Connect with us

POLITICĂ

Proiecte europene pentru comuna Fărcășești

Postat acum

on

Primarul comunei Fărcășești, Constantin Drăgoescu, are planuri mari, pentru dezvoltarea localității. Edilul știe ce mai trebuie făcut în comună, astfel încât locuitorii să aibă parte de condiții europene. Pentru următorii ani, Drăgoescu are trei proiecte de anvergură, toate cu fonduri europene, pentru infrastructura locală. Primul vizează racordarea la rețeaua de gaze a întregii comune, o lucrare amplă, pentru care a țintit bugetul Uniunii Europene. Un alt proiect ce se va implementa în viitorul apropiat este canalizarea de apă menajeră, care impune studiu de fezabilitate și proiectare, o lucrare pentru care se vor atrage, de asemenea, bani europeni. Nu în ultimul rând, edilul din Fărcășești luptă să racordeze comuna la magistrala de apă Izvarna, ce tranzitează județul și duce apa în județul vecin, Dolj. „Sunt trei lucrări prioritare pentru mine și vor fi efectuate cât de repede posibil. Toate vor fi finanțate din fonduri europene, pentru că vorbim de proiecte mari, costisitoare, iar din bugetul local nu se pot face, pentru că sumele sunt unele destul de mari. Locuitorii comunei trebuie să aibă condiții decente, nu trebuie să mai existe diferențe între mediul rural și mediul urban, când ne referim la infrastructură și la confortul oamenilor”, a declarat Constantin Drăgoescu.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Europarlamentarul Corina Crețu, mâine în Gorj

Postat acum

on

De către

Europarlamentarul Pro România, Corina Crețu, va participa mâine la o întâlnire cu autorităţile județene la Prefectura Gorj. Întâlnirea este programata după ora 11.00, în Sala Maură a instituției publice.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Organizația Pro România Gorj solicită demisia managerul de la SJA Gorj

Postat acum

on

De către

Prin intermediul unui comunicat de presă, Pro Romania Gorj solicită public demisia lui Constantin Mitroi, managerul Serviciului Județean de Ambulanță, căruia i s-ar fi prelungit mandatul cu încă șase luni.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Liberalul Crăc, noul director al APIA Gorj

Postat acum

on

De către

„APIA Gorj are un nou director executiv. Îl felicit pe Traian Crăc pentru obținerea acestei poziții deosebit de importante! Traian a mai condus APIA, are o bogată experiență și vine din mediul privat. Îi urez, pe aceasta cale, mult succes în activitate!”,a anunțat șeful PNL Târgu Jiu, Marcel Romanescu. Traian Crăc este vicepreședinte al PNL Târgu Jiu.

 

Continuă să citeşti

Târgu Jiu
Senin
06:3920:13 EEST
Se simt: 1°C
Vânt : 0km/h W
Umiditate : 86%
Presiunea aerului: 1019.3mbar
Indexul UV: 0
VineriSâmbătăSun
13/0°C
14/6°C
9/5°C
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR