Connect with us

POLITICĂ

Primărița de Turceni a trecut la PNL!

Postat acum

on

Cristina Cilibiu, primarul PSD de Turceni, a decis să facă pasul spre PNL. Tensiunile din Partidul Social Democrat, în special cele create în jurul lui Ion Iordache, au contribuit la această decizie care nu a mai uimit, asta, mai ales că se vehiculează că alți câțiva primari sociali-democrați sunt pregătiți să facă aceiași mutare. Se discută de primarul de Slivilești, Cătunele, Borăscu, Urdari și de fostul edil Bîldea de la Telești. Să nu uităm că edilul de la Dragotești a făcut deja acest pas spre PNL.

La Turceni s-a făcut o rocadă între candidați, liberalul Biriboiu, care se consideră trădat însă de către deputatul Dan Vîlceanu, urmând să candideze pentru PSD la alegerile din septembrie.

În ce îl privește pe Iordache, acesta a rămas deocamdată la PSD în intenția de a-l susține pe Cosmin Popescu la șefia Consiliului Județean Gorj. Nu se știe cât va mai rezista acesta însă alături de social-democrați după ce cu Maioreanu, Florescu și Lădaru a avut discuții aprinse în sediul PSD Gorj. Tensiuni au mai existat și la o ședință recentă a PSD Gorj, organizată la Casa Danielescu din Târgu Jiu.

Plecarea Cristinei Cilibiu spre PNL este o pierdere pentru PSD, ca și plecarea edilului de la Dragotești și de Godinești.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITICĂ

Proiect de lege împotriva pașaportului Covid

Postat acum

on

De către

Parlamentarii AUR au anunțat că lucrează la un proiect de lege împotriva pașaportului Covid. Reprezentanții formațiunii politice spun inițiativa parlamentară va sancționa orice discriminare pe motive medicale. „Respingem ideea de a fi discriminaţi pe motive medicale şi nu numai că respingem, lucrăm la un proiect de lege pe care sperăm să-l putem trece prin Parlament, prin care să interzicem orice discriminare pe temei medical, discriminare care dacă este înfăptuită, să fie aspru pedepsită”, a declarat vicepreședintele AUR, Claudiu Târziu. El a mai spus că AUR se va opune introducerii paşaportului de vaccinare şi oricărei alte forme de condiţionare a accesului în spaţii publice şi a călătoriilor.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Bordușanu, aleasă președinta OFSD Gorj

Postat acum

on

De către

Organizația de Femei a Partidului Social Democrat ( OFSD) Gorj are o nouă conducere. Ieri, 29 Aprilie 2021, au avut loc alegerile pentru desemnarea noii echipe, Anca Burdușanu fiind aleasă președinte al OFSD Gorj cu unanimitate de voturi.

Totodată, s-a constituit și Biroul Permanent al organizației, acesta cuprinzând funcția președinte, cea de secretar, șapte vicepreședinte și 12 membre.

„Evenimentul de ieri reprezintă debutul unei noi etape a OFSD Gorj. Le mulțumesc doamnelor din cadrul organizației pentru implicare și sunt convinsă că noua echipă, alături de toate celelalte membre, își va atinge obiectivele pe care și le-a propus. A fost o mobilizare excelentă în rândul doamnelor din județul Gorj. Nu este puțin lucru ca în doar doua-trei luni sa reușim constituirea a 60 de organizații, care acum numără sute de membre”, a declarat Anca Bordușanu, președinte OFSD Gorj.

Continuă să citeşti

POLITICĂ

Video-Pro România Gorj se reorganizează

Postat acum

on

De către

Partidul condus de către Mihai Prunariu, Pro România Gorj, se reorganizează. Organizația se pregătește de schimbări semnificative după sărbătorile Pascale, dar, în același timp își deschide porțile pentru noi membrii de partid. Sunt preferați gorjenii care nu au mai făcut politică, anunță Marinela Strâmbulescu, purtătorul de cuvânt al Pro România Gorj.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR