Connect with us

SPORT

Rezultate obținute de fotbaliștii CSM

Postat acum

on

Juniorii U19 și U17 ai CSM Târgu Jiu s-au deplasat la finalul săptămânii trecute la Arad, pentru meciurile din etapa a-2-a din Seria a-7-a a Campionatul Național. Fotbaliștii pregătiți de Alin Poenaru și Florin Popete(U19) s-au impus fără probleme, scor 5-1, în timp ce echipa lui Sorin Vintilescu(U17), a pierdut, scor 0-3. Ambele echipe au jucat sâmbătă, 9 septembrie, contra CSS Gloria Arad.

Deși băieții lui Alin Poenaru și Florin Popete sunt la primul sezon în Campionatul Național, aceștia au început campionatul în forță și sunt la a doua victorie consecutivă. A fost primul meci în deplasare din acest sezon pentru gruparea gorjeană. Sâmbătă la prânz, juniorii U19 au făcut un meci excelent la Arad. Diferența de scor putea fi chiar mai mare, și asta pentru că fotbaliștii gorjeni au dominat categoric meciul și-au avut numeroase oportunități de a marca. Când nu au marcat gorjenii, au făcut-o gazdele, în propria poartă. S-a terminat 5-1 pentru CSM Târgu Jiu și gorjenii au mai pus încă 3p în clasament.

Alin Poenaru, antenor CSM Târgu Jiu U19: ” A fost un meci la discreția noastră, cu un adversar care nu ne-a pus probleme. Practic s-a jucat la o singură poartă. Din păcate noi nu prea am fost inspirați la finalizare și am ratat cu seninătate foarte multe ocazii. Vreau să-i felicit pe băieți pentru victorie”.

Pentru CSM Târgu Jiu au marcat: Dragoș Blaj 1g, Cosmin Detculescu 1g, Mihnea Tutunaru 1g, Albert Cărămidaru 1g, plus un autogol.

LOT CSM TÂRGU JIU U19: Ionuț Buță, Fabian Bălășoiu, Eduard Trăistaru, Antonio Surcel, Mihai Miculicean, Ghoerghe Ciortan, Mario Țambu, Albert Filip, Albert Cărămidaru, Adrian Rasoveanu, Albert Mircioiu, Mihnea Tutunaru, Cosmin Detculescu, Silviu Ilinca, Ștefan Belea, Dragoș Blaj, Ricardo Saic, Andrei Trancău, Alxenadru Lăpădat, Andrei Poenaru, Andrei Pătrașcu, Mario Păunescu. Antrenori: Alin Poenaru și Florin Popete.

Imediat după meciul Grupei U19 a urmat și confruntarea de la U17 dintre Gloria Arad și CSM Târgu Jiu. Aici lucrurile au stat cu totul diferit. Deși au făcut per ansamblu un meci bun, gorjenii au pierdut partida de la Arad, scor 0-3. Și pentru ei a fost primul meci în deplasare, iar câteva mici greșeli au făcut diferența. Sorin Vintilescu și-a asumat rezultatul și vrea ca echipa să treacă repede peste eșecul de la Arad. De luni se vor întoarce la antrenamente pentru a pregăti meciul de etapa viitoare.

Sorin Vintilescu, antrenor U17 CSM Târgu Jiu: ”Câteodată fotbalul este nedrept. Mă rezum să spun doar atât, pentru că nu vreau să caut scuze. Important este să învățăm ceva din acest meci și să nu repetăm greșelile făcute. Îmi asum în totalitate rezultatul, iar de luni, înapoi la muncă!”

LOT CSM TÂRGU JIU U17: Luis Pilea, Eric Tita, Giuliano Ganțolea, Darius Baloșin, Patrick Cioană, Ayan Dodescu, Ștefan Crețescu, Mihai Nica, Mihai Perșu, Ionuț Budilică, Alexandru Cotârlea, Andrei Nanu, Calin Văcaru, Andrei Croitoru, Marian Gibă, Ricardo Pasăre, Eric Gângu, Marian Dodescu, Eduard Camin, Fabian Oiță, Robert Roșca, Ianis Văcaru, Andrei Vintilescu, Robert Ciocea. Antrenor: Sorin Vintilescu.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SPORT

CSM Târgu Jiu: Luptătorii Istrătescu și Mitoi, la finalele Campionatului Național Individual de Lupte Libere

Postat acum

on

De către

Luptătorii gorjenii încep toamna în forță, anunță CSM Târgu Jiu! Sportivii pregătiți de Mădălin Gorjanu vor participa în această săptămână la Finalele Campionatului Național Individual de lupte libere U15 și U20. Octavian Mitoi va intra pe saltea la U20, la categoria 74 de Kg, iar Amelian Istrătescu, la U15, la categoria 75 de Kg. ”Am încredere mare că cei doi sportivi vor merge să lupte din nou pentru medalii, așa cum au făcut și la precedentele competiții”, a declarat antrenorul Mădălin Gorjanu. Competiția se va desfășura în perioada 21-24 septembrie, la Târgu Mureș.

Timp de trei zile, orașul Târgu Mureș va găzdui cei mai buni luptători din țară la categoriile de vârstă U20 și U15. Turneul din Ardeal se anunță unul extrem de puternic, pentru că la startul competiției se vor alinia sute de luptători din întreaga țără. Printre aceștia se numără și cei doi sportivi medaliați cu bronz la Cupa României din acest an, Octavian Mitoi și Amelian Istrătescu.

La Cupei României destinată sportivilor sub 20 de ani, desfășurată în luna mai, la Constanța, tânărul luptător Octavian Mitoi, sportiv pregătit de Mădălin Gorjanu, a urcat pe podium la categoria 74 de Kg. El a cucerit medalia de bronz, deși a trebuit să lupte împotriva unor sportivi cu un an sau chiar doi ani mai mari decât el. Situația stă la fel și în cazul turneului de la Târgu Mureș, Octavian fiind unul dintre cei mai mici sportivi, ca vârstă, care intră la categoria U20. Chiar și în aceste condiții, Octavian Mitoi merge în Ardeal cu gândul la o nouă medalie. Mădălin Gorjanu are încredere în sportivul său că va reuși să intre lupta pentru o nouă medalie.

La U15, CSM Târgu Jiu va fi reprezentat de Amelian Istrătescu, care va intra pe saltea la categoria 75 de Kg. Talentatul sportiv gorjean este medaliat cu bronz la categoria lui de greutate, la Cupa României, competiție desfășurată în primăvara acestui an, la Piatra Neamț. Sportivul pregătit de Mădălin Gorjanu merge la Târgu Mureș cu gândul la o nouă medalie. Amelian are însă de tras tare până la cântarul oficial. Mădălin Gorjanu este convins că elevul său va fi apt pentru competiția de la Târgu Mureș.

Continuă să citeşti

SPORT

Ce se decide azi la Asociația Județeană de Fotbal Gorj

Postat acum

on

Miercuri, 20 septembrie, de la ora 12,00, la sediul Asociației Județene de Fotbal Gorj se va desfășura tragerea la sorți a meciurilor contând pentru 16-imile Cupei României, faza județeană. Partidele se vor disputa pe 27 septembrie, de la ora 16,30.

Continuă să citeşti

SPORT

Publicul este chemat în număr mare la Sala Sporturilor din Târgu Jiu

Postat acum

on

Handbalistele CSM Târgu Jiu revin pe teren propriu după două săptămâni de pauză. Fetele au reușit două rezultate extrem de importante și, alături de public, țintesc a treia victorie consecutivă. Sâmbătă de la ora 18,00, la Sala Sporturilor, va avea loc meciul din etapa a V-a din Liga Florilor. Față în față vor fi fetele de la CSM Târgu Jiu și handbalistele de la Gloria Buzău.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR