Connect with us

EVENIMENTE

Proiectul pentru reducerea vârstei de pensionare, pus pe ordinea de zi de miercuri

Postat acum

on

Proiectul pentru care angajații Complexului Oltenia au protestat în ultimele 15 săptămâni a fost introdus pe ordinea de zi a Comisiei de Muncă, pentru săptămâna viitoare. În data de 26 mai, amendamentul va fi supus discuțiilor și votului deputaților. Protestatarii sunt optimiști că proiectul va putea ajunge, în curând, la votul în plen. Modificarea Legii Pensiilor, conform amendamentului din Camera Deputaților, recunoște condițiile de muncă pentru angajații CEO, ceea ce duce la reducerea vârstei de pensionare.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

Mașină răsturnată în șanț la Romanești

Postat acum

on

De către

Un autoturism marca Volkswagen s-a răsturnat, astăzi, pe plafon într-un șanț, pe raza localității Romanești, aparținând municipiului Târgu Jiu. IPJ Gorj anunță că evenimentul a fost o banală tamponare fără victime. La fața locului s-au adunat însă numeroși localnici, accidentul fiind unul spectaculos. Oamenii se mirau cum șoferul autoturismului ajuns în șanț a scăpat cu viață.

 

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Dubiță în șanț, la Copăcioasa!

Postat acum

on

De către

O dubită a ajuns, astăzi, în afara părții carosabile. Mașină era grav avariată în partea din față, în urma unui accident rutier care a avut loc pe raza comunei Scoarța, la Copăcioasa. Accidentul nu a fost cu victime.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

BMW accidentat la Pișteștii din Deal

Postat acum

on

De către

Un autoturism BMW a fost implicat într-un accident rutier care a avut loc, în urmă cu scurt timp, la Pișteștii din Deal, pe raza comunei Scoarța. Participanții la trafic au semnalat mașina avariată și circulația îngreunată din zonă. Nu se cunosc, deocamdată, cauzele evenimentului rutier.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR