Connect with us

POLITICĂ

Proprietarul unei agenții imobiliare din Târgu Jiu a intrat în politică

Postat acum

on

Proprietarul unei agenții imobiliare din Târgu Jiu, Ionuț-Mirel Giubalcă, a făcut pasul spre politică. Administratorul s-a înscris în USR. ”Cocoșați de taxe din ce în ce mai mari puse pe spatele oamenilor care muncesc cinstit în această țară, mâhniți de reprezentanți de vârf ai PSD care sunt prinși că fură milioane de euro cu portbagajul, dezamăgiți de un PNL inexistent care îi încuviințează premierului Ciolacu bătaia de joc față de mediul privat, care îi votează PSD-ului fără să clipească închiderea mineritului din Oltenia, de un Guvern PSDNL care împrumută România la un nivel record, care are deficit bugetar cât Casa Poporului, dar care devalizează bugetul public pentru beneficii absurde, oamenii vin din ce în ce mai mult înspre USR. Succes, Ionuț-Mirel Giubalcă, antreprenor local care a decis să se implice și în politică!”, a transmis președintele USR Gorj, Radu Miruță.

Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. gheo

    7 noiembrie 2023 at 20:27

    NISTE LGBT.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Drapelul României, lung de o sută de metri, desfășurat de liberali la Târgu Jiu, Rovinari și Motru

Postat acum

on

De către

Un drapel național al României, lung de 100 de metri, a fost desfășurat de liberalii gorjeni în Parcul Central din Târgu Jiu, pe Calea Eroilor și în Parcul Coloanei, celebrând Ziua Națională.

Același drapel a ajuns și la Motru și la Rovinari.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Un lider PNL și-a dat demisia și a făcut un partid nou

Postat acum

on

De către

Fostul vicepreședinte PNL, Ben-Oni Ardelean, a format un nou partid. Deputatul din județul Hunedoara a anunțat, în urmă cu câteva săptămâni, că părăsește Partidul Național Liberal, pentru un nou proiect politic, o platformă conservatoare. Presa centrală a anunțat, pe surse, că denumirea noii formațiuni, cu care ex-liderul liberal vrea să intre în campania electorală de anul viitor, este PACE.
În PNL există, în ultima perioadă, tot mai mulți membri nemulțumiți de modul în care este gestionat partidul de actuala conducere. Din filialele din țară au fost anunțate sute de plecări ale membrilor, printre care numeroși primari.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Deputat de Gorj, protest împotriva violenței asupra femeilor

Postat acum

on

De către

Deputatul de Gorj, Claudiu Manta, a îmbrăcat, azi, un tricou cu mesaj împotriva violenței asupra femeilor. Parlamentarul PSD a mers în plenul Parlamentului cu un tricou negru, pe care scria ”Stop violenței împotriva femeilor” și care afișa numărul de telefon, la care victimele violenței domestice pot să sune. ”Statisticile arată că, la fiecare 12 minute, o persoană este victima violenței, iar cele mai multe dintre victime, 66%, sunt femei. Alături de colegii mei din PSD, am tras un semnal de alarmă, legat de această situație, în plenul Parlamentului. Combaterea violenței, că este fizică, de limbaj sau de orice altă natură, este o obligație a autorităților din fiecare stat civilizat. PSD rămâne un susținător al protejării victimelor și persoanelor vulnerabile. Avem obligație, legală și morală, să ajutăm aceste persoane și să le învățăm să-și ceară drepturile”, a transmis deputatul Claudiu Manta.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!