Connect with us

COMUNITATE

S-au ciocnit în fața Parcului Central din Târgu Jiu

Postat acum

pe

Doua autoturisme s-au tamponat in fața Parcului Central din Târgu Jiu. Nu sunt victime ci doar pagube materiale. Unul dintre autoturisme este destul de șifonat.

 

Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

COMUNITATE

Lidl își scoate la vânzare un teren în Târgu Jiu

Postat acum

pe

Au cumpărat mai mult teren decât au avut nevoie pentru magazin și parcare și și-au revizuit politica de expansiune, iar acum vor să valorifice investiția. Retailerul german Lidl, parte a grupului Lidl&Schwarz, are la vânzare sau spre închiriere peste 8,7 hecare de teren, în loturi între 1.400 de mp și aproximativ 10.200 de mp și o clădire de birouri. Unul dintre terenurile scoase la mezat se află în Târgu Jiu, pe strada Ecaterina Teodoroiu. Suprafața de teren are 4900 de mp. Terenul se afla in vecinătatea magazinului cu același nume.

În momentul de față, potrivit ultimelor informații, Lidl are spre vânzare sau închiriere 15 terenuri între 1.400 de mp și 10.200 de mp, dar și o clădire de birouri, în Alba Iulia.

Continuă să citești

COMUNITATE

Consecințele majoratului de pandemiei: Patronul cortului din Berlești și o parte dintre invitați, amendați

Postat acum

pe

Din verificările efectuate de polițiști, IPJ Gorj sutosesizandu-se după relatările din mass-media în legătură cu majoratul de la Berlești, s-au stabilit următoarele:
O unitate autorizată de Oficiul Național al Registrului Comerțului Gorj, pentru a desfășura activități de alimentație (catering) pentru evenimente, a achiziționat un cort cu o capacitate de 200 de persoane, care a fost amplasat pe raza comunei Berlești.
La data de 27.02.2021, administratorul unității(n.r. liberalul Titu Romanescu) a organizat o petrecere (majorat) în cortul respectiv, pentru o tânără care a împlinit vârsta de 18 ani.
Din verificări a mai rezultat că petrecerea de majorat s-a desfășurat între orele 19:00 – 22:30, eveniment la care au fost identificate ca fiind participante 15 persoane, care nu au purtat măști de protecție facială și nu au păstrat distanțarea socială, nefiind invitați lăutari, iar muzica a fost redată de pe laptop în boxele existente în cortul de eveniment.
Având în vedere cele constatate, administratorul unității, în calitate de organizator, a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 3.000 lei, pentru nerespectarea prevederilor art. 65 lit. „j” din Legea 55/2020.
Persoanele participante care au fost identificate, au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare de 1.000 lei fiecare, pentru nerespectarea prevederilor art. 65 lit. „j” și „k” din Legea 55/2020.

Continuă să citești

COMUNITATE

Cursuri pentru elevii care nu au avut acces la internet

Postat acum

pe

Elevii care nu au avut acces la internet sau nu au avut tablete ori telefoane, pe care să se logheze, pot recupera materia pierdută. Ministerul Educației a hotărât ca fiecare școală să stabilească situația copiilor care vor să se înscrie într-un proiect de recuperare a orelor. „Este un program pilot, școală după școală, care vizează elevii care nu au avut acces la internet, elevii corigenți sau care au avut orice altă problemă. Înscrierile se fac la unitățile școlare”, a declarat Dana Constantinescu, inspectorul școlar general al ISJ Gorj. Chiar dacă nu toate școlile vor organiza grupe de pregătire, elevii vor fi distribuiți la alte unități.

Continuă să citești

Târgu Jiu
-1°
Partly Cloudy
06:5318:22 EET
Se simt: -1°C
Vânt : 3km/h W
Umiditate : 87%
Presiunea aerului: 1031.83mbar
Indexul UV: 0
LuniMarțiMiercuri
12/-2°C
9/1°C
8/-2°C
Advertisement

Abonează-te

CURS VALUTAR

CELE MAI CITITE ȘTIRI