Connect with us

POLITICĂ

Primarul liberal Modrea, lipit de liderul PSD la semnarea finanțării pentru refacerea drumurilor

Postat acum

on

Dumitru Modrea, primarul liberal de Turcinești, este cu tot cu bagaje în barca PSD dacă este să ne luăm după felul în care pozează alături de liderul social-democrat Mihai Weber.

Modrea a arătat, încă o dată că este alaturi de PSD, când a semnat astfel o finanțare de 14,3 milioane de lei pentru Turcinești, proiectul constând în modernizarea infrastructurii rutiere din comună.

„Modernizarea infrastructurii rutiere reprezintă una dintre cele mai solide baze pe care se dezvoltă o localitate. De aceea este foarte important să investim în refacerea drumurilor afectate din județul Gorj. Îl felicit pe domnul primar al localității Turcinești, Dumitru Modrea, pentru implicare, iar proiectul semnat la Ministerul Dezvoltării, care vizează refacerea drumurilor și a trotuarelor din comună, în valoare de peste 14 milioane de lei, demonstrează interesul crescut pentru bunăstarea locuitorilor”, a menționat și deputatul Mihai Weber, liderul PSD Gorj.

 

#GorjulContează

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Vor să taie pensiile speciale. ”E momentul să arătați că nu ați făcut doar teatru ieftin”

Postat acum

on

De către

Un deputat de Gorj aruncă ”mănușa” parlamentarilor care s-au lăudat cu eliminarea pensiilor speciale, după ce PSD a depus un proiect de lege, care prevede exact acest lucru. Claudiu Manta spune, într-o postare publică, pe contul de Facebook, că deputații și senatori trebuie să renunțe la privilegiile pe care tot ei le-au blamat, în campaniile electorale. ”PSD a depus, azi, un proiect de lege, care prevede eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari. Dacă vrem o societate fără categorii privilegiate, trebuie să avem curajul să începem tăierile de la noi. Este un exercițiu de bun simț, pe care rugăm să-l facă și ceilalți colegi parlamentari, indiferent de partidele politice, care s-au bătut cu pumnul în piept că luptă pentru eliminarea ”pensiilor nesimțite”. Acum este momentul să arătați că nu ați făcut doar teatru ieftin, să impresionați românii, ci că vreți cu adevărat să se elimine privilegiile!”, a transmis Claudiu Manta.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Răducan Morega, lider al USR Târgu Jiu: Le mulțumesc colegilor!

Postat acum

on

De către

Fostul prefect Corneliu Rădvan Morega a transmis un mesaj colegilor din USR care l-au votat în funcția de președinte al organizației municipale.

„Le mulțumesc colegilor din USR Târgu Jiu pentru încrederea acordată, de a mă vota pentru funcția de președinte al organizației municipale Târgu Jiu. Îi mulțumesc lui Bogdan Vladu pentru activitatea desfășurată până acum în fruntea organizației. Sunt onorat de noua responsabilitate care mi-a fost oferită și sunt convins că alături de colegii din USR Târgu Jiu vom avea rezultate deosebite împreună”, a transmis Răducan Morega.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Un șef din CEO a plecat la Bruxelles

Postat acum

on

Un boss din Complexul Energetic Oltenia este la Bruxelles. Ion Rușeț, consilier în cadrul Complexului Energetic Oltenia și responsabil cu integritatea la companie, face parte dintr-o delegație politică, alături de alte persoane. Ion Rușeț este și consilier județean și președinte al Autorității Teritoriale de Ordine Publică Gorj.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR