Connect with us

DEZVĂLUIRI LOCALE

Salariată a Aparegio, plătită pentru nemuncă! Branșările la apă, pe cheful noii angajate

Postat acum

on

Călina Alina Ramona este nou salariată a Aparegio, la Biroul Proiectări. Cel puțin asta spune un solicitant din Târgu Jiu care a cerut, pe 23 martie, o simplă branșare la apă și i s-a indicat că, în măsură să-i rezolve cererea este angajata respectivă.

Omul susține că s-ar fi adresat salariatei, luna trecută, cu actele necesare pentru ca proprietatea sa să aibă, contra cost, această utilitate. Deși omul explică, foarte clar, că ar fi cerut, în mod legal, branșarea la apă, a platit 900 de lei acest serviciu și va mai achita încă 1500 de lei în momentul în care va avea apă la robinet, încă așteaptă o minune. În ultimele trei săptămâni a primit, în schimb, doar un aviz de principiu pentru branșare iar când a întrebat noua angajată de ce se întârzie racordarea la această utilitate a primit un răspuns care l-a înmărmurit. ,,Respectiva angajată mi-a spus în față să aștept, că ea nu are timp! Vă dați seama, plătești, faci pașii ceruți de operator dar ești pus pe o listă de așteptare pentru că salariată de la proiectări nu are timp. Problema este că Aparegio are zeci de salariați gen această angajată, asta dacă mă gândesc doar la zecile de noi salariați care au ajuns în societate, în ultimul timp, nu pentru că vor să muncească ci pentru că era un loc liber, bine plătit, în care persoanele în cauză trebuiau să fie amplasate. Pare că fără voia lor… Mai mult, văd cu surprindere că Aparegio nu se grăbește să facă branșări, ci preferă să facă debranșări”, a declarat solicitantul din municipiu, extrem de nemulțumit.

Acesta menționează că se va adresa cu o plângere la conducerea Aparegio pentru că a fost anunțat că doar proiectarea mai durează o lună și cine știe câte alte luni trebuie să mai aștepte până la branșarea propriu-zisă a proprietății sale din municipiu.

,,Aparegio face debranșări la blocurile din Târgu Jiu, în condițiile în care locatarii sunt oricum împovărați cu facturi cu costuri ridicate. Branșările pare că nu sunt pe placul societății care își protejează noii salariați pe care i-a angajat cu mare lejeritate. Nu mă mai întreb cum… Dar să plătești pentru o branșare și să ți se spună că salariata abilitată cu proiectarea nu are timp, asta mi se pare de noaptea minții. Și câți mai sunt că mine? Cel puțin zeci”, a completat târgujianul.

În cursul acestei zile, Ion Călinoiu, șef  în cadrul Aparegio Gorj, a fost reținut pentru 24 de ore într-un dosar penal aflat în cercetare la PT Gorj. Salariatul Aparegio a fost reținut, mai exact, pentru mărturie mincinoasă. Acesta mai deține o amendă administrativă, fapt care a cântărit în decizia de arestare a lui Călinoiu.

Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. gheorghe

    16 aprilie 2022 at 09:03

    O fi fost angajata la indicatia sinecurstului cu mintea luminata CALINOIU?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DEZVĂLUIRI LOCALE

A murit angajatul CEO care a fost găsit inconștient pe utilajul pe care muncea!

Postat acum

on

De către

 

Mașinistul, în vârstă de 50 de ani, care a fost găsit inconștient, în urmă cu zece zile, în cabina de supraveghere a transportorului pe care lucra, la sectorul Tismana din cadrul UMC Rovinari, a murit, sâmbătă, într-un spital din București.

Pe 16 septembrie a.c., familia bărbatului i-a alertat pe colegii săi și conducerea carierei, pentru că acesta nu ajunsese acasă după orele de program. În  jurul orelor 17,00, mașinistul a fost găsit în stare de inconștiență, în cabina utilajului pe care lucra. După ce a fost plimbat pe la spitalele din Rovinari și Tg-Jiu mai multe ore, acesta a fost transportat, în cursul nopții, la Craiova, de unde a fost preluat și transferat la București.

Bărbatul suferise un atac cerebral și, a doua zi, a fost operat, însă medicii erau rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire.

Vestea cumplită a morții bărbatului a fost dată de fiica acestuia, iar sute de mesaje au curs pe rețelele de socializare. ”Sincere condoleanțe. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! A fost un super om bun și respectos cu toată lumea!”, a scris un coleg al bărbatului.

Este cel de-al 33 deces în rândul angajaților CEO, în acest an.

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

ABUZ. Inspectoratul Școlar Gorj a creat post de director adjunct pentru cumnatul primarului PSD de la Padeș! Pora a picat, de două ori, concursul pentru funcția de director!

Postat acum

on

De către

Consiliul de Administrație al Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Gorj a decis, la finele lunii august, numirea în funcția de director adjunct la Școala Gimnazială Padeș a lui Constantin Pora, cumnatul primarului PSD al comunei, Mihăiță Troacă.

Paradoxul este că postul de adjunct nu a fost în lista posturilor libere, pentru ocuparea căruia ar fi trebuit organizat concurs, însă când e vorba de cumnatul unui primar PSD, pentru cei care conduc, în prezent, destinele învățământului în Gorj nu a contat că Pora a picat de două ori la concursul pentru funcția de director, așa că ISJ a inventat o ”trambulină”.

Conducerea pesedistă a Inspectoratului Școlar Județean Gorj continuă bătaia de joc la adresa învățământului din județ, în același mod în care a procedat și echipa liberală.

Inspectorul școlar general Marcela Mrejeru, în calitatea sa de președinte al Consiliului de Administrație al ISJ Gorj, a avizat, pe 23 august a.c., lista cadrelor didactice propuse pentru detașarea în interesul învățământului în funcțiile de director sau director adjunct.

Practic, conducerea ISJ a pregătit terenul pentru numirea clientelei de partid în aceste funcții. Așa se face că, peste numai două zile, pe 25 august, Consiliul de Administrație al ISJ l-a numit în postul de director adjunct la Școala Gimnazială Padeș pe Constantin Pora, consilier local PSD în comună, cumnat al primarului social-democrat Mihăiță Troacă.

 

Președinta Organizației de Femei a PSD Tg-Jiu, Marcela Mrejeru, a invocat ”interesul învățământului” și l-a numit pe colegul său de partid, Costel Pora, ”manager la director”, după cum se prezintă acesta pe Facebook, în contextul în care Pora a picat de două ori concursul pentru postul de director al instituției de învățământ.

Numirea e una abuzivă, având în vedere că unitatea școlară nu a solicitat acest post, de aceea nici nu a fost scos la nicio etapă de concurs din acest an și nu se afla în lista posturilor libere.

Pora nu e singuru pesedist căruia i s-a oferit cadou o funcție de conducere la unitățile de învățământ. Consilierul local PSD Gabriel Matei a fost și el numit în conducerea Școlii Nr.2 Motru. La Școala Gimnazială Mușetești, în postul de director, a fost numită președinta Organizației comunale de Femei a PSD, Elena Ghițan, consilier local.

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Video: Reacțiile lui Marcel Romanescu, înainte de investirea prefectului Cilibiu

Postat acum

on

De către

Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu, ca alți numeroși primari ai PNL Gorj, au participat astăzi la investirea noului prefect, Cristina Cilibiu. Deși primarul, lider al PNL Târgu Jiu, părea că a acceptat numirea și chiar a susținut că a felicitat-o telefonic pe Cilibiu încă de ieri, subliniind că, în sfârșit, un primar ajunge pe o astfel de funcție, gesturile sale la investire au trădat nervozitate și chiar o stare clară de neliniște.

Cert este că numirea Cristinei Cilibiu nu este doar cireașa de pe tort, liberalii prezenți la investire, cel de la Novaci, Cîlnic, Roșia de Amaradia, realizând că noul prefect revine în PNL la pachet cu senatorul Ion Iordache, care are toate șansele să preia președinția PNL Gorj.

Astfel, dacă după intervenția centrului și îndepărtarea lui Dan Vîlceanu de la cârma PNL Gorj, cel creditat cu cele mai mari șanse pentru funcția de lider al PNL Gorj a fost Marcel Romanescu, mutarea făcută de Iordache în privința noului prefect a schimbat total datele problemei.

Cu siguranță, prezența numeroasă din Sala Maură de astăzi a liberalilor de forță din PNL, a președintelui interimar Gigel Știrbu, a senatorului Ion Iordache și absența deputatul Vîlceanu a demonstrat schimbarea care se conturează în organizația județeană dar și acceptarea noilor veniți pe o poziție de forță la cârma PNL Gorj. 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR