Connect with us

EVENIMENTE

Primăria Motru și-a achitat în avans creditele

Postat acum

on

Primăria celui de-al doilea municipiu din Gorj a achitat în avans creditul contractat de la o bancă privată. Municipalitatea din Motru a plătit 925.448 lei, așa încât să încheie anul fără rate bancare. ”Achitarea acestei sume pune capăt creditului bancar pe care instituția îl făcuse cu ceva timp în urmă și atârna destul de greu asupra bugetului. Creditul ar fi trebuit achitat în rate lunare până în luna septembrie 2021”, spune primarul Cosmin Morega. Edilul a publicat, pe pagina personală, toate plățile făcute de primărie, în cele două luni de când a preluat mandatul. „Creditul ar fi trebuit achitat în rate lunare până în luna 09.2021.
Primăria Municipiului Motru, în cele două luni de zile de la preluarea mandatului de Primar de către dl. Morega Costel-Cosmin, a efectuat următoarele plăți:
– SC UATAA MOTRU S.A. – 5.196.182,83 lei
– Obligații restante către bugetul general consolidat al statului – 2.311.711 lei
– SC DIRECȚIA PUBLICĂ MOTRU S.A. – 957.326,14 lei
– SC APAREGIO S.A. – CED MOTRU – 9280.13 lei
– ACHITAT RATĂ CREDIT – 925.448,83 lei
– SC EDEN RED (VOUCHERE) – 365.580 lei
– CEZ VÂNZARE (ENERGIE ELECTRICĂ) – 88.077,98 lei
– CLUBUL SPORTIV MINERUL MOTRU 2008 – 50.000 lei
– ALȚI FURNIZORI – 359.396,66 lei
– EXECUTĂRI ASOCIAȚII DE PROPRIETARI -87.067.09 lei
TOTAL – 10.350.070,66 lei”, este lista cu sumele achitate de Primăria Motru.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENTE

Accident grav, pe noul drum. O victimă prinsă în cabina unei dube

Postat acum

on

De către

Un grav accident s-a produs în această dimineață, pe noul drum expres Craiova -Pitesti. O persoană a rămas încarcerată în cabina unei dube implicate în accident, iar circulația se desfășoară dirijat de poliție.

 

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Strada N.Titulescu, Târgu Jiu: Nu mai răspundea la ușă, au intervenit pompierii

Postat acum

on

De către

Angajații ISU Gorj s-au prezentat, astăzi, cu autoscara pe strada Nicolae Titulescu din Târgu Jiu acolo unde a fost semnalat faptul că un bărbat nu mai răspunde la ușă.

Pompierii l-au găsit pe proprietar în locuință însă fără să prezinte probleme deosebite. Acesta a fost consultat imediat de un echipaj de la ambulanță, a transmis ISU Gorj.

Continuă să citeşti

EVENIMENTE

Șofer din Dolj, prins drogat la volan, în Târgu Jiu

Postat acum

on

De către

Un tânăr șofer din Dolj a prins drogat la volan, pe o stradă din Târgu Jiu. Conducătorul auto s-a ales cu dosar penal și riscă să ajungă după gratii. „Polițiști din cadrul Biroului Rutier au depistat, în trafic, un tânăr de 20 ani, din comuna Braloștița, județul Dolj, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Victoriei, din municipiul Târgu-Jiu, iar în urma testării cu aparatul drugtest, acesta a indicat un rezultat pozitiv. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană aflată sub influența substanțelor psihoactive”, au transmis reprezentanții IPJ Gorj.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR