Connect with us

POLITICĂ

PSD: Gaze în 26 de localități din Gorj!

Postat acum

on

Comunicat de presă:

Datorită unuia dintre cele mai eficiente programe de modernizare a României, inițiat de PSD- Programul Național de Dezvoltare Locală, acum în ediția a treia „Anghel Saligny”, Gorjul beneficiază de investiții semnificative în rețele de apă și canalizare, infrastructura rutieră sau înființarea rețelelor de gaze către populație.

Proiectele de alimentare cu gaze reprezintă unele dintre cele mai importante realizări pentru gorjeni de până acum, iar obiectivul conducerii PSD Gorj este acela de a racorda întregul județ la rețeaua de gaze.

În această etapă au intrat la finanțare proiectele de înființare a rețelelor de gaze sau extinderea sistemelor existente pentru 26 de localități, pe lângă cele trei aflate deja în derulare, respectiv Plopșoru, Licurici și Berlești. Este vorba despre Municipiul Motru, orașele Târgu Cărbunești, Rovinari, Tismana, Novaci și localitățile Arcani, Bălești, Bengești Ciocadia, Bumbești-Pițic, Bustuchin, Câlnic, Căpreni, Cătunele, Crasna, Crușeț, Dănești, Drăguțești, Drăgotești, Mătăsari, Runcu, Samarinești, Stănești, Stoina, Turcinești, Urdari și Văgiulești.

„Avem deja trei localități în care proiectele de alimentare cu gaze se derulează, iar în această săptămână alte 26 de UAT-uri vor semna contractele. Alături de colegul meu, Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj, am avut toată deschiderea către autoritățile locale, de a le sprijini în vederea depunerii proiectelor și pe tot parcursul spre aprobare, indiferent de partidul din care fac parte domnii primari. Importanți sunt gorjenii, iar creșterea bunăstării acestora face parte din programul pe care ni l-am asumat. Efortul nostru a fost susținut de secretarul de stat din cadrul Ministerului Dezvoltării, Alexandru Stoica, și de subsecretarul Dragoș Drăghescu”, a declarat președintele PSD Gorj, Mihai Weber.

Biroul de presă al PSD Gorj

 

 

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Așa vor arăta ambele sedii ale SOS de la organizația municipală Târgu Jiu și județeană Gorj!

Postat acum

on

De către

Sediile SOS Gorj se află vizavi de Gara Târgu Jiu, lângă parcul reabilitat de primărie. Pentru partea exterioară liderii celor două organizații politice, Ion Fugaru și Vali Peptenatu, au avut ideea unor autocolante care întruchipează persoane importante din istoria și cultura României.

Cel de-al treilea sediu SOS va fi deschis în comuna Câlnic de către tinerii Manoilă și Pinoșanu, ultimul fiind și coordonatorul SOS Romania.

Partidul SOS România este condus la nivel central de către senator Diana Iovanovici Șoșoacă.

 

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Gheorghe Pecingină, pus pe făraș de Ciucă

Postat acum

on

Zilele lui Gheorghe Pecingină în PNL sunt numărate, după ce parlamentarul a semnat, alături de Dan Vîlceanu, sesizarea USR la Curtea Constituțională privind pachetul fiscal-bugetar pe care și-a asumat răspunderea Guvernul Ciolacu. Fostul premier Nicolae Ciucă, actualul lider al liberalilor, îl vrea urgent afară din PNL pe deputatul de Gorj, Gheorghe Pecingină.

„Libertatea de expresie e garantată în partid. Dar când tu semnezi demersuri directe împotriva PNL, ți-ai semnat practic demisia din partid. Sunt unii care au senzația că pot face ce vor împotriva partidului, iar partidul îi va mângâia pe cap. Fals! Să zburde în afara partidului, că și așa nu aduc voturi!”, ar fi spus Nicolae Ciucă mai multor lideri liberali cu care a discutat cazul celor doi deputați.

Procedura de excludere împotriva lui Gheorghe Pecingină va fi declanșată în zilele următoare în organizația județeană Gorj, în care acesta e membru, în timp ce excluderea lui Vîlceanu, deja declanșată, se va afla pe agenda următorului Consiliu Național al PNL, forul intern care are ultimul cuvânt în cazurile de excludere a unor demnitari ai partidului.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Liberalii nu au mai sancționat plecarea lui Romanescu la PSD

Postat acum

on

Liberalii au amânat o decizie cu privire la situația politică în PNL Gorj a primarului din Târgu Jiu, Marcel Romanescu. Edilul și-a anunțat trecerea la PSD Gorj și o candidatură în 2024 din partea social-democraților. PNL a decis înainte de hotărârea lui Romanescu faptul că acesta nu va mai fi candidat al PNL pentru postul de primar de Târgu Jiu. După trecerea la PSD, liberalii au dat de înțeles că Marcel Romanescu a încălcat statutul partidului și vor fi luate măsuri dure. Dacă va fi exclus din partid, atunci își va putea păstra mandatul de primar. Liberalii își caută acum un candidat pentru postul de primar la Târgu Jiu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

PAGINĂ FACEBOOK