Connect with us

ACTUALITATE

Primăria Negomir, măști și dezinfectanți de 13 miliarde

Postat acum

on

Măști și dezinfectanți de 13 miliarde de lei pentru școlile din Negomir. Autoritățile locale au depus anul trecut un proiect pentru achiziționarea lor, însă acesta a fost aprobat abia acum, după ce școala s-a terminat. Contractul cu finanțare europeană în valoare de 1.300.000 de lei urmează să fie semnat în perioada următoare, iar din acești bani vor fi achiziționate aproximativ 80.000 de măști, sute de litri de dezinfectant, dar și alte echipamente obligatorii în pandemie.

„Proiectul a fost gândit pentru anul școlar care s-a terminat. Noi l-am depus anul trecut în august, dar acum a fost aprobat. Trebuie să achizitionăm undeva la 79.744 de măști, pentru că s-a făcut calculul ca fiecare copil să poarte în jur de trei măști pe zi la școală, trebuie să luăm 150 de litri de dezinfectant, 150 de litri de dezinfectant pentru suprafețe, porți pentru dezinfectare pentru fiecare școală, roboți pentru dezinfectare cu ultraviolete, dar și dispozitive pentru dezinfectant”, a declarat primarul din Negomir, Tudor Oiță.

 

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

Incendiu într-un bloc din Târgu Jiu!

Postat acum

on

De către

Este incendiu la etajul patru al unui bloc din Târgu Jiu. Focul e fost văzut de vecini, în locuința incendiată trăind un bărbat cunoscut cu patima alcoolului. Pompierii sunt la fața locului.

„În acest moment intervenim pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un apartament situat la etajul 4 al unui bloc situat pe strada Nicolae Titulescu din municipiul Tg-Jiu. La fața locului au fost dislocate 2 autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autoplatformă pentru lucru la înălțimi și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu.
Până în acest moment nu au fost identificate victime. Intervenția este in dinamică”, transmite ISU Gorj.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Fostul ministru, Valeriu Stoica, la inaugurarea unui parc din Târgu Jiu

Postat acum

on

De către

Fostul ministru al Justiției, Valeriu Stoica, a fost prezent, azi, la Târgu Jiu, la inaugurarea parcului de lângă Coloana Infinitului. „Am pregătit, la Târgu Jiu, o serie de surprize cu această ocazie specială, printre care și inaugurarea unui parc ce are ca scop punerea în valoare a Coloanei Infinitului, un eveniment la care au participat Valeriu Stoica și Irinel Stoica, reprezentanți ai Fundației Infinitul. Le mulțumim soților Stoica pentru implicarea în acest frumos proiect, un ajutor neprețuit oferit orașului nostru”, a apus primarul Marcel Romanescu.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

1 Decembrie la Drăguțești: Depunere de coroane de flori și fasole cu cârnați și varză!

Postat acum

on

De către

Autoritatea locală din comuna Drăguțești s-a pregătit așa cum se cuvine pentru 1 Decembrie.

Mai exact, s-a pregătit un program de manifestări cu copiii comunei, s-au depus coroane de flori la monumentul reprezentativ al localității și s-a gătit fasole cu cârnați și varză pentru participanți.

Mai exact, peste 400 de persoane din localitate au servit fasole cu cârnați, cu varză și cu turtă sau pâine. S-a mai oferit vin fiert aromat celor câteva a sute de participanți invitați aici de edilul Ion Dumitru Popescu.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR