Connect with us

SOCIAL

Primul ajutor pentru victimele accidentului din Târgu Jiu, primit de la un polițist local!

Postat acum

on

„Colegul nostru, Alin Popescu, polițist local în cadrul Serviciului Circulație Rutieră, este cel care, împreună cu un cetățean, au acordat primul ajutor victimelor cumplitului accident petrecut astăzi pe bulevardul Constantin Brâncuși. Alin se îndrepta către sediul Poliției Locale Târgu Jiu, pregătit să înceapă o nouă zi de muncă, nefericitul eveniment petrecându-se chiar sub ochii lui.Colegul nostru nu a ezitat nicio secundă în a acorda primele îngrijiri victimelor rănite, împreună cu un alt cetățean care fusese, la rândul lui, martor la cele întâmplate”, transmit reprezentanții Poliției Locale Târgu Jiu.

De altfel, două echipaje ale Poliției Locale Târgu Jiu, unul de rutieră și unul de ordine publică, aflate în apropiere, au ajuns la fața locului pentru a-l sprijini pe Alin și pentru a întreprinde măsurile specifice ce se impun în astfel de situații. La scurt timp, la fața locului au ajuns și echipajele medicale care au depus toate eforturile necesare pentru salvarea vieților celor două persoane accidentate. Din păcate, femeia n-a putut fi salvată, impactul fiind foarte puternic.

„Este o zi tristă pentru comunitate. O familie trăiește o adevărată tragedie, iar astfel de evenimente nu trebuie să se repete!Circulați cu prudență, respectați legislația în ceea ce privește circulația pe drumurile publice, adoptați conduita preventivă‼️Viața are prioritate”, se mai arată în comunicatul Poliției Locale Târgu Jiu.

Cert este că tragedia petrecuta pe trecerea de pietoni de la Prefectura Gorj a bulversat comunitatea. Sunt numeroși cetățeni care se întreabă de ce autorul nu a fost reținut pentru faptele sale, știut fiind că era băut la volan.

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

SOCIAL

Bănci tăiate și ridicate de pe o alee din zona Griviței! Pensionarii îi cer primarului să le aducă băncile înapoi

Postat acum

on

De către

Cinci bănci de pe strada slt. Mihai Cristian Oancea din Târgu Jiu, zona Grivița cum este cunoscută în municipiu, au fost ridicate ieri de angajații primăriei.

Asta spre supărarea persoanelor vârstnice, cu copii ori cu dizabilități care au ripostat in momentul in care au văzut că băncile sunt tăiate și ridicate de pe alee. Cetățenii i-au cerut primarului Marcel Romanescu să le pună totuși băncile înapoi, pentru că prea puține in cartier pentru nevoile lor.

Continuă să citeşti

SOCIAL

Fost pandur, decedat de cancer la stomac, la doar 40 de ani

Postat acum

on

De către

Fostul fotbalist Florin Hidișan, care se confrunta de mai bine de un an cu cancerul, s-a stins din viață la vârsta de 40 de ani. În ultimele săptămâni, Florin a făcut față din ce în ce mai greu chimioterapiei. Ajunsese să cântărească doar 43 de kilograme, iar în cele din urmă, corpul i-a cedat.

Florin spera să ajungă în SUA pentru tratament, însă costurile necesare erau uriașe. Pentru sprijinul lui Florin Hidișan se adunaseră 20.000 de euro din donații.

Retras în ianuarie 2014 din fotbal, fostul mijlocaș dreapta a trecut de-a lungul carierei pe la cluburi precum FC Argeș, U Cluj, Pandurii Tg. Jiu și UTA Arad. Cele mai multe meciuri le-a jucat în tricoul arădenilor, 82 la număr.

„Clubul Pandurii Târgu Jiu, care l-a avut ca jucător o perioadă de trei ani din activitatea sa de fotbalist profesionist, este alături de familia îndurerată în aceste momente dificile și de toți cei care l-au iubit și apreciat pe fostul jucător emblematic al echipei Pandurii în perioada 2009 – 2011. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, se transmite pe pagina grupării.

Continuă să citeşti

SOCIAL

O cățea de vânătoare, pierdută în zona CFU Motru

Postat acum

on

De către

Un exemplar frumos de rasă a fost găsit, astăzi, de salariații CFU Motru. Oamenii caută stăpânii câinelui care a ajuns în zona căilor ferate uzinale ale CEO din Motru. Câinele de rasa nu este rănit și pare că a fost bine îngrijit. Patrupedul ar fi din rasa brac german.

Daca animalul este cipat, proprietarul câinelui poate fi, cu ușurință depistat, fost cu o vizită la medicul veterinar.

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR