Connect with us

EDUCAȚIE

Profesorii, mobilizați să aducă studenți la UCB

Postat acum

on

Institutul de Cercetare, Dezvoltare și Inovare din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu implementează în perioada aprilie – decembrie 2023 proiectul „Tehnici și strategii inovatoare în recrutarea studenților” obținut prin competiția de granturi interne organizată la nivelul comunității academice în perioada 10.02.2023 – 31.03.2023.

Proiectul „Tehnici și strategii inovatoare în recrutarea studenților” se concentrează pe identificarea cerințelor și nevoilor absolvenților de învățământ liceal în ceea ce privește următoarea etapă educativă – studiile universitare și sprijinirea ideilor inovatoare care pot aduce soluții eficiente și relevante în marketingul universitar.

Scopul principal al acestui proiect este de a examina și revizui în mod sistematic studiile actuale care s-au efectuat în domeniul marketingului universitar, în paralel cu realizarea unei analize empirice la nivelul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu care să conducă la identificarea celor mai adecvate strategii de atragere a absolvenților de învățământ liceal în continuarea educației la nivel universitar.

Un alt obiectiv avut în vedere este promovarea unui ecosistem colaborativ și facilitarea creării și dezvoltării unor idei inovatoare prin intermediul unor evenimente de networking desfășurate împreună cu parteneri din mediul preuniversitar (workshop-uri, seminare și cursuri interactive etc) ce sunt planificate a se desfășura începând cu luna septembrie 2023.

„Pentru încheierea de parteneriate, invităm cadrele didactice din învățământul preuniversitar să se alăture proiectului nostru astfel încât să creăm sinergii între cei implicați în procesul educațional, pentru a aduce beneficii directe tinerilor noștri și comunității educaționale în ansamblu.

Pentru mai multe informații despre proiectul „Tehnici și strategii inovatoare în recrutarea studenților” și pentru încheierea de parteneriate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail [email protected]. Ulterior, veți fi contactați de un membru al echipei de implementare a proiectului.”, conform unui comunicat.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EDUCAȚIE

O campioană mondială vine la Târgu Jiu

Postat acum

on

Pe 27 septembrie, începând cu ora 17,00 elevii din Târgu Jiu au întâlnire cu Denisa Tîlvescu, multiplă campioană europeană și mondială la canotaj, la hub-ul“ Europa pentru tineri”. Tinerii vor discuta cu sportiva despre oportunitățile pe care i le-a oferit Uniunea Europeană în parcursul său profesional.

„Participă, alături de noi, Ambasadorii Juniori – Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” Târgu Jiu și elevi ai C.N.E.T. – Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu” Târgu Jiu, interesați de avantajele oferite tinerilor de către Uniunea Europeană și de cum pot să devină cetățeni europeni activi. Dacă dorești să participi și tu, te rugăm să ne contactezi la tel. +40 (783) 062 900. Persoană contact: Oprea Patricia”, conform organizatorilor.

Continuă să citeşti

EDUCAȚIE

Veste bună pentru elevii gorjeni

Postat acum

on

Veste bună pentru elevii şi profesorii din Gorj și din România. Aceștia vor avea în scurt o zi liberă. Motivul este Ziua Internațională a Educației, sărbătorită în fiecare an pe data de 5 octombrie. În acest an, ziua de 5 octombrie pică într-o zi de joi, așadar elevii vor merge la școală numai patru zile în săptămâna 2-8 octombrie. Ziua Educației este celebrată în fiecare an, la nivel mondial, pe data de 5 octombrie, încă din anul 1994.

Continuă să citeşti

EDUCAȚIE

23 de elevi performanți și 2 profesori, invitați la Bruxelles de europarlamentarul Marinescu

Postat acum

on

De către

Prefectul de Gorj, Iulian Popescu, anunță că un grup de elevi cu rezultate la învățătură și doi profesori au plecat în capitală Belgiei, la invitația europarlamentarului liberal Marian-Jean Marinescu.

„Sunt bucuros să vă anunț că în această dimineață, 23 de elevi performanți și dedicați, însoțiți de 2 profesori cu aceleași calități, au pornit într-o excursie de neuitat la Bruxelles – o recompensă bine meritată pentru eforturile lor excepționale în cadrul școlii. Îi mulțumesc domnului europarlamentar liberal Marian-Jean Marinescu pentru invitație, dar și colegilor din PNL Gorj pentru susținerea propunerii privind deplasarea la Bruxelles a elevilor merituoși din județul nostru.Vă felicit încă o dată pentru performanțele voastre excepționale și vă doresc o excursie plină de descoperiri și bucurii”, a transmis prefectul de Gorj, Iulian Popescu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR