Connect with us

POLITICĂ

Primărița de Turceni a trecut la PNL!

Postat acum

on

Cristina Cilibiu, primarul PSD de Turceni, a decis să facă pasul spre PNL. Tensiunile din Partidul Social Democrat, în special cele create în jurul lui Ion Iordache, au contribuit la această decizie care nu a mai uimit, asta, mai ales că se vehiculează că alți câțiva primari sociali-democrați sunt pregătiți să facă aceiași mutare. Se discută de primarul de Slivilești, Cătunele, Borăscu, Urdari și de fostul edil Bîldea de la Telești. Să nu uităm că edilul de la Dragotești a făcut deja acest pas spre PNL.

La Turceni s-a făcut o rocadă între candidați, liberalul Biriboiu, care se consideră trădat însă de către deputatul Dan Vîlceanu, urmând să candideze pentru PSD la alegerile din septembrie.

În ce îl privește pe Iordache, acesta a rămas deocamdată la PSD în intenția de a-l susține pe Cosmin Popescu la șefia Consiliului Județean Gorj. Nu se știe cât va mai rezista acesta însă alături de social-democrați după ce cu Maioreanu, Florescu și Lădaru a avut discuții aprinse în sediul PSD Gorj. Tensiuni au mai existat și la o ședință recentă a PSD Gorj, organizată la Casa Danielescu din Târgu Jiu.

Plecarea Cristinei Cilibiu spre PNL este o pierdere pentru PSD, ca și plecarea edilului de la Dragotești și de Godinești.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Drapelul României, lung de o sută de metri, desfășurat de liberali la Târgu Jiu, Rovinari și Motru

Postat acum

on

De către

Un drapel național al României, lung de 100 de metri, a fost desfășurat de liberalii gorjeni în Parcul Central din Târgu Jiu, pe Calea Eroilor și în Parcul Coloanei, celebrând Ziua Națională.

Același drapel a ajuns și la Motru și la Rovinari.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Un lider PNL și-a dat demisia și a făcut un partid nou

Postat acum

on

De către

Fostul vicepreședinte PNL, Ben-Oni Ardelean, a format un nou partid. Deputatul din județul Hunedoara a anunțat, în urmă cu câteva săptămâni, că părăsește Partidul Național Liberal, pentru un nou proiect politic, o platformă conservatoare. Presa centrală a anunțat, pe surse, că denumirea noii formațiuni, cu care ex-liderul liberal vrea să intre în campania electorală de anul viitor, este PACE.
În PNL există, în ultima perioadă, tot mai mulți membri nemulțumiți de modul în care este gestionat partidul de actuala conducere. Din filialele din țară au fost anunțate sute de plecări ale membrilor, printre care numeroși primari.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Deputat de Gorj, protest împotriva violenței asupra femeilor

Postat acum

on

De către

Deputatul de Gorj, Claudiu Manta, a îmbrăcat, azi, un tricou cu mesaj împotriva violenței asupra femeilor. Parlamentarul PSD a mers în plenul Parlamentului cu un tricou negru, pe care scria ”Stop violenței împotriva femeilor” și care afișa numărul de telefon, la care victimele violenței domestice pot să sune. ”Statisticile arată că, la fiecare 12 minute, o persoană este victima violenței, iar cele mai multe dintre victime, 66%, sunt femei. Alături de colegii mei din PSD, am tras un semnal de alarmă, legat de această situație, în plenul Parlamentului. Combaterea violenței, că este fizică, de limbaj sau de orice altă natură, este o obligație a autorităților din fiecare stat civilizat. PSD rămâne un susținător al protejării victimelor și persoanelor vulnerabile. Avem obligație, legală și morală, să ajutăm aceste persoane și să le învățăm să-și ceară drepturile”, a transmis deputatul Claudiu Manta.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!