Connect with us

EVENIMENTE

Roșiuța: Accident feroviar cu încercare de mușamalizare, astăzi, în CE Oltenia!

Postat acum

on

“O funie” compusă din 16 vagoane, încărcată de cărbune care venea de la Roșiuța și mergea înspre triaj pentru formarea navetei, la Motru, a deraiat. Locomotiva a rămas fără frâne, 5-7 vagoane au sărit de pe șine și sunt un morman de fiare, un mecanic a sărit, unul a rămas în locomotiva deraiată.

„Nimeni nu are voie sa vorbească despre subiect, nimeni nu are voie sa facă vreo poza la fața locului sub amenințarea desfacerii contractului de munca, totul se dorește mușamalizat. Apropo, ati mai auzit ceva de angajatul strivit de vola la locul de munca?Linii uzate, locomotive și vagoane cu revizii adesea doar pe hârtie, contracte împărțite pe ochi frumoși, angajări pe criterii politice”, a declarat deputatul USR, Radu Miruță.

„Ministrul Virgil Popescu ne spunea acum 3 zile ca la CE Oltenia sunt cele mai bune condiții de lucru. A uitat sa menționeze că doar pentru cei mufati la combinațiile din CEO. Acest ministru sinistru care a înnebunit lumea cu lipsa soluțiilor a fost susținut în aceasta săptămână în funcție de către PSD Gorj”, a completat parlamentarul.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

Accident pe Victoria, în Târgu Jiu!

Postat acum

on

De către

Un eveniment rutier a avut loc în urmă cu câteva minute in municipiul Târgu Jiu pe strada Victoria. Două autoturisme sunt implicate. Sunt pagube materiale.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Accident la Curtișoara, mașini tamponate

Postat acum

on

De către

Circulația a fost îngreunată în zona Curtișoara-Iezureni astăzi după ce în zonă a fost înregistrat un accident rutier. Două mașini s-au tamponat, nu sunt însă victime ci doar pagube materiale.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Mașină în șanț la Bălănești!

Postat acum

on

De către

Un eveniment rutier a avut loc astăzi pe raza comunei Bălănești. Pe fondul neatenției și a vitezei, un conducător auto a ajuns cu autoturismul în șanț. Martorii susțin că nu sunt victime.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR