Breaking News
Home / POLITICĂ / Primărița de Turceni a trecut la PNL!

Primărița de Turceni a trecut la PNL!

Cristina Cilibiu, primarul PSD de Turceni, a decis să facă pasul spre PNL. Tensiunile din Partidul Social Democrat, în special cele create în jurul lui Ion Iordache, au contribuit la această decizie care nu a mai uimit, asta, mai ales că se vehiculează că alți câțiva primari sociali-democrați sunt pregătiți să facă aceiași mutare. Se discută de primarul de Slivilești, Cătunele, Borăscu, Urdari și de fostul edil Bîldea de la Telești. Să nu uităm că edilul de la Dragotești a făcut deja acest pas spre PNL.

La Turceni s-a făcut o rocadă între candidați, liberalul Biriboiu, care se consideră trădat însă de către deputatul Dan Vîlceanu, urmând să candideze pentru PSD la alegerile din septembrie.

În ce îl privește pe Iordache, acesta a rămas deocamdată la PSD în intenția de a-l susține pe Cosmin Popescu la șefia Consiliului Județean Gorj. Nu se știe cât va mai rezista acesta însă alături de social-democrați după ce cu Maioreanu, Florescu și Lădaru a avut discuții aprinse în sediul PSD Gorj. Tensiuni au mai existat și la o ședință recentă a PSD Gorj, organizată la Casa Danielescu din Târgu Jiu.

Plecarea Cristinei Cilibiu spre PNL este o pierdere pentru PSD, ca și plecarea edilului de la Dragotești și de Godinești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *