Connect with us

POLITICĂ

Primărița de Turceni a trecut la PNL!

Postat acum

on

Cristina Cilibiu, primarul PSD de Turceni, a decis să facă pasul spre PNL. Tensiunile din Partidul Social Democrat, în special cele create în jurul lui Ion Iordache, au contribuit la această decizie care nu a mai uimit, asta, mai ales că se vehiculează că alți câțiva primari sociali-democrați sunt pregătiți să facă aceiași mutare. Se discută de primarul de Slivilești, Cătunele, Borăscu, Urdari și de fostul edil Bîldea de la Telești. Să nu uităm că edilul de la Dragotești a făcut deja acest pas spre PNL.

La Turceni s-a făcut o rocadă între candidați, liberalul Biriboiu, care se consideră trădat însă de către deputatul Dan Vîlceanu, urmând să candideze pentru PSD la alegerile din septembrie.

În ce îl privește pe Iordache, acesta a rămas deocamdată la PSD în intenția de a-l susține pe Cosmin Popescu la șefia Consiliului Județean Gorj. Nu se știe cât va mai rezista acesta însă alături de social-democrați după ce cu Maioreanu, Florescu și Lădaru a avut discuții aprinse în sediul PSD Gorj. Tensiuni au mai existat și la o ședință recentă a PSD Gorj, organizată la Casa Danielescu din Târgu Jiu.

Plecarea Cristinei Cilibiu spre PNL este o pierdere pentru PSD, ca și plecarea edilului de la Dragotești și de Godinești.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

POLITICĂ

Iordache este noul președinte al PNL Gorj cu 271 de voturi! 16 voturi nule

Postat acum

on

De către

Gheorghe Pecingină a obținut 67 de voturi.

Ion Iordache a obținut 271 de voturi.

Voturi nule sunt 16.

,,Vreau sa facem o mare echipa la Gorj. Voi face toate eforturile să lăsăm la o parte orgoliile care au fost până acum. Voi incerca să găsesc o soluție sa avem un climat de lucru corect”, a declarat Ion Iordache.

 

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Alegeri PNL: Romanescu și Bejinaru au boicotat! Au băgat buletinele direct în urnă

Postat acum

on

De către

Primarul și viceprimarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu și Bejinaru Bogdan, nu au intrat în cabina de vot. Sunt delegați ai organizației municipale a PNL Târgu Jiu.

Ambii au luat buletinele de vot și le-au introdus, fara sa bifeze ceva, direct, în urnă.

Au mai fost delegați care au făcut același lucru, restul au intrat, totuși în cabinele de vot.

Doi candidați se luptă pentru șefia PNL Gorj, Ion Iordache și Gheorghe Pecingină.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Alegeri PNL Gorj: Iordache-Pecingină 1-0!

Postat acum

on

De către

Alegerile interne de la PNL Gorj sunt în toi, acum, la Târgu Jiu. La capitolul discurs, candidatul Ion Iordache conduce, în sensul că spre deosebire de contracandidatul său Gigi Pecingină, care a subliniat carența femeilor din conducere și laude la adresa lui Marcel Romanescu( cel care a spus că astăzi se alege răul cel mai mic) senatorul și-a prezentat echipa de conducere, formată din numeroși primari și viceprimari ai PNL Gorj, din managerul CEO, prefect și șefi de deconcentrate din județ.

„Azi se încheie o perioadă de neliniște din PNL Gorj, de luni: Hai la treabă!”, a declarat Ion Iordache, de la tribuna conferinței.

Acesta a menționat că din echipa sa lipsește doar un singur om, Marcel Romanescu, liderul organizației municipale, pe care îl așteaptă totuși să se alăture echipei sale.

360 de delegați ar fi trebuit astăzi să își de-a votul pentru viitorul președinte al PNL Gorj. 359 de persoane sunt in sala, PNL Târgu Jiu având 16 delegați. Spunem asta deoarece în sala se vehiculează că municipiul va boicota alegerile ..

Sunt doi candidați în cursa pentru șefia PNL Gorj: senatorul Ion Iordache și deputatul Gheorghe Pecingină. Alegerile sunt organizate de către Gigel Știrbu, președinte interimar, care a anunțat că după scrutin se întoarce la Olt, la organizația sa liberală.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR