Connect with us

POLITICĂ

Răducan Morega, lider al USR Târgu Jiu: Le mulțumesc colegilor!

Postat acum

on

0 Shares

Fostul prefect Corneliu Rădvan Morega a transmis un mesaj colegilor din USR care l-au votat în funcția de președinte al organizației municipale.

„Le mulțumesc colegilor din USR Târgu Jiu pentru încrederea acordată, de a mă vota pentru funcția de președinte al organizației municipale Târgu Jiu. Îi mulțumesc lui Bogdan Vladu pentru activitatea desfășurată până acum în fruntea organizației. Sunt onorat de noua responsabilitate care mi-a fost oferită și sunt convins că alături de colegii din USR Târgu Jiu vom avea rezultate deosebite împreună”, a transmis Răducan Morega.

0 Shares
Publicitate
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

POLITICĂ

Iordache s-a alăturat protestului din fața CEO

Postat acum

on

De către

Președintele Partidului Național Liberal Gorj, Ion Iordache, s-a alăturat protestului declanșat de angajații Complexului Energetic Oltenia, cărora conducerea companiei nu le-a mai prelungit contractele de muncă. 

După discuțiile purtate cu protestatarii intrați în greva foamei, senatorul Ion Iordache a inițiat o întâlnire cu reprezentanții directoratului CE Oltenia, susținând în fața acestora cauza gorjenilor trimiși acasă fără motiv, puși în fața unor situații familiale disperate.

În urma negocierilor purtate, având susținerea protestatarilor și a primarilor prezenți, s-a reușit reangajarea, începând cu data de 8.07.2024, a unui număr de 105 persoane, cărora li se vor încheia contracte de muncă pe durată determinată, iar pentru cei 19 rămași fără contract de muncă se caută în continuare soluții.

Dezamăgire față de decidenții locali

Reprezentanții PNL Gorj își exprimă dezamăgirea și indignarea față de dezinteresul și neimplicarea decidenților locali în rezolvarea crizelor din comunitatea noastră, pornind de la cei trimiși de gorjeni în Parlament, până la președintele Consiliului Județean sau alți lideri politici. Toți au rămas pasivi în fața suferinței celor 124 de gorjeni, afectați de decizia nedreaptă a conducerii CE Oltenia.

Unitate și solidaritate

Partidul Național Liberal subliniază importanța unității și solidarității pentru rezolvarea problemelor din județ. Rămânem alături de gorjeni și ne angajăm să susținem mereu interesele comunității noastre. Împreună, putem depăși orice criză și putem construi un viitor mai bun aici, acasă.

 

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Liberalii au decis! Alegerile prezidențiale vor fi la termen, în noiembrie

Postat acum

on

De către

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, luni, după şedinţa conducerii partidului, că toţi membrii Biroului Politic Naţional au fost de acord să susţină desfăşurarea alegerilor prezidenţiale la termen, adică în luna noiembrie. Anunțul vine în contextul în care PNL și PSD, care inițial conveniseră luna septembrie, variantă susținută de social-democrați în continuare, nu reușesc să ajungă la un consens, iar premierul Marcel Ciolacu a chemat luni la discuții liderii celorlalte partide.

În unanimitate, toţi membrii Biroului Politic Naţional au fost de acord ca în continuare să susţinem desfăşurarea alegerilor prezidenţiale la termen”, a spus liderul liberal.

Premierul Marcel Ciolacu are consultări, luni şi marţi, cu partidele politice pe tema calendarului electoral pentru alegerile prezidenţiale şi parlamentare din acest an.

În ceea ce priveşte decizia PNL de a susţine alegeri prezidenţiale la termen, liderul liberal a evocat consultarea cu electoratul.

„Am convenit pe baza tuturor discuţiilor pe care le-am avut în cele două luni de campanie şi în discuţiile care s-au derulat după 10 iunie, perioadă în care am avut posibilitatea ca şi în pre-campanie şi în campanie şi după aceea să ne întâlnim cu zeci de mii, cu sute de mii de oameni care ne-au cerut să ţinem cont de relevanţa funcţiei de preşedinte în ţara noastră şi de tot ceea ce înseamnă nevoia de dezbatere şi de înţelegere a tot ceea ce poate să reprezinte un proiect şi o viziune pentru România la nivelul candidaţilor la Preşedinţia României şi, desigur, nevoia aceasta de a face în aşa fel încât pre-campania să nu se desfăşoare în iulie sau campania să se desfăşoare în luna august, când ştim cu toţii că este o perioadă de vacanţă”, a punctat Nicolae Ciucă.

 

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Radu Miruță, membru în Biroul National al USR

Postat acum

on

De către

Deputatul Radu Miruța a fost ales membru în Biroul Național al partidului, fiind la doar șase voturi distanță de funcția de vicepreședinte. 

„Multumesc colegilor mei din toate județele țării pentru încrederea acordată de a le reprezenta interesele politice in noua echipa de conducere a USR! Voturile primite pentru a fi parte din Biroul Național ma onorează si ma responsabilizează! Lupta cu sistemul care nu se lasă usor decuplat de la banii altora este una grea, dar vom face bine țara asta indiferent cat de multi sunt cei care nu au acest interes”, a transmis Radu Miruță.

 

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Promovate

Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!