Connect with us

ACTUALITATE

PSD-istul Cosmin Morega minte din nou în direct!

Postat acum

on

Mult mai activ în ultimul an pe posturile radio-tv decât în primărie, viceprimarul municipiului Motru, Cosmin Morega, îi minte ”în direct” pe cei care-l ascultă.Nu mai demult decât zilele trecute, în direct la un post de radio din Gorj,Morega a fost întrebat despre ultima sa achiziție auto: ”Noua mea mașină… o am chiar de dinainte de a veni la primărie”, a spus candidatul PSD la titlul de prim-gospodar al Motrului, contrazicând cele scrise tot de el în declarația de avere, datată recent, 22 mai 2020.Conform propriei declarații, Morega deține trei autoturisme de top, cumpărate în ultimii trei ani, câte unul pe an, începând cu primul său an la primărie. ”Noua lui mașină, pe care o are chiar de dinainte de a veni în primărie”, așa cum a declarat,
este, de fapt… un SUV Jaguar model recent, pentru care a plătit nu mai puțin de 43.350 de Euro. Un autoturism aproape nelipsit din garajele vedetelor de la Hollywood, dotat cu tehnologii de ultimă oră, pe care producătorul îl descrie ca fiind ”o limuzină foarte sigură, rafinată și de lux”. Cosmin Morega a sărit la Jaguar de la un Hyundai pe care îl cumpărase cu un an în urmă. Cu numai 16.000 de Euro! Iar la Hyundai de la un autoturism Honda, un
SUV compact, cu dotări de confort și siguranță maxime, totul la doar… 35.000 de Euro!
Mașina de 35.000 de Euro a fost cumpărată chiar în primul an la primărie, imediat după ce Morega s-a ocupat în exclusivitate de organizarea zilelor municipiului Motru, 2016. A fost anul cu cea mai mică sumă care a ajuns în contul Primăriei Motru din încasările tarifelor pentru spațiile alocate firmelor care își desfac produsele la aceste manifestări. Motiv pentru care în anii următori organizarea manifestării nu i-a mai intrat în atribuții, casieria municipalității încasând sume onorabile. Salariul pe 4 ani mai mic decât prețul mașinilor din trei ani”Anul și bolidul!” pare să fie deviza activității lui Cosmin Morega.Mașinide lux, la volanul cărora te simți într-adevăr stăpânul lumii. Dar care l-au costat peviceprimarul Motrului aproape 100.000 de euro în numai trei ani!Însă, așa cum scrie același viceprimar în declarația sa de avere, câștigul său salarial în ultimii patru ani este cam două treimi din valoarea celor trei autoturisme! Acesta fiind și motivul care l-a făcut pe candidatul PSD la fotoliul de primar al municipiului Motru să prefere minciuna în direct, uitând că declația sa de avere este publică! Sau mizând pe faptul că oamenii numai de citit declarații on-line nu au vreme!

Chiar dacă toate veniturile ultimilor patru ani ar fi mers până la ultima centimă la dealerii auto, iar restul celor necesare precum hrana, îmbrăcămintea, renovarea și întreținerea proprietăților, vacanțele, combustibilul ș.a i-ar fi fost asigurate din venitul de profesor al soției, tot rămâne de justificat o sumă impresionantă. Iar, până la a demonstra în fața Agenției Naționale de Integritate proveniența banilor, orice motrean îl poate lua la întrebări.

Gorj Express

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

CEO face listele de concedieri

Postat acum

on

De către

Conducerea CEO lucrează la întocmirea listelor de concedieri. Prioritate au angajații care depun cereri, din proprie inițiativă. Viitorii disponibilizați vor beneficia de salarii compensatorii, ce pot fi de 23.000 de lei. În această vară, 800 de angajați vor pleca din companie. Jumătate dintre ei se încadrează în condițiile de pensionare, începând cu data de 1 iulie și se vor pensiona până la afârșitul anului. În următorii ani, din CEO vor pleca 4.500 de salariați, conform planului de restructurare, aflat în analiza Comisiei Europene.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Furnizori de energie, amendați de ANRE

Postat acum

on

De către

Autoritatea Naţională de Reglementare în Energie (ANRE) a amendat furnizorIi de energie, cu peste 1,1 milioane de lei. Informația a fost confirmată printr-un comunicat de presă, în care se precizează că acţiunile de control au vizat verificarea respectării frecvenţei de emitere a facturii pentru energia electrică, furnizată clienţilor; modalitatea de facturare în perioada cuprinsă între două citiri consecutive ale aparatului de măsură; informarea clienţilor casnici din portofoliu cu privire la oferta pentru serviciu universal, ofertele concurenţiale proprii aplicabile, precum şi la dreptul clienţilor de a încheia un contract de furnizare a energiei electrice pe piaţa concurenţială cu orice furnizor licenţiat.
Enel Energie a fost sancţionată cu amendă contravenţională în valoare de 200.000 lei pentru nerespectarea prevederilor legale privind informarea clienţilor, iar Enel Energie Muntenia a primit o amendă de 200.000 lei. CEZ Vânzare a fost sancţionată cu 200.000 lei pentru nerespectarea prevederilor legale privind frecvenţa de emitere a facturii şi facturarea în perioada cuprinsă între două citiri consecutive ale aparatului de măsurare. E.ON Energie România a primit o amendă contravenţională de 210.000 lei pentru nerespectarea prevederilor legale privind informarea clienţilor şi frecvenţa de emitere a facturii. Electrica Furnizare a fost amendată cu 300.000 lei pentru nerespectarea prevederilor legale privind frecvenţa de emitere a facturii şi facturarea în perioada cuprinsă între două citiri consecutive, se arată în comunicatul emis de ANRE.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Șofer de 19 ani prins drogat la volan

Postat acum

on

De către

Șofer prins drogat la volan. Este vorba despre un tânăr de 19 ani din Târgu Jiu care a fost implicat într-un accident de circulație pe strada Victoriei din localitate.

Polițiști din cadrul Biroului Rutier au procedat la testarea, cu  aparatul drugtest, a unui tânăr de 19 ani, din municipiul Târgu Jiu, care, în timp ce conducea un autoturism pe strada Victoriei din localitate, a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Întrucât aparatul a rezultat pozitiv la două substanțe, conducătorul auto  a fost însoțit  la  spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice de urină și sânge pentru depistarea prezenței de substanțe psihoactive.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe.

Continuă să citeşti

Târgu Jiu
Cloudy
06:3320:18 EEST
Se simt: 6°C
Vânt : 0km/h SSW
Umiditate : 97%
Presiunea aerului: 1011.18mbar
Indexul UV: 0
MiercuriJoiVineri
17/4°C
19/8°C
17/3°C
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR