Connect with us

ULTIMA ORĂ

Prinși fără permise și băuți

Postat acum

on

Doi bărbați au fost prinși în trafic, fără a avea permise de conducere. Polițiștii rutieri i-au testat cu aparatul etilotest, care a arătat că șoferii fără permise consumaseră și băuturi alcoolice.
„La data de 17 iulie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Turceni au depistat în trafic, un bărbat, de 52 de ani, din comuna Ionești, în timp ce conducea un ATV pe raza localității, fără a avea aplicată plăcuța cu numărul de înmatriculare. În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar ATV – ul condus de acesta nu este înmatriculat sau înregistrat. În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto s-a constatat o alcoolemie de 0,06 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În data de 18 iulie, polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Tismana au identificat în trafic, un tânăr, de 22 de ani, din Orașul Tismana, în timp ce conducea un moped neînmatriculat în circulație, pe DC Costeni, iar din verificările efectuate de polițiști a reieșit faptul că tânărul nu posedă permis de conducere. Totodată, tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat’, au comunicat reprezentanții IPJ Gorj.

În ambele cauze, polițiștii au întocmit dosare penale, sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat pe drumurile publice, de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Un șef din CEO a plecat la Bruxelles

Postat acum

on

Un boss din Complexul Energetic Oltenia este la Bruxelles. Ion Rușeț, consilier în cadrul Complexului Energetic Oltenia și responsabil cu integritatea la companie, face parte dintr-o delegație politică, alături de alte persoane. Ion Rușeț este și consilier județean și președinte al Autorității Teritoriale de Ordine Publică Gorj.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Un avion utilitar a survolat de la prima oră municipiul Târgu Jiu

Postat acum

on

Un avion utilitar a survolat de la prima oră municipiul Târgu Jiu. A fost prima etapă a campaniei de dezinsecție realizată de municipalitate. În același timp a fost declanșată dezinsecția la sol. Astfel de acțiuni vor continua pe perioada verii. Obiectivul este stârpirea țânțarilor și a căpușelor.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Stânci dislocate pe Transalpina

Postat acum

on

De către

Echipe ale Secției de Drumuri au îndepărtat, azi, bucăți de stânci, dislocate de pe Transalpina. Pietrele care stau să cadă sunt un pericol pentru trafic și aceasta a fost și motivul pentru care soseaua nu a fost deschisă cu data de 1 iunie. „Lucrările de punere în siguranță a DN 67C, Transalpina, continuă. Astăzi s-au efectuat lucrări de îndepărtare a stâncilor de pe versanți, care riscau să cadă în partea carosabilă, reparații parapete și montare/reparații indicatoare rutiere”, au transmis reprezentanții DRDP Craiova.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR