Connect with us

SĂNĂTATE

Record de decese în rândul pacienţilor cu coronavirus în ultimele 24 de ore

Postat acum

pe

De la începutul pandemiei de coronavirus si până astăzi, 6.163 de persoane diagnosticate cu infecție cu coronavirus au decedat, anunţă Grupul de Comunicare Strategică. În ultimele 24 de ore s-a înregistrat un record decese.

În intervalul 21.10.2020 (10:00) – 22.10.2020 (10:00) au fost raportate 98 de decese (55 bărbați și 43 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Bacău, Bihor, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Călărași, Caraș-Severin, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Galați, Harghita, Ialomița, Iași, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Prahova, Sibiu, Suceava, Timiș, Tulcea, Vaslui, Ilfov și Municipiul București. Dintre acestea, 1 deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 30-39 de ani, 5 decese la categoria 40-49 de ani, 6 decese au fost înregistrate la categoria de vârstă 50-59 de ani, 32 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 29 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 25 decese la categoria de peste 80 de ani.

 

Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SĂNĂTATE

Patru profesori și directorul unui liceu din Târgu Jiu, confirmați cu Covid

Postat acum

pe

Inspectoratul Școlar Gorj, prin purtătorul de cuvânt, anunță că la Liceul Tehnologic nr.2 sunt patru profesori confirmați cu coronavirus dar și directorul unității de învățământ. Alți șase funcționari ai liceului, contactul ai profesorilor virusați sunt izolați la domiciliu. Printre cei afectați se afla doi fochiști și secretara unității de învățământ.

Unitatea școlară este in scenariul roșu, toți elevii studiind on-line.

Continuă să citești

SĂNĂTATE

Vezi câți târgujieni s-au vaccinat cu Moderna

Postat acum

pe

Pe lângă vaccinurile produse de Pfizer BioNtech, la Târgu Jiu au ajuns și serurile de la Moderna. Cele mai multe imunizări s-au efectuat cu dozele de la Pfizer. „In intervalul 01.02-07.02.2021 la punctul de vaccinare din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta din Targu Jiu au fost vaccinate 788 de persoane cu vaccinul produs de Pfizer si
20 de persoane cu vaccinul produs de compania Moderna. Majoritatea dozelor administrate au fost cele de tip rapel (a doua doza de vaccin). Activitatea punctului de vaccinare al SJU Tg.-Jiu continua conform programarilor atat
pentru rapel cat si pentru campania de imunizare primara. Dorim sa le reamintim celor care se prezinta la rapel ca acesta se efectueaza la 21 de zile de la data primei vaccinari iar intervalul orar este acelasi cu prima prezentare, au anunțat reprezentanții Spitalului Județean din Târgu Jiu, printr-un comunicat de presă.

Continuă să citești

SĂNĂTATE

Concurs la spital pentru funcția de manager

Postat acum

pe

Conducerea Spitalului Județean Târgu Jiu va avea un nou manager, cel târziu în luna aprilie. Consiliul Județean a anunțat deja regulamentul pentru concursul ce va avea loc între 15 și 31 martie, după cum anunță Dorin Tașcău, vicepreședintele CJ Gorj. „Deja avem răspunsurile de la o serie de medici, directori de spitale, conform regulamentului, trebuie să aibă peste trei ani vechime în funcția de director; ceea ce vă pot comunica e că și comisia de concurs și comisia de contestații va fi din afara județului, vor fi medici de la spitale din centre universitare, respectiv profesori de management sanitar”, a declarat  Tașcău. Actualul manager, Dumitru Vienescu, ocupă interimar funcția, până la organizarea concursului.

Continuă să citești

Târgu Jiu
Sunny
07:1118:08 EET
Feels like: 5°C
Wind: 3km/h SSW
Humidity: 76%
Pressure: 1035.22mbar
UV index: 1
FriSatSun
17/4°C
15/1°C
11/0°C
Advertisement

Abonează-te

CURS VALUTAR

CELE MAI CITITE ȘTIRI