Connect with us

DEZVĂLUIRI LOCALE

Primul proces câștigat la Târgu Jiu în baza Legii 197!

Postat acum

on

Magistrații din Târgu Jiu au dat câștig de cauză unui salariat al Termocentralei Rovinari, din Complexul Energetic Oltenia, care a dorit să iasă la pensie în baza Legii 197 din 2021. Bărbatul a contestat decizia Casei de Pensii Gorj și a avut joi câștig de cauză. Magistrații nu numai că obligă Casa de Pensii să țină cont de Legea 197, dar au decis ca instituția să plătească și cheltuieli de judecată de 700 de lei. Decizia poate fi contestată însă. Este totuși prima de acest fel.

„Primul proces câștigat la Târgu Jiu, cu DECIZIE de aplicare a legii nr.197/2021!

ATENȚIE! Judecătorii au luat în considerare un model de adeverință în muncă, eliberat înainte de publicarea motivării deciziei de la Înalta Curte, în Monitorul Oficial!”, conform unei postări a liderului de sindicat Manu Tomescu, din Termocentrala Rovinari.

Decizia mai jos:

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DEZVĂLUIRI LOCALE

Spitalul Novaci: Directorul Financiar Contabil, salariu de peste 28.000 de lei brut lunar! Este mai mare decât al managerului

Postat acum

on

De către

Spitalul Novaci a publicat lista veniturilor personalului unității medicale la finalul lunii martie a acestui an. Conform situației în cauză, cel mai mare salariu din unitate îl are directorul financiar contabil, adică 28.763 de lei brut, urmat la ceva distanță de managerul unității medicale, care încasează 20.101 lei brut.

Un medic al spitalului încasează in jur de 15.000 de lei lunar brut, iar un medic șef de secție, peste 18.000 de lei brut. O îngrijitoare de curățenie încasează peste 4800 sau 5065 de lei brut. 5200 brut ia și un analist programator in timp ce inginerul peste 6500 de lei brut.

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Mesaj cutremurător transmis de fiica unui angajat al CEO. FOTO

Postat acum

on

Mesaj cutremurător transmis de fiica unui angajat al Complexului Energetic Oltenia. Tânăra a trimis mesajul la o emisiune de la o televiziune locală și a întrebat un sindicalist dacă tatăl său va mai avea unde să lucreze. Fata mai are frați, iar mama le-a murit. Tatăl a rămas unicul întreținător al familiei sale. Dacă va rămâne fără loc de muncă, va dispărea singurul venit al familiei.

Este de amintit că sunt 1.800 de angajați ai Complexului Energetic Oltenia care au contracte încheiate pe perioadă determinată. Aceștia pot rămâne fără locuri de muncă, dacă nu le vor fi prelungite contractele.

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Minerii pregătesc proteste la Casa de Pensii Gorj

Postat acum

on

Asociația Pensionarilor din Minerit și Energie „Mereu împreună” prin conducerea sa executivă va fi prezentă vineri la Primăria Municipiului Târgu Jiu pentru a obține, pentru zilele următoare, aprobarea pentru mitinguri de protest la Casa Județeană de Pensii. Protestele sunt îndreptate împotriva tergiversării aplicării legii 197/2021 în cazul pensionabililor din CE Oltenia și a recalculării pensiilor pentru pensionarii eligibili pentru legea 197/2021.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR