Connect with us

POLITICĂ

Primarul din Novaci a trecut la PSD

Postat acum

on

Primarul din Novaci, Dumitru Leuștean, membru al PNL, și-a anunțat trecerea la PSD Gorj. Dumitru Leuștean a făcut public faptul că a decis să se despartă de liberali și va candida anul viitor din partea PSD, potrivit unui mesaj de pe pagina de socializare a edilului.

„Stimați cetățeni,

Astăzi, cu toată responsabilitatea, vreau să fac o declarație importantă cu privire la dezvoltarea politică pe care mă voi concentra în următorii ani. După o analiză atentă a evoluțiilor politice din ultimul timp, atât la nivel național, cât și la nivel local, am hotărât că este momentul unei schimbări.

Astfel, am luat decizia de a candida din partea Partidului Social Democrat (PSD) în cadrul alegerilor locale din 2024. Această schimbare reflectă convingerile mele privind abordarea și valorile pe care le consider esențiale pentru bunăstarea și progresul comunității noastre.

Motivele acestei schimbări țin de evaluarea acțiunilor politice de la centru și de evoluțiile din plan local, care au influențat decizia mea. În PSD, am găsit o platformă care corespunde viziunii mele politice pe plan local și care, sper, va aduce beneficii semnificative comunității noastre.

Îmi doresc să continui să muncesc pentru dumneavostră, cetățenii, și să contribui la dezvoltarea și prosperitatea locului nostru drag. Prin această schimbare, sper să pot servi mai eficient și mai eficace interesele dumneavoastră.

Vă mulțumesc pentru înțelegerea și sprijinul acordat în această perioadă de tranziție. Sunt deschis discuțiilor și aștept cu nerăbdare să colaborăm pentru un viitor mai bun.

Cu respect,
Dumitru Leuștean”, conform unei postări de joi dimineață.

Anunțul PSD Gorj

Social-democrații gorjeni salută venirea în partid a lui Dumitru Leuștean.

„Conducerea Partidului Social-Democrat Gorj salută decizia domnului Dumitru Leuștean, primarul orașului Novaci, de a se alătura echipei PSD și de a-și asuma candidatura la alegerile locale de anul viitor din partea partidului. ”Mă bucur că domnul primar Dumitru Leuștean ni se alătură și a luat hotărârea de a candida din partea Partidului Social-Democrat Gorj la alegerile locale de anul viitor, deoarece este unul dintre primarii performanți din județ, care a demonstrat că dacă se vrea, se poate. Practic, decizia dumnealui vine ca o confirmare a colaborării bune pe care am avut-o de-a lungul timpului, în ceea ce privește susținerea proiectelor pentru comunitate. Pentru noi nu a contat niciodată din ce partide fac parte primarii, atunci când a fost nevoie de susținerea intereselor gorjenilor”, a declarat Mihai Weber, președintele PSD Gorj.

”Targetul nostru este câștigarea tuturor alegerilor de anul viitor. Acest obiectiv nu ar putea fi atins dacă nu ne-am îndeplini promisiunile față de gorjeni. Faptul că primarii aleg să se alăture Partidului Social-Democrat Gorj înseamnă că, împreună cu dumnealor, am reușit să facem ce le-am promis oamenilor. Mă bucur că domnul Dumitru Leuștean a luat această decizie și am convingerea că împreună vom duce la îndeplinire proiectele pentru dezvoltarea orașului Novaci”, a declarat Cosmin Popescu, prim-vicepreședintele PSD Gorj.

Prin hotărârea sa, domnul Dumitru Leuștean se alătură domnilor primari de la alte partide care au anunțat deja că vor candida din partea PSD Gorj la alegerile locale din 2024.”, conform unui comunicat de presă al PSD Gorj.

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Drapelul României, lung de o sută de metri, desfășurat de liberali la Târgu Jiu, Rovinari și Motru

Postat acum

on

De către

Un drapel național al României, lung de 100 de metri, a fost desfășurat de liberalii gorjeni în Parcul Central din Târgu Jiu, pe Calea Eroilor și în Parcul Coloanei, celebrând Ziua Națională.

Același drapel a ajuns și la Motru și la Rovinari.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Un lider PNL și-a dat demisia și a făcut un partid nou

Postat acum

on

De către

Fostul vicepreședinte PNL, Ben-Oni Ardelean, a format un nou partid. Deputatul din județul Hunedoara a anunțat, în urmă cu câteva săptămâni, că părăsește Partidul Național Liberal, pentru un nou proiect politic, o platformă conservatoare. Presa centrală a anunțat, pe surse, că denumirea noii formațiuni, cu care ex-liderul liberal vrea să intre în campania electorală de anul viitor, este PACE.
În PNL există, în ultima perioadă, tot mai mulți membri nemulțumiți de modul în care este gestionat partidul de actuala conducere. Din filialele din țară au fost anunțate sute de plecări ale membrilor, printre care numeroși primari.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Deputat de Gorj, protest împotriva violenței asupra femeilor

Postat acum

on

De către

Deputatul de Gorj, Claudiu Manta, a îmbrăcat, azi, un tricou cu mesaj împotriva violenței asupra femeilor. Parlamentarul PSD a mers în plenul Parlamentului cu un tricou negru, pe care scria ”Stop violenței împotriva femeilor” și care afișa numărul de telefon, la care victimele violenței domestice pot să sune. ”Statisticile arată că, la fiecare 12 minute, o persoană este victima violenței, iar cele mai multe dintre victime, 66%, sunt femei. Alături de colegii mei din PSD, am tras un semnal de alarmă, legat de această situație, în plenul Parlamentului. Combaterea violenței, că este fizică, de limbaj sau de orice altă natură, este o obligație a autorităților din fiecare stat civilizat. PSD rămâne un susținător al protejării victimelor și persoanelor vulnerabile. Avem obligație, legală și morală, să ajutăm aceste persoane și să le învățăm să-și ceară drepturile”, a transmis deputatul Claudiu Manta.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!