunurile sustrase, acestea fiind restituite persoanei vătămate, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Horațiu Mălăele și Nicu Alifantis, la Târgu Jiu

Postat acum

on

De către

Două nume mari ale dramaturgiei și muzicii sunt, azi, la Târgu Jiu. Horațiu Mălăele va urca pe scena Teatrului, în spectacolul „Tache, Ianche și Cadar”, al Teatrului Bulandra.

După piesa de teatru, urmează un concert Nicu Alifantis. Ambii au participat, azi la prânz, la o lansare de carte a lui Mălăele, actorul originar din Târgu Jiu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR