Connect with us

DEZVĂLUIRI LOCALE

Primarul de Dănești, acuzat că a agresat o salariată a Primăriei Târgu Jiu! A lovit-o peste frunte de i-au sărit ochelarii

Postat acum

on

Incidentul a fost anunțat pe 112 la ora 10.10. asta după ce primarul de Dănești, Mădălin Paliță, a intrat în Primăria Târgu Jiu la Registrul Agricol cu scopul clar de a se lua de una dintre salariate, de loc din Dănești. A intra în birou unde se afla angajata respectivă, alături de alte două colege și cetățeni.

,,A împins cetățenii că să ajungă la biroul meu. A ajuns în fața mea și a început să mă amenințe că mă distruge pe mine și familia mea, că mă omoară. M-a dat dracu’ de nesimțită… Când să iasă din birou m-a lovit peste frunte cu palma de mi-au căzut ochelarii de i-am adunat de jos. Martor la acest incident a fost chiar secretarul primăriei și salariata de la poarta. Apoi a fugit”, a declarat angajata agresată.

Femeia a menționat că ieri dimineață primarul, care a sărit în barca PSD Gorj, a trecut cu mașina pe lângă această femeie, la bariera, și i-ar fi arătat degetul mijlociu.

,,A făcut asta deoarece se teme că voi candida împotriva lui. Mai mult, am scris pe Facebook despre incidentul din barieră și despre un proces pierdut de primar. Cu asta cred că l-am enervat”, a completat salariata agresată, care se afla la Poliția Târgu Jiu pentru declarații.

„La data de 6 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Targu Jiu au fost sesizați prin apelul 112, cu privire la o stare conflictuală între două persoane, la sediul Primăriei Târgu Jiu. Politiștii s-au deplasat la fața locului și efectuează verificări”, a anunțat IPJ Gorj.

 

Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Ergo

    10 mai 2022 at 23:04

    Este incredibil dar din pacate mai sînt asemenea elemente.Și la noi a B-Jiu este primar tot unul care a sărit în barca PSD,acum 2 ani,înaintea alegerilor locale.Rudarul Bobaru procedează aproape la fel ca Palidă ,se duce peste persoane,tot femei,și le amenință,chiar cu pierderea locului de muncă,pentru diverse postări care lui,buricul pământului,nu-i convin.A uitat parvenitul că acum 18 ani era un nimenea!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DEZVĂLUIRI LOCALE

Efectul valiza la Primăria Drăgotești: Secretara Fineta nu mai vine de două zile la muncă!

Postat acum

on

De către

Situație de cascadorii râsului la Primăria Drăgotești, din judetul Gorj, după ce marți, primarul localității, Vili Pasare s-a trezit, în biroul său din UAT, cu doi investitori ucraineni, însoțiți de un translator. Totul se petrecea după orele amiezii, undeva in jurul orei 14.00, când cei trei bărbați, unul transportând o valiză de un metru, au trecut de secretara primarului, doamna Fineta, și au intrat la discuții cu Vili Pasare. Discuțiile au fost greoaie din cauza translatorului, dar edilul a înțeles că cei ucraineni doreau să cumpere 7,2 hectare de teren în comuna Drăgotești pentru a realiza un sat pitoresc cu specific ucrainian.

Interesant este că investitorii păreau că ar cunoaște zona și au indicat primarului un teren într-o zonă foarte bună, pretabil pentru astfel de construcții, undeva în mijlocul naturii. Terenul respectiv fusese primit de la CE Oltenia, societatea oferind comunității un teren de 46 de hectare. Bucata solicitată făcea parte din acea parcelă, fiind o oaza de apă și verdeață.

Cert este că terenul nu este ocupat în prezent dar nici nu se putea cumpăra cu banii jos de niciun investitor, indiferent că este român sau ucrainian.

Mai ceva că în Las Fierbinți! 

Discuțiile au dus în această direcție, dar primarul a refuzat categoric sa primească un milion de euro pentru terenul respectiv.

,,Am avut un dialog cu cei trei, am tot refuzat investiția încercând să explic că legislația în România nu permite astfel de tranzacții. În timpul discuție, cel care ținea valiza a deschis-o, nu știu dacă accidental sau intenționat, și am văzut maldărul de bani pe care eu îl refuzasem categoric. Am chemat-o pe Fineta, secretara mea, să explice ea cum sta treabă cu legislația. Când femeia a văzut banii a rămas șocată, de altfel nu a mai venit la serviciu de atunci”, spune, amuzat, primarul Pasare.

Acesta explica că cei trei, au fost invitați în afara sediului primăriei, au urcat în cele două mașini de ultimă generație și au părăsit comuna. Edilul nu regreta că a refuzat infuzia de bani ucraineni, dar spune că niciodată, de când este, nu a trecut printr-un astfel de eveniment și nici nu a văzut atâția bani câți erau în valiza ucrainianului.

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Mașină percheziționată în Târgu Jiu, într-un dosar al Serviciului de Investigații Criminale

Postat acum

on

De către

Un autoturism aparținând unui cetățean de etnie rromă din Târgu Jiu a fost percheziționat peste o oră de polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale din cadrul IPJ Gorj.

Polițiștii criminaliști, mascații și jandarmi au deschis după ora 11.00, vizavi de locuința proprietarului mașinii în cauză, iar mai multe persoane, inclusiv deținătorul mașinii Audi, un bogat afacerist, au fost ridicate pentru audieri. Este vorba despre cercetări făcute într-un dosar penal instrumentat de SIC. Mașina a fost ridicată pe o platforma și mutată la IPJ.

 

Continuă să citeşti

DEZVĂLUIRI LOCALE

Novaci: Și-a omorât partenerul de pahar

Postat acum

on

De către

O crimă s-a petrecut, vineri, într-o locuință din Novaci. Proprietarul care locuia singur și-a omorât prin lovituri cu un corp dur, partenerul de pahar, un bărbat de 50 de ani din Moldova. Crimă a avut loc pe fondul consumului de alcool. Făptașul, o persoană în vârstă, a ajuns după gratii pentru 30 de zile.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR