Connect with us

DEZVĂLUIRI LOCALE

Salariata preferată a primarului de Albeni, promovată la Administrația Sectorului 4 a Finanțelor Publice București

Postat acum

on

Emilia Doloc(Stăicuț) a ocupat până la începutul lunii martie funcția de consilier asistent a primarului comunei Albeni, Ionuț Stan, că acum sa lucreze la o administrație financiară de sector, în capitală. În ultimele luni, subalterna edilului a abuzat însă de concedii de odihnă, asta și pentru că în localitate se vorbea despre o relație mult prea apropiata între acesta și edilul local.

Mai exact, în vară, respectiva a fost la mare și și-a luat concediu de odihnă, apoi a mai cerut unul pe 18 decembrie.

A stat acasă astfel până pe data de 24 ianuarie, zi in care a mai solicitat un concediu pentru trei zile. Din 1 martie și până pe 8 martie respectiva nu a mai fost pontată deloc în instituția publică ca sa se dovedească că aceasta își pregătea un transfer la București. Pe 18 decembrie acesta și-a depus demisia din funcție dar a primit bonus un concediu, edilul convingând-o să rămână în instituție până rezolva, probabil, lucrurile.

Și le rezolvă, deoarece angajata preferată începe pe 8 martie să presteze la Administrația Sectorului 4 a Finanțelor Publice București, loc unde ocupa poziția de inspector asistent clasa 1 gradul 3.

În primărie se discută că salariata în cauză a fost ajutată să promoveze în capitală tocmai de către primarul liberal de Albeni, angajata fiind vizată de un raport al Corpului de Control al Prefectului pentru niste certificate fiscale, pentru care a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Cărbunești.

Interesant este că în declarația de avere dată în 2020, salariata Primăriei Albeni nu a declarat veniturile soțului, acest lucru fiind trecut cu vederea de superiorul său. De altfel nici în ultimă declarație de avere aceasta nu și-a trecut mașinile deținute anul trecut și nici împrumuturile.

Mai toți angajații primăriei au ajuns mai devreme ori mai târziu să aibă conflicte cu primarul Ionuț Stan. Majoritatea au ajuns cu birourile pe hol, trimiși în teren in condiții vitrege sau dați abuziv afara din serviciu. Salariata Doloc, în schimb, părăsește primăria prin transfer la București.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DEZVĂLUIRI LOCALE

Date false la recensământul din Gorj! Primăriile își protejează astfel angajații

Postat acum

on

De către

În mai multe localități din Gorj s-au oferit recenzorilor date false, interesul de a majora populația comunelor a fost unul gândit de primării. La un număr redus de populație, scad și posturile din UAT-uri. Funcționarii rămân pe posturi, cu un recensământ făcut din pix, iar salariile nu scad.

Șocant a fost când s-a făcut o comparație între cifrele de la recensământul din localitățile respective și datele de la Evidența Populației. O astfel de diferența s-a constatat în comuna Roșia de Amaradia.

„Am avut o populaţie de 3.628. Cu alunecările de teren s-au mai mutat la Cojani şi la Câmpu Mare. Scopul nostru era să avem tot peste 3.000, ca să rămânem localitate de gradul II. De asta ne-am luptat şi noi cu echipa primăriei şi cu recenzorii. Avem peste 3.100 şi asta înseamnă că rămânem comună de gradul II“, a menționat Liviu Cotojman, primarul comunei Roşia de Amaradia.

În comunele unde există astfel de probleme se vor face verificări anunță Direcția Județeană de Statistică.

Primele rezultate ale recensământului vor fi publicate în decembrie 2022, a anunțat luni INS.

 

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

FOTO. Gorjeancă, fost ofițer de penitenciare, vedetă pe o platformă on-line destinată adulților!

Postat acum

on

De către

După ce a activat vreme de câțiva ani la Penitenciarul Tg-Jiu, o tânără gorjeancă a ajuns director al unui penitenciar în Dolj, însă a fost nevoită să se pensioneze, în urma unor scandaluri de răsunet. Ulterior, gorjeanca s-a apucat să facă sport în mod intensiv și-a mărit bustul și a devenit vedetă pe o platformă online pentru adulți.

Cu un nou aspect fizic, tânăra și-a deschis un cont pe platforma OnlyFans, cu numele „Sexy Brunette”, unde a început să posteze, contra cost, filmări și fotografii în care apare în ipostaze indecente, potrivit Gândul.ro.

„Sunt singura fată de pe OnlyFans care oferă posibilitatea tuturor abonaților să interacționeze cu mine. Tot ce fac, fac cu drag și implicare”, se prezintă „Sexy Brunette”.

Contactată de jurnaliștii publicației menționate, fostul ofițer de penitenciare a confirmat fapul că „Sexy Brunette” este contul ei, dar a menționat că a recurs la această metodă deoarece este bolnavă și are nevoie de bani, mai ales că este mama a patru copii.

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Omu’ și locu’ la Primăria Bălești! Concursuri fără contracandidați, cu rezultat previzibil

Postat acum

on

De către

Trei posturi a scos la concurs de Primăria Bălești, toate pe perioada nedeterminată, la care s-au înscris exact trei candidați, câte unul pe fiecare post.

Evident că toți candidații și-au anonimizat numele, de parcă nici nu se cunoaște deja în comună ori în primărie cine va ocupa postul de asistent medical comunitar debutant, ori cine va lua postul de inspector la Serviciul Economic de la Taxe și Impozite Locale.

Se știe deja și cine va ocupa și postul de la Achiziții, deoarece în același stil s-au ocupat mai toate funcțiile scoase la concurs în primăria din Bălești. Rude, prieteni, apropiați, lipitori de afișe, aceasta este rețeta câștigătoare pentru o primărie al cărui primar blama, nu demult, practica identică a fostului primar Paicu. 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR