Connect with us

ACTUALITATE

Post de jurist, scos la concurs la SJU Târgu Jiu. Vezi aici condițiile

Postat acum

on

0 Shares

Un post de consilier juridic, cu normă întreagă, a fost scos la concurs la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu. Cei interesați se pot înscrie la concurs până la data de 23.02.2024, ora 15.30.

Cei care își doresc acest post trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă. Totodată, candidații trebuie să fi lucrat minimum 6 ani și 6 luni în specialitatea studiilor.

Concursul pentru ocuparea postului vacant constă în parcurgerea a trei etape successive, după cum urmează :
– selecția dosarelor de concurs
– proba scrisă- test grilă : punctajul este de minimum 50 puncte și maxim 100 puncte.
– proba interviu: punctajul este de minimum 50 puncte și maxim 100 puncte.
Sunt declarați admiși la fiecare probă, candidații care au obținut minimum 50 puncte. Se pot prezenta la următoarea probă de concurs, numai candidații declarați admiși la etapa anterioară.
Nota finală se calculează ca medie aritmetică a notelor obținute la probele de concurs.
Calendarul de concurs :
– publicarea anunțului: 12.02.2024
– perioada de depunere a dosarelor 12.02.2024 – 23.02.2024,ora 15,30.
– selecția dosarelor și afișarea rezultatelor dosarelor de înscriere, în perioada 26.02.2024-27.02.2024 ;
– depunerea contestațiilor în urma selecției dosarelor de concurs, până la data de 28.02.2024, ora 15,30 ;
– afișarea rezultatelor în urma contestațiilor la selecția dosarelor de înscriere, până la data de 29.02.2024 ;
– desfășurarea probei scrise, în data de 04.03.2024, ora, 9,00 ;
– afișarea rezultatelor probei scrise în data de 04.03.2024 ;
– depunerea contestațiilor în urma probei scrise, până la data de 05.03.2024 ora 15,30 ;
– afișarea rezultatelor în urma contestațiilor la proba scrisă, în data de 06.03.2024 ;
– desfășurarea probei interviu, în data de 07.03.2024, ora, 9,00 ;
– afișarea rezultatelor probei interviu, în data de 07.03.2024;
– depunerea contestațiilor în urma probei interviu, până la data de 08.03.2024 ora 15,30 ;
– afișarea rezultatelor în urma contestațiilor la proba interviu, până la data de 11.03.2024 ;
– afișarea rezultatelor finale în data de 12.03.2024.

 

0 Shares
Publicitate
Click pentru a comenta

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

ACTUALITATE

Muzeu virtual, la Peștișani

Postat acum

on

De către

Asociația Be Teen în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Peștișani au lansat  proiectul TEEN ART MUSEUM, o inițiativă ce aduce în prim-plan arta, oferind tinerilor oportunitatea de a-și exprima creativitatea și de a se implica activ în comunitate, prin crearea unui muzeu digital care are în prim plan viața și operele lui Constantin Brâncuși.

 

Proiectul TEEN ART MUSEUM își propune să ofere oportunități inovatoare de exprimare artistică tinerilor cu vârste cuprinse între 15 și 18 ani din cadrul Liceului Tehnologic „Constantin Brâncuși” Peștișani.

Tinerii vor fi protagoniștii proiectului, participând la ateliere de artă grafică și video digitală, unde vor învăța să-și dezvolte creativitatea și să-și exprime viziunea.
Obiectivele proiectului sunt multiple și includ: creșterea gradului de implicare în procesul de promovare a patrimoniului cultural; creșterea oportunităților de exprimare artistică prin intermediul artei digitale și noilor media; dobândirea competențelor specifice pentru crearea de conținut digital și media; activarea culturală și comunitară prin crearea unui muzeu digital, oferind un spațiu alternativ pentru cel puțin 300 de persoane din comunitatea Peștișani în lunile septembrie și octombrie 2024.


Activitățile proiectului includ ateliere de artă grafică și video digitală. TEEN ART MUSEUM va putea fi vizitat de copiii și tinerii din întreg județul și nu numai.
Muzeul digital creat în cadrul proiectului va cuprinde lucrări grafice și videoclipuri realizate de tineri sub îndrumarea specialiștilor, precum și conținut media proiectat pe ecranele muzeului și conținut pentru instrumentele VR. Dotarea precum și conținutul digital vor fi donate cu titlu gratuit Primăriei Peștișani, contribuind astfel la îmbogățirea patrimoniului cultural al comunității.
“TEEN ART MUSEUM este, de fapt, un spațiu în care tinerii devin creatori ai propriilor lor experiențe artistice și contribuie activ la dezvoltarea culturală și comunitară a localității lor”, au transmis reprezentanții Asociației Be Teen.
Proiectul este finanțat prin AFCN și implementat de Asociația Be Teen în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Peștișani.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Festivalul– concurs de muzică populară oltenească “Maria Apostol”, la Runcu

Postat acum

on

De către

Au început înscrierile pentru Festivalul – Concurs al Cântecului Popular Oltenesc „Maria Apostol”, ediția a XIII-a, de la Runcu.

Până pe data de 7 mai 2024, inclusiv, se pot înscrie tinerii interpreți din Oltenia cu vârsta între 7 și 35 de ani, câte 2 din fiecare județ, cu excepția Gorjului (din Gorj se pot înscrie mai mulți).
Vineri, 10 mai 2024, de la ora 16:00, la Runcu se va desfășura Festivalul – Concurs al Cântecului Popular Oltenesc „Maria Apostol”, ediția a XIII-a.

,,Concurenții sunt așteptați în data de 10 mai, ora 13:00, la Căminul Cultural din Runcu, unde se vor desfășura repetițiile cu orchestra.
Organizatorii acestui eveniment sunt:
Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Gorj, Consiliul Local şi Primăria Runcu, Şcoala Populară de Arte „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu
Relații suplimentare și înscrieri:
Emilia Drăgotoiu Nanu, referent de specialitate, în cadrul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj – 0724589018
Adelin Logofetescu, Primăria comunei Runcu – 0765883011″ , au transmis organizatorii evenimentului.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Locuitorii satului Cocoreni vor avea gaze naturale

Postat acum

on

De către

,,Ca urmare a demersurilor Primăriei Comunei Bâlteni, au fost obținute aprobările necesare și a fost semnat contractul de cofinanțare cu DISTRIGAZ SUD REȚELE S.R.L și ENGIE ROMÂNIA S.A., pentru introducere gaze în satul Cocoreni.
Urmează a fi intreprinse toate demersurile pentru obținerea aprobărilor necesare și pentru satele în care nu sunt gaze. Avem atât capacitatea cât și competența pentru acestea”, au transmis reprezentanții primăriei Bâlteni.

 

Continuă să citeşti
Publicitate

Promovate

Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR

VREMEA

Weather Data Source: weather Targu Jiu 30 days

Dă-ne LIKE pe facebook!