Home / EDUCAȚIE / Profesor de la un centru de examen din Târgu-Jiu, cercetat pentru abuz în serviciu!

Profesor de la un centru de examen din Târgu-Jiu, cercetat pentru abuz în serviciu!

Un profesor care participa la Evaluarea Națională de la Școala Gheorghe Tătărăscu din Târgu-Jiu s-a ales cu dosar penal pentru că a publicat subiectele date astăzi absolvenților de clasa a VIII-a de la unitatea respectivă de învățământ. Dascălul, membru în comisia de examen, a fotografiat subiectele și le-a publicat pe Facebook și pe grupul școlii, lucru interzis de lege.

,,La data de 15 iunie a.c., ora 09:15, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizati de către un reprezentant al unei unității de învățământ din Municipiul Târgu Jiu, cu privire la faptul că, un bărbat, de 39 de ani, din comuna Bengești-Ciocadia, profesor în cadrul unității școlare, în timp ce se afla în comisia de supraveghere a examenului de evaluare, desfășurat în incinta școlii, în calitate de profesor asistent, ar fi fotografiat subiectele examenului și le-a postat pe grupul de comunicare ( Whatsapp) al unității de învățământ.
În cauză s-a întocmit dosar penal, polițiștii continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracţiunii de abuz în serviciu”, anunță IPJ Gorj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *