Connect with us

ACTUALITATE

PSD-istul Cosmin Morega minte din nou în direct!

Postat acum

on

Mult mai activ în ultimul an pe posturile radio-tv decât în primărie, viceprimarul municipiului Motru, Cosmin Morega, îi minte ”în direct” pe cei care-l ascultă.Nu mai demult decât zilele trecute, în direct la un post de radio din Gorj,Morega a fost întrebat despre ultima sa achiziție auto: ”Noua mea mașină… o am chiar de dinainte de a veni la primărie”, a spus candidatul PSD la titlul de prim-gospodar al Motrului, contrazicând cele scrise tot de el în declarația de avere, datată recent, 22 mai 2020.Conform propriei declarații, Morega deține trei autoturisme de top, cumpărate în ultimii trei ani, câte unul pe an, începând cu primul său an la primărie. ”Noua lui mașină, pe care o are chiar de dinainte de a veni în primărie”, așa cum a declarat,
este, de fapt… un SUV Jaguar model recent, pentru care a plătit nu mai puțin de 43.350 de Euro. Un autoturism aproape nelipsit din garajele vedetelor de la Hollywood, dotat cu tehnologii de ultimă oră, pe care producătorul îl descrie ca fiind ”o limuzină foarte sigură, rafinată și de lux”. Cosmin Morega a sărit la Jaguar de la un Hyundai pe care îl cumpărase cu un an în urmă. Cu numai 16.000 de Euro! Iar la Hyundai de la un autoturism Honda, un
SUV compact, cu dotări de confort și siguranță maxime, totul la doar… 35.000 de Euro!
Mașina de 35.000 de Euro a fost cumpărată chiar în primul an la primărie, imediat după ce Morega s-a ocupat în exclusivitate de organizarea zilelor municipiului Motru, 2016. A fost anul cu cea mai mică sumă care a ajuns în contul Primăriei Motru din încasările tarifelor pentru spațiile alocate firmelor care își desfac produsele la aceste manifestări. Motiv pentru care în anii următori organizarea manifestării nu i-a mai intrat în atribuții, casieria municipalității încasând sume onorabile. Salariul pe 4 ani mai mic decât prețul mașinilor din trei ani”Anul și bolidul!” pare să fie deviza activității lui Cosmin Morega.Mașinide lux, la volanul cărora te simți într-adevăr stăpânul lumii. Dar care l-au costat peviceprimarul Motrului aproape 100.000 de euro în numai trei ani!Însă, așa cum scrie același viceprimar în declarația sa de avere, câștigul său salarial în ultimii patru ani este cam două treimi din valoarea celor trei autoturisme! Acesta fiind și motivul care l-a făcut pe candidatul PSD la fotoliul de primar al municipiului Motru să prefere minciuna în direct, uitând că declația sa de avere este publică! Sau mizând pe faptul că oamenii numai de citit declarații on-line nu au vreme!

Chiar dacă toate veniturile ultimilor patru ani ar fi mers până la ultima centimă la dealerii auto, iar restul celor necesare precum hrana, îmbrăcămintea, renovarea și întreținerea proprietăților, vacanțele, combustibilul ș.a i-ar fi fost asigurate din venitul de profesor al soției, tot rămâne de justificat o sumă impresionantă. Iar, până la a demonstra în fața Agenției Naționale de Integritate proveniența banilor, orice motrean îl poate lua la întrebări.

Gorj Express

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Ministrul Intotero, la Târgu Jiu: Am crezut și cred în „Pactul pentru tineri”!

Postat acum

on

De către

Ministrul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse Natalia Intotero a participat, vineri la Târgu Jiu, oraş desemnat anul acesta „Capitala Tineretului”, la o dezbatere despre reducerea abandonului şcolar, fenomenul mamelor minore, eradicarea consumului de droguri în rândul tinerilor, diminuarea fenomenului de bullying, dar şi a violenţei de orice fel în şcoli, fenomene care s-au intensificat foarte mult în ultima perioadă.

„Am crezut și cred în “𝙋𝙖𝙘𝙩𝙪𝙡 𝙥𝙚𝙣𝙩𝙧𝙪 𝙩𝙞𝙣𝙚𝙧𝙞”, un proiect național inițiat anul trecut de către Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF), în parteneriat cu Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Ministerul Educației, Ministerul Muncii și Solidarității Sociale, cu atât mai mult cu cât evenimentul, la care am participat astăzi, s-a desfășurat la Târgu Jiu, oraș desemnat pentru acest an “𝐂𝐚𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐚 𝐭𝐢𝐧𝐞𝐫𝐞𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢””, a declarat ministrul Natalia Intotero, o data cu prezenta sa, ieri, la Târgu Jiu.

„Felicit CONAF pentru această lădabilă inițiativă pentru că ne demonstrează că munca în echipă dă întotdeauna roade. Discuțiile de astăzi s-au axat în principal pe reducerea abandonului școlar, fenomenul mamelor minore, eradicarea consumului de droguri în rândul tinerilor, diminuarea fenomenului de bullying, dar și a violenței de orice fel în școli, fenomene care s-au intensificat foarte mult în ultima perioadă. Am vorbit și despre Clasa M, un proiect care a luat naștere anul trecut, și care a fost primul pas în colaborarea mea cu CONAF. Acest proiect a pus bazele modificărilor legislative, astfel încât mamele minore să primească acea sumă de 700 de lei ca sprijin material, dacă își continuă studiile, iar copiii lor au prioritate la creșele și grădinițele de stat”, a transmis ministrul.

„Un alt proiect la care țin foarte mult este înființarea, cu ajutorul fondurilor europene, a centrelor de tratare a adicției.Mulțumesc Cristinei Chiriac, președinte CONAF pentru invitația de a participa la această dezbatere, dar mai ales pentru contribuția concretă pe care o are în ceea ce privește reducerea cu 1% a numărului copiilor care abandonează școala”, a transmis ministrul pe pagina sa de Facebook.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Rovinari: Bărbat de 28 de ani, prins drogat la volan!

Postat acum

on

De către

În noaptea de 22/23 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Rovinari au organizat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii infracțiunilor rutiere, în vederea reducerii riscului rutier pe drumurile publice și pentru asigurarea unui grad corespunzător al disciplinei rutiere.

La data de 22 septembrie a.c., în jurul orei 23:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Rovinari au depistat în trafic, un bărbat de 28 de ani, din orașul Rovinari, în timp ce conducea un autoturism pe strada Aleea Școlii din localitate, iar în urma testării cu aparatul drugtest, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, bărbatul fiind condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului condus de bărbat, precum și al controlului corporal, polițiștii au găsit mai multe fragmente vegetale de culoare verde-maroniu, un recipient ce conținea fragmente vegetale de culoare verde-maroniu, fiind ridicate și înaintate structurilor competente pentru continuarea cercetărilor.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența substanțelor psihoactive.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Ce artiști vin la Festivalul Sarmalelor, din Peștișani

Postat acum

on

De către

Festivalul piftiilor, ce se organizează pe 30 septembrie și 1 octombrie, la Peștișani, aduce, în acest an, artiști cunoscuți la nivel național. Cap de afiș este Ștefan Bănică.
„Ștefan Bănică vine sâmbătă seara, pe 30 septembrie, în Nucet la Peștișani. Motivul-Festivalul Sarmalelor și Piftiilor”, anunță organizatorii.
Seara va fi deschisă de recitalurile susținute de Emeric Imre -nominalizat la titlul de ”Cel mai bun artist Folk” și Florin Chilian cu ale sale celebre piese ”Zece” și ”Chiar dacă”-melodie cu care a primit Premiul „Romanian Music Awards Best Male“ 2008.
Duminică, 1 octombrie, atmosfera va fi întreținută de Ansamblul Artistic Profesionist Doina Gorjului.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR