Connect with us

EVENIMENTE

Rechizitoriu. Cum s-a desfășurat crima de la Baia de Fier

Postat acum

on

Criminalul fetei de 19 ani, din Baia de Fier, a fost trimis în judecată, pentru omor calificat. Informațiile strânse de anchetatori arată că fata înjunghiată de fostul iubit putea fi salvată, dacă autoritățile luau în serios plângerile acesteia. Crima din gelozie, produsă în noaptea de 14/15 iulie, putea fi evitată. În rechizitoriul procurorilor, se arată că tânărul, care nu a acceptat ideea despărțirii de fosta iubită, a urmărit-o pe aceasta mai mult timp, a amenințat-o, dar nu s-a luat nicio măsură. „Confruntându-se cu refuzul ferm și exprimat în mod repetat al victimei de a nu mai continua relația, inculpatul a dezvoltat sentimente de gelozie și a luat hotărârea ca în situația în care victima ar iniția o relație amoroasă cu o altă persoană, să suprime viața victimei. Această hotărâre, inculpatul a expus-o în repetate rânduri victimei, în perioada mai – iulie 2021, prin mesaje vocale în rețelele de socializare și prin comunicare directă”, se arată în comunicatul de presă, emis în baza rechizitoriului.

În noaptea fatidică, Raymond Căldăraru a blocat în trafic mașina în care se afla fosta lui iubită și un alt tânăr. Când tânăra a vrut să fugă, a fost prinsă de agresor, care a doborât-o la pământ și s-a năpustit cu cuțitul asupra ei. I-a aplicat 12 lovituri de cuțit, în zone vitale, după care a urcat-o pe bancheta din spate și a reușit să ajungă cu ea la Târgu Jiu și să parcheze mașina în curtea casei.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

A încercat să fugă de polițiști, cu mopedul neînmatriculat

Postat acum

on

De către

Un bărbat a fost urmărit de polițiști, după ce a încercat să fugă de oamenii legii, care l-au prins cu un moped neînmatriculat. „Polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu-Cărbunești, au depistat în trafic, un bărbat, de 35 ani, din comuna Săulești, în timp ce conducea un moped neînmatriculat, pe DC 46 Săulești. Conducătorul mopedului nu a oprit la semnalul regulamentar efectuat de polițiști, aceștia din urmă procedând la urmărirea și imobilizarea acestuia”, au comunicat reprezentanții IPJ Gorj.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Poluare gravă cu țiței la Vierșani!

Postat acum

on

De către

Un nou incident cauzat de uzura conductelor de transport țiței în zona Viersani, comuna Jupânesti, identificat și verificat de comisarii Gărzii de Mediu Gorj a condus la constatarea unei poluării grave a solului. Operatorul care desfășoară activități de extracție a hidrocarburilor, responsabil de acest incident a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 65 000 lei și obligat să ia măsuri de ecologizare a terenului.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Tânăr prins după ce a furat bicicleta unui bărbat

Postat acum

on

De către

Un tânăr a fost prins de polițiști, după ce a furat bicicleta unui bărbat, pe care o lăsase asigurată cu un sistem tip cablu de balustrada blocului. „În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat un tânăr de 25 de ani, din  municipiul Târgu-Jiu, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt, acesta fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj”,

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR