Breaking News
Home / ULTIMA ORĂ / Prinși fără permise și băuți

Prinși fără permise și băuți

Doi bărbați au fost prinși în trafic, fără a avea permise de conducere. Polițiștii rutieri i-au testat cu aparatul etilotest, care a arătat că șoferii fără permise consumaseră și băuturi alcoolice.
„La data de 17 iulie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Turceni au depistat în trafic, un bărbat, de 52 de ani, din comuna Ionești, în timp ce conducea un ATV pe raza localității, fără a avea aplicată plăcuța cu numărul de înmatriculare. În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar ATV – ul condus de acesta nu este înmatriculat sau înregistrat. În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto s-a constatat o alcoolemie de 0,06 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În data de 18 iulie, polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Tismana au identificat în trafic, un tânăr, de 22 de ani, din Orașul Tismana, în timp ce conducea un moped neînmatriculat în circulație, pe DC Costeni, iar din verificările efectuate de polițiști a reieșit faptul că tânărul nu posedă permis de conducere. Totodată, tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat’, au comunicat reprezentanții IPJ Gorj.

În ambele cauze, polițiștii au întocmit dosare penale, sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat pe drumurile publice, de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *