Connect with us

COMUNITATE

Romanescu vrea „petreceri incendiare” la Târgu Jiu

Postat acum

on

O serie de petreceri în aer liber debutează de miercuri la Târgu Jiu. Se începe cu formația Triton care va concerta în data de 26 aprilie, de la ora 19:00, pe scena montată în Piața Prefecturii. Alături de membrii grupului vor cânta Georgiana Lobonț, Angela Rusu, Daniela Gyorfi, Andrada, Darius, Lucas și Luminița Țicleanu.
Sâmbătă, 29 aprilie, începând cu ora 10:00, pe Aerodromul de la Barza, are loc un miting aviatic special: Șoimii României – “Hawks of Romania” – formația de înaltă acrobație cu avioanele Extra, zboruri în formație cu avioanele școală Savanah, balonul cu aer cald și parașutiștii de la Aeroclubul României, elicopterele PUMA, avionul militar Șoim IAR 99, avionul Antonov An-30, celebra albinuță Apollo-Fox, avioanele ușoare de la Aerodrom Drobeta, Transylvania Wings, zboruri demonstrative cu aeromodele.
La sol vor fi prezente automobile retro de la RetroMobil Gorj și mașinile buggy and rally de la Acs Raideri Târgu Jiu.
„Duminică și luni organizăm evenimentele dedicate zilei de 1 Mai, în pădurea de la Drăgoeni, acolo unde va avea loc o serbare câmpenească. Ne vor încânta cu muzica lor Ansamblul Folcloric „Maria Lătărețu” și Taraful de Pripor.
Luna mai va fi una cu totul specială, bogată în surprize strâns legate de Capitala Tineretului, evenimente pe care le vom anunța din timp și care ne vor oferi un sfârșit de primăvară cu adevărat incendiar.”, conform lui Marcel Romanescu, primarul din Târgu Jiu. Pe 8 mai, tot la Târgu Jiu, va avea loc și Sărbătoarea Narciselor.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

COMUNITATE

Șeful Casei Naționale de Pensii discută cu Directoratul CEO

Postat acum

on

Șeful Casei Naționale de Pensii, Daniel Baciu, ajunge joi în Gorj și va discuta în curând(ora 11,00 – 11,30) cu directorii Complexului Energetic Oltenia. La discuțiile privind aplicarea Legii 197 din 2021, privind condițiile speciale de muncă vor lua parte, pe lângă administrația companiei energetice, sindicatele din CEO, reprezentanții Casei Județene de Pensii și prefectul de Gorj, Iulian Popescu. La ora 13,00 este anunțată o conferință de presă la Prefectura Gorj. Legea reduce cu 13 ani vârsta de pensionare la CEO. Trebuie să fie și aplicată.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Podul de la Piața Centrală, asfaltat noaptea!

Postat acum

on

Autoritățile din Târgu Jiu au trecut la asfaltările pe timp de noapte. Este cazul podului de la Piața Centrală, de peste râul Jiu. Era imposibil ca circulația pe pod să mai fie disponibilă în cazul în care asfaltarea podului ar fi avut loc ziua. Oricum, în municipiul Târgu Jiu, pe câteva străzi se circulă foarte greu, din cauza numărului mare de mașini.

„Am început asfaltarea podului de la Piața Centrală. Din această noapte, Societatea Edilitara frezează carosabilul urmând ca ulterior să toarne un nou strat de asfalt. Totodată, se vor reface și rosturile de dilatare ale podului. Sperăm ca vremea să țină cu noi, activitatea de frezare urmând a se desfășura exclusiv pe timpul nopții.”, conform unui mesaj al primarului din Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Continuă să citeşti

COMUNITATE

Crosul Tineretului, organizat pe Valea Susenilor

Postat acum

on

De către

Crosul Tineretului intitulat „Natură și Mișcare” a fost organizat, astăzi, de Liceul Tehnologic Gen. C-tin Sandru Balta, pe Valea Susenilor.

Activitatea sportivă s-a bucurat de un număr ridicat de concurenți din rândul elevilor din localitate.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR