Connect with us

DEZVĂLUIRI LOCALE

Salariata preferată a primarului de Albeni, promovată la Administrația Sectorului 4 a Finanțelor Publice București

Postat acum

on

0 Shares

Emilia Doloc(Stăicuț) a ocupat până la începutul lunii martie funcția de consilier asistent a primarului comunei Albeni, Ionuț Stan, că acum sa lucreze la o administrație financiară de sector, în capitală. În ultimele luni, subalterna edilului a abuzat însă de concedii de odihnă, asta și pentru că în localitate se vorbea despre o relație mult prea apropiata între acesta și edilul local.

Mai exact, în vară, respectiva a fost la mare și și-a luat concediu de odihnă, apoi a mai cerut unul pe 18 decembrie.

A stat acasă astfel până pe data de 24 ianuarie, zi in care a mai solicitat un concediu pentru trei zile. Din 1 martie și până pe 8 martie respectiva nu a mai fost pontată deloc în instituția publică ca sa se dovedească că aceasta își pregătea un transfer la București. Pe 18 decembrie acesta și-a depus demisia din funcție dar a primit bonus un concediu, edilul convingând-o să rămână în instituție până rezolva, probabil, lucrurile.

Și le rezolvă, deoarece angajata preferată începe pe 8 martie să presteze la Administrația Sectorului 4 a Finanțelor Publice București, loc unde ocupa poziția de inspector asistent clasa 1 gradul 3.

În primărie se discută că salariata în cauză a fost ajutată să promoveze în capitală tocmai de către primarul liberal de Albeni, angajata fiind vizată de un raport al Corpului de Control al Prefectului pentru niste certificate fiscale, pentru care a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Cărbunești.

Interesant este că în declarația de avere dată în 2020, salariata Primăriei Albeni nu a declarat veniturile soțului, acest lucru fiind trecut cu vederea de superiorul său. De altfel nici în ultimă declarație de avere aceasta nu și-a trecut mașinile deținute anul trecut și nici împrumuturile.

Mai toți angajații primăriei au ajuns mai devreme ori mai târziu să aibă conflicte cu primarul Ionuț Stan. Majoritatea au ajuns cu birourile pe hol, trimiși în teren in condiții vitrege sau dați abuziv afara din serviciu. Salariata Doloc, în schimb, părăsește primăria prin transfer la București.

0 Shares
Publicitate
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

DEZVĂLUIRI LOCALE

Curtea de Apel Craiova a amânat pronunțarea în dosarul de înșelăciune al Simonei Filip

Postat acum

on

De către

Curtea de Apel Craiova a decis să se pronunțe abia luna viitoare în dosarul de înșelăciune al Simonei Filip, fostă Margăian. Mai precis pe 18 iulie a stabilit instanța pronunțarea în acest dosar penal, care a devenit de notorietate nu numai în România ci și în Italia.

Tribunalul Gorj a condamnat inculpata la o pedeapsă de 5 ani de închisoare în regim de detenție pentru comiterea infracțiunilor de înșelăciune și spălarea banilor. Tânăra din Scoarța a fost acuzată că a înșelat un italian cu aproape un milion de euro, sub promisiunea că se va căsători cu acesta, că vor întemeia o familie și vor face copii. Judecătorii au decis ca tânăra să-i plătească italianului 675.923 euro, cu titlu de despăgubiri pentru daune materiale și 10.000 de euro, cu titlu de despăgubiri pentru daunele morale suferite.

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

95.000 de lei pentru Zilele Orașului Bumbești-Jiu, doar o sticlă de apă pentru copiii ajunși pe scenă

Postat acum

on

De către

Autoritatea locală din Bumbești Jiu, una care se laudă cu excedent bugetar la fiecare final de an, a investit 95.000 de lei în Zilele Orașului, care au avut loc în weekend.

Banii s-au dus pe artiști, dar de umplutură pe scenă au urcat și copiii talentați ai orașului. Evident gratuit.. la finalul spectacolului copiii primind doar cate o sticlă de apă.

Nu la fel au stat lucrurile cu consilierii locali pentru care Constantin Bobaru a fost darnic, întinzând mesele.

O spune viitorul consilier local independent Georgian Urdescu care critica nepăsarea primarului și a aleșilor vizavi de copiii localității.

„Au trecut și zilele orașului Bumbești-Jiu. Elevii și copii localități Bumbești-Jiu după ce au cântat, au dansat, au recitat poezii nu au primit decât o sticlă de apă( și asta nu toți). Măcar bine că au primit mâncare și băutură consilierii locali, foști consilieri locali și personalitățile orașului și județului Gorj. Nu ne mai facem bine!Vai de soarta noastră. Dacă se dădea o prăjitură, o înghețată, 3 mici, o cutie de bomboane sau o friptură pentru fiecare copil care a prestat activități pentru a încânta cetățenii orașului Bumbești-Jiu nu mai rămâneau bani pentru lăutari”, spune alesul local care a obținut 515 voturi că și independent pe 9 iunie.

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Ilie Petroi: „Simpatizanții PNL, fără limite! Au bătut în drumul mare o persoană care făcea campanie PSD”!

Postat acum

on

De către

Primarul de Aninoasa, Ilie Petroi, avertizează că simpatizații PNL din localitate ar fi în stare de orice: „de la rupt de afișe la bătaie”, făcând public un incident petrecut în localitate.

„Simpatizanții lui Marius Dimulescu fără limite! Au bătut în drumul mare o persoana care făcea campanie PSD. Să ne închipuim cum va arata Primăria cu astfel de oamenii!”, a transmis Ilie Petroi, cu fotografia de mai sus.

Cristian Mîndruț i-a răspuns primarului astfel: „Eu sunt Cristian Mîndruț, așadar când trimiți oameni să supravegheze comuna, nu-i pune neapărat să se uite în curțile oamenilor. Atât așteptai să te victimizezi puțin, Primarul suprem care ești dumneata!.

 

Continuă să citeşti