Connect with us

EVENIMENTE

Record! Peste 1.000 de amenzi, în trafic

Postat acum

on

Polițiștii rutieri au aplicat peste o mie de sancțiuni, cele mai multe amenzi fiind date pentru depășirea vitezei legale. În perioada 8 – 14 iunie, oamenii legii au reținut 168 de permise de conducere și de această dată, cele mai multe fiind pentru viteză excesivă. „Polițiștii rutieri au aplicat în total 1.061de sancţiuni contravenţionale pentru abateri la regimul rutier, din care 411 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, iar 163 au fost aplicate pietonilor și 8 bicicliștilor care nu au respectat regulile de deplasare, pe drumul public. Totodată, au fost reținute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, 168 de permise de conducere, din care 111 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 11 pentru neacordarea priorității de trecere pietonilor, 16 pentru conducere sub influența alcoolului și 19 pentru depășire interzisă”, se arată într-un comunicat al IPJ Gorj.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

Foto: Accident cu victime la Albeni!

Postat acum

on

De către

Avem sesizat un eveniment rutier cu victime și doua autovehicule implicate, la Albeni. Operațiunea de salvare este in desfășurare.

 

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Bolid implicat într-un accident la Drăguțești

Postat acum

on

De către

O tamponare a fost înregistrată în urmă cu puțin timp pe raza localității Drăguțești. Un bolid a fost implicat, evenimentul finalizandu-se doar cu pagube materiale, spun participanții la trafic.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Accident la Bârsești. Pieton rănit

Postat acum

on

De către

Un accident rutier a avut loc, în urmă cu puțin timp, în cartierul Bârsești, din Târgu Jiu. Din primele date, un pieton a fost acroșat de un autovehicul. Politistii sunt la fața locului și efectuează cercetari. Revenim cu detalii.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR