Connect with us

ACTUALITATE

Post de director, scos la concurs la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu

Postat acum

on

Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu organizează un nou concurs. Este vorba despre postul de director de îngrijiri medicale rămas în continuare vacant, ocupat interimar, în prezent, de Claudia Motea.

Actuala directoare de îngrijiri a participat și la primul concurs, însă a picat proba scrisă. A fost notată cu 4,25, a depus contestație, însă aceasta i-a fost respinsă. A fost menținută însă interimar în funcția de director de îngrijiri. Un alt candidat a primit nota 1,45 la proba scrisă. Pentru al doilea concurs proba scrisă va avea loc pe 11 octombrie, prezentarea proiectului pe 15 octombrie, iar pe 21 octombrie este programat interviul. Dosarele candidaților se depun până pe 1 octombrie, iar verificarea acestora va avea loc pe 4 octombrie. În acest fel, conducerea SJU Târgu Jiu va încerca din nou să selecteze un director medical și să se încheie actualul interimat. De altfel, restul posturilor din structura de conducere sunt ocupate prin concurs.

Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

Medic al spitalului Rovinari, promovat manager la o unitate din Craiova

Postat acum

on

De către

Un medic de la spitalul din Rovinari este noul manager al Spitalului Clinic de Neuropsihiatrie din Craiova. Mădălina Lăpădat a fost angajată, în ultimii trei ani, ca epidemiolog la unitatea din Rovinari. „Începând de luni, doamna doctor epidemiolog Mădălina Lăpădat, colega noastră, alături de care am petrecut timp de aproape trei ani, omul cu care am reușit să învingem lupta cu pandemia, este managerul Spitalului Clinic de Neuropsihiatrie Craiova. Îi dorim să rămână același om corect și drept pe care l-am cunoscut. Suntem siguri că Spitalul „Sfântul Ştefan” Rovinari a pierdut un bun profesionist, iar Spitalul de Neuropsihiatrie Craiova a câștigat unul. Mult succes, Mădălina!”, a transmis conducerea Spitalului „Sfântul Ștefan” din Rovinari.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Sol poluat in Gorj, amendă de 50.000 de lei

Postat acum

on

De către

Un nou control al Gărzii de Mediu, la operatorii care exploatează resursele de hidrocarburi din subsolul terenului din județul Gorj, a adus în prim plan alte neconformități în desfășurarea activității. Pentru poluarea solului, comisarii Gărzii de Mediu Gorj au aplicat o altă sancțiune contravențională în valoare de 50 000 lei și au stabilit măsuri imediate de ecologizare a terenului.

Continuă să citeşti

ACTUALITATE

Campioana la canotaj, Denisa Tâlvescu, semnează pictura ce i-a fost dedicată, pe un autobuz

Postat acum

on

De către

Campioana la canotaj, Denisa Tâlvescu, este prezentă în centrul municipiului Târgu Jiu, unde semnează o pictură cu propriul nume, realizată pe unul dintre autobuzele de transport în comun din oraș. Pictura a fost realizată în cadrul festivalului StradArt, de Sergiu Georgian Mazerschi.

Continuă să citeşti
Publicitate

Abonează-te

CURS VALUTAR