Connect with us

POLITICĂ

Război între Palate: Popescu aruncă cu Zero în Romanescu, Marcel trage obloanele

Postat acum

on

Cosmin Popescu și Marcel Romanescu se bat în declarații pe marginea împărțirii de către Consiliul Județean a unei sume de bani către Primăria Târgu-Jiu pentru echilibrarea bugetelor locale. Deși ambii declară că nu vor polemică, războiul între Palate se poartă înflăcărat în jurul cifrei zero, adică zero bani pentru zero investiții. Președintele Consiliului Județean trage. Și nu simplu, ci în rafală la adresa edilului liberal al municipiului. Vorbele lui Popescu ating scutul fragil din jurul lui Romanescu care dă înapoi, neașteptat parcă, declarându-se lovit în plex pentru că a fost luat prin surprindere.

,,Nu mă interesează să intru în polemici cu cei de la Consiliul Județean”, este replica nefericită a primarului Romanescu după ce diplomatul Cosmin Popescu l-a torpilat de la distanță. ,,ZERO este cifra proiectelor personale realizate de domnul Romanescu în calitate de primar al Municipiului Târgu Jiu, dacă exceptăm proiectele moștenite de la fosta administrație”, a spus, sec, șeful județului arătându-i edilului că nimic din ce acesta a promis pentru oraș nu s-a realizat. Popescu îi mai reamintește lui Romanescu că nu e în Opoziție și că nu mai departe de luna trecută spunea că nu are nevoie de bani la rectificare.

Cosmin Popescu mai bagă un glonț pe țeavă și trage iar: ,,realizările dumneavoastră, ca primar, mă repet, sunt ZERO. În loc să aruncați, pe nedrept, cu acuze înspre PSD, vă sugerez să vă asumați răspunderea pentru neputința și lipsa de viziune de care dați dovadă, atât dumneavoastră, cât si guvernul căruia îi aparțineți din punct de vedere politic”.

Rezistența în Palatul de lângă stadion e slabă. Iar răspunsul din păcate nu trece strada, oprindu-se la semafor.

Și acum doar se ascut cuțitele…

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Drapelul României, lung de o sută de metri, desfășurat de liberali la Târgu Jiu, Rovinari și Motru

Postat acum

on

De către

Un drapel național al României, lung de 100 de metri, a fost desfășurat de liberalii gorjeni în Parcul Central din Târgu Jiu, pe Calea Eroilor și în Parcul Coloanei, celebrând Ziua Națională.

Același drapel a ajuns și la Motru și la Rovinari.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Un lider PNL și-a dat demisia și a făcut un partid nou

Postat acum

on

De către

Fostul vicepreședinte PNL, Ben-Oni Ardelean, a format un nou partid. Deputatul din județul Hunedoara a anunțat, în urmă cu câteva săptămâni, că părăsește Partidul Național Liberal, pentru un nou proiect politic, o platformă conservatoare. Presa centrală a anunțat, pe surse, că denumirea noii formațiuni, cu care ex-liderul liberal vrea să intre în campania electorală de anul viitor, este PACE.
În PNL există, în ultima perioadă, tot mai mulți membri nemulțumiți de modul în care este gestionat partidul de actuala conducere. Din filialele din țară au fost anunțate sute de plecări ale membrilor, printre care numeroși primari.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Deputat de Gorj, protest împotriva violenței asupra femeilor

Postat acum

on

De către

Deputatul de Gorj, Claudiu Manta, a îmbrăcat, azi, un tricou cu mesaj împotriva violenței asupra femeilor. Parlamentarul PSD a mers în plenul Parlamentului cu un tricou negru, pe care scria ”Stop violenței împotriva femeilor” și care afișa numărul de telefon, la care victimele violenței domestice pot să sune. ”Statisticile arată că, la fiecare 12 minute, o persoană este victima violenței, iar cele mai multe dintre victime, 66%, sunt femei. Alături de colegii mei din PSD, am tras un semnal de alarmă, legat de această situație, în plenul Parlamentului. Combaterea violenței, că este fizică, de limbaj sau de orice altă natură, este o obligație a autorităților din fiecare stat civilizat. PSD rămâne un susținător al protejării victimelor și persoanelor vulnerabile. Avem obligație, legală și morală, să ajutăm aceste persoane și să le învățăm să-și ceară drepturile”, a transmis deputatul Claudiu Manta.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!