Connect with us

POLITICĂ

PSD explică de ce sondajul de la Târgu Jiu e secret

Postat acum

on

PSD Gorj explică într-un comunicat de presă de ce sondajul de opinie realizat la Târgu Jiu pentru stabilirea candidatului la primărie este secret. Social-democrații susțin că este vorba de un sondaj pentru uz exclusiv intern.

„În urma informațiilor apărute în spațiul public, cu privire la concluziile sondajului de opinie realizat de Partidul Social Democrat la nivelul Municipiului Târgu Jiu, conducerea PSD Gorj face următoarele precizări: rezultatul studiului realizat de PSD nu are caracter public și ține de organizarea internă a partidului, iar informațiile apărute în spațiul public nu coincid cu datele cuprinse în sondajul la care se face referire.
La nivelul Municipiului Târgu Jiu a fost realizat un sondaj de opinie extrem de elaborat, care a cuprins atât întrebări legate de modul în care percepe electoratul măsurile întreprinse de PSD și nivelul de încredere la care se situează partidele politice în opinia alegătorilor, cât și chestionare privitoare la profilul candidatului pentru primărie. Concluziile studiilor efectuate sunt extrem de pozitive pentru PSD, iar șansele cele mai mari, la toate tipurile de alegeri din 2024, rămân în dreptul PSD.

Biroul de presă al PSD Gorj”

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Vor să taie pensiile speciale. ”E momentul să arătați că nu ați făcut doar teatru ieftin”

Postat acum

on

De către

Un deputat de Gorj aruncă ”mănușa” parlamentarilor care s-au lăudat cu eliminarea pensiilor speciale, după ce PSD a depus un proiect de lege, care prevede exact acest lucru. Claudiu Manta spune, într-o postare publică, pe contul de Facebook, că deputații și senatori trebuie să renunțe la privilegiile pe care tot ei le-au blamat, în campaniile electorale. ”PSD a depus, azi, un proiect de lege, care prevede eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari. Dacă vrem o societate fără categorii privilegiate, trebuie să avem curajul să începem tăierile de la noi. Este un exercițiu de bun simț, pe care rugăm să-l facă și ceilalți colegi parlamentari, indiferent de partidele politice, care s-au bătut cu pumnul în piept că luptă pentru eliminarea ”pensiilor nesimțite”. Acum este momentul să arătați că nu ați făcut doar teatru ieftin, să impresionați românii, ci că vreți cu adevărat să se elimine privilegiile!”, a transmis Claudiu Manta.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Răducan Morega, lider al USR Târgu Jiu: Le mulțumesc colegilor!

Postat acum

on

De către

Fostul prefect Corneliu Rădvan Morega a transmis un mesaj colegilor din USR care l-au votat în funcția de președinte al organizației municipale.

„Le mulțumesc colegilor din USR Târgu Jiu pentru încrederea acordată, de a mă vota pentru funcția de președinte al organizației municipale Târgu Jiu. Îi mulțumesc lui Bogdan Vladu pentru activitatea desfășurată până acum în fruntea organizației. Sunt onorat de noua responsabilitate care mi-a fost oferită și sunt convins că alături de colegii din USR Târgu Jiu vom avea rezultate deosebite împreună”, a transmis Răducan Morega.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Un șef din CEO a plecat la Bruxelles

Postat acum

on

Un boss din Complexul Energetic Oltenia este la Bruxelles. Ion Rușeț, consilier în cadrul Complexului Energetic Oltenia și responsabil cu integritatea la companie, face parte dintr-o delegație politică, alături de alte persoane. Ion Rușeț este și consilier județean și președinte al Autorității Teritoriale de Ordine Publică Gorj.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR