Connect with us

EVENIMENTE

Primăria Motru și-a achitat în avans creditele

Postat acum

on

Primăria celui de-al doilea municipiu din Gorj a achitat în avans creditul contractat de la o bancă privată. Municipalitatea din Motru a plătit 925.448 lei, așa încât să încheie anul fără rate bancare. ”Achitarea acestei sume pune capăt creditului bancar pe care instituția îl făcuse cu ceva timp în urmă și atârna destul de greu asupra bugetului. Creditul ar fi trebuit achitat în rate lunare până în luna septembrie 2021”, spune primarul Cosmin Morega. Edilul a publicat, pe pagina personală, toate plățile făcute de primărie, în cele două luni de când a preluat mandatul. „Creditul ar fi trebuit achitat în rate lunare până în luna 09.2021.
Primăria Municipiului Motru, în cele două luni de zile de la preluarea mandatului de Primar de către dl. Morega Costel-Cosmin, a efectuat următoarele plăți:
– SC UATAA MOTRU S.A. – 5.196.182,83 lei
– Obligații restante către bugetul general consolidat al statului – 2.311.711 lei
– SC DIRECȚIA PUBLICĂ MOTRU S.A. – 957.326,14 lei
– SC APAREGIO S.A. – CED MOTRU – 9280.13 lei
– ACHITAT RATĂ CREDIT – 925.448,83 lei
– SC EDEN RED (VOUCHERE) – 365.580 lei
– CEZ VÂNZARE (ENERGIE ELECTRICĂ) – 88.077,98 lei
– CLUBUL SPORTIV MINERUL MOTRU 2008 – 50.000 lei
– ALȚI FURNIZORI – 359.396,66 lei
– EXECUTĂRI ASOCIAȚII DE PROPRIETARI -87.067.09 lei
TOTAL – 10.350.070,66 lei”, este lista cu sumele achitate de Primăria Motru.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENTE

FOTO. Tânăr polițist gorjean, MORT în accident!

Postat acum

on

De către

Un tânăr, în vârstă de 29 de ani, din comuna Albeni, județul Gorj, a decedat, sâmbătă dimineața, după ce a intrat cu autoturismul într-un cap de pod pe Dealul Negru, în Vîlcea.

Cătălin Marius Fierăscu era polițist în București, iar în această dimineață autoturismul pe care-l conducea a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un cap de pod, în localitatea Milcoiu. La fața locului au intervenit echipaje SMURD și de la Serviciul Județean de Ambulanță Vâlcea.

Tânărul a fost descarcerat și preluat de o ambulanță, în stare de inconștiență, și a fost transportat la spital, însă echipajele medicale nu i-au mai putut salva viața.

Sursa foto: gazetavalceana.ro

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Accident în centrul Târgu Jiului. A rupt indicatorul

Postat acum

on

De către

Un șofer grăbit a produs un accident de circulație în zona centrală a municipiului Târgu Jiu. La virajul la dreapta, pe stradă Popa Șapcă, din Calea București, conducătorul auto a izbit un indicator rutier, pe care l-a doborât și s-a oprit la 20 de metri. Un echipaj al poliției a ajuns la fața locului, urmând ca șoferul să fie testat la consumul de alcool și să se stabilească modul în care s-a produs incidentul. Revenim cu detalii.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Unde a găsit-o poliția pe femeia care și-a lăsat copilul la vecini și a plecat de acasă

Postat acum

on

De către

Polițiștii au găsit-o pe femeia de 32 de ani, din Borăscu, dată dispărută de soț, după ce și-a lăsat copilul la o vecină și a plecat de acasă. Bărbatul a anunțat poliția, după o săptămână, când a văzut că femeia nu revine la domiciliu. Oamenii legii au găsit-o la Turceni, la domiciliul unui alt bărbat. Ea plecase de acasă la data de 15 iulie și până la data de 21 iulie, când soțul a sesizat poliția, nu a revenit. Polițiștii au stabilit că femeia obișnuia să părăsească domiciliul, fără a-l anunța pe concubinul său sau pe alte persoane, pentru perioade cuprinse între câteva zile și 2-3 săptămâni.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR